Διεθνή

Το Soledar απελευθερώθηκε. 300-400 Ουκρανοί στρατιώτες και αξιωματικοί εγκλωβίστηκαν και τελούν υπό αιχμαλωσία!!

To Soledar απελευθερώθηκε. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, έως και 300-400 Ουκρανοί στρατιώτες και αξιωματικοί ενδέχεται να παρέμειναν στις αστικές περιοχές του Soledar, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αποσυρθούν και έπεσαν σε θύλακα αιχμαλωσίας.

Νωρίτερα: Το κέντρο της πόλης Soledar, 20 χιλιόμετρα από το Bakhmout, ελέγχεται από ρωσικές δυνάμεις, ανακοίνωσε ο ασκών καθήκοντα επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν.
Οι ρωσικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των μαχητών της Ομάδας Βάγκνερ, έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το κέντρο του Σολεντάρ, δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν.

Οι μονάδες PMC της Wagner έκλεισαν το θήλακα στην περιοχή της κλινικής του Soledar, βόρεια του ορυχείου Soledar 4 και άρχισαν να καθαρίζουν την πόλη. ▪Το κτίριο διοίκησης του δημοτικού συμβουλίου και ένας στρατηγικά σημαντικός λόφος στο όρος Γιούρτσινα βρίσκονται ήδη υπό τον έλεγχο του Βάγκνερ. ▪Η επίθεση των μονάδων επίθεσης συνεχίζεται από τις κεντρικές συνοικίες προς τις δυτικές συνοικίες, το Blagodatny και τον σταθμό Sol, όπου κατέφυγαν περίπου 400 μέλη των σχηματισμών AFU, συμπεριλαμβανομένων αξιωματικών. ▪Ταυτόχρονα, Ρώσοι αλεξιπτωτιστές προχωρούν από τη γραμμή Krasnaia Hora-Bakhmutskoye προς Blagodatnoye και εκκαθαρίζουν τις γύρω περιοχές Paraskoviyivka και Krasnaia Hora βόρεια του Bakhmut.

dimpenews.com

Back to top button