Διεθνή

ΥΠΕΞ Ρωσίας: το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο έχει απαξιώσει εαυτόν αφού παράβλαψε τον επί σειρά ετών αντισημιτισμό στην Ουκρανία τα σύμβολα των SS, σβάστικες και την εξύμνηση των συνεργατών των Ναζί από το καθεστώς του Κιέβου!

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στην πρόταση του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου για «συγγνώμη» για τη σύγκριση των δυτικών ενεργειών στην Ουκρανία με εκείνες της ναζιστικής Γερμανίας κατά της ΕΣΣΔ.

«Η γνώμη μιας οργάνωσης που έχει αγνοήσει το καταστροφικό επίπεδο του αντισημιτισμού στην Ουκρανία για πολλά χρόνια δεν ενδιαφέρει.

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο κατάφερε να παραβλέψει τα σύμβολα των SS, τις σβάστικες και την εξύμνηση των συνεργατών των Ναζί από το καθεστώς του Κιέβου. Η δομή έχει απαξιώσει τον εαυτό της σε αυτόν τον τομέα.” τόνισε το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Στη φωτογραφία ο στρατηγός Valery Zaluzhny επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων Ουκρανίας ποζάρει πανευτυχής με πορτραίτο του συνεργάτη των ναζιστών και του Χίτλερ στο Β΄Παγκόσμιο τον Στεπάν Μπαντέρα υπεύθυνο για εξολόθρευση εκατοντάδων χιλιάδων Εβραίων και Πολωνών. Το καθεστώς του Κιέβου είναι ναζιστικό ο στρατός του είναι SS και στην κλοπιμαία θέση του Προέδρου έβαλαν ένα θεατρίνο Εβραίο για ξέπλυμα παριστάνοντας στη Δύση τον κυνηγημένο Εβραίο…

Ο Λαβρόφ έχει δίκιο οι ΗΠΑ συμπαρασύροντας την Ευρώπη αυτή τη φορά συμμάχησαν με το ναζισμό….. μόνο και μόνο γιατί τους βόλευε για να διαλύσουν τη Ρωσία. Το ΥΠΕΞ Ρωσίας έχει δίκιο ναι το καθεστώς Κιέβου προβαίνει σε εγκωμιασμό εξύμνηση των συνεργατών των Ναζί! Στρατολογεί ναζί εξαίρει την ιδεολογία του ναζισμού μόνο και μόνο για ν΄ανατροφοδοτήσει τη σύγκρουση με Ρωσία ως συνέχεια του αντισοβιετισμού…

dimpenews.com

Back to top button