breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

«Γλέντι» από Fox News για WEF: “Άψυχοι ΚΛΟΟΥΝ η παρέα του Σβαμπ, ό,τι λένε ισχύει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ”

 

Μία σύντομη μεν αλλά απολαυστική δε ανάλυση της φετινής συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Davos της Ελβετίας χάρισε στο κοινό του Fox News ο παρουσιαστής, Tucker Carlson.

Λέγοντας πράγματα που εξαιρετικά δύσκολα θα ακουστούν σε πρωτοκλασάτο δυτικό μέσο, ο Tucker έκανε στην αρχή μία μικρή αναδρομή σε μερικά μόνο (δεν γίνεται να τα ανακαλέσει όλα) από τα “μαργαριτάρια” του WEF, όπως είναι τα lockdown

Μάλιστα μίλησε για την περιβόητη “αναστροφή της σύγχρονης γλώσσας” από τις μαριονέτες του WEF, που δεν είναι τίποτα άλλο από το να ισχύει ακριβώς το αντίθετο από ότι λένε!

«Λένε ότι υπερασπίζονται την δημοκρατία και προωθούν τον αυταρχισμό. Στη συνέχεια οι Δημόσιας Αρχές Υγείας κάνουν τον πληθυσμό πιο άρρωστο. Αυτά τα λεγόμενα “Παγκόσμια Οικονομικά Φόρα” φαίνεται να υπάρχουν για να καταστρέφουν εθνικές οικονομίες».

Εν συνεχεία, αρχής γενομένης με τον 84χρονο, Κλάους Σβαμπ, ξεκινάει να…σχολιάζει έναν προς έναν του μεγάλους “πρωταγωνιστές” που από την πρώτη κιόλας μέρα της φετινής συνόδου έγιναν viral με όσα είπαν.

Τους χαρακτήρισε «άψυχους, άπληστους λάτρεις του χρήματος που θα πουλούσαν τα παιδιά τους στην Κίνα για μία μεγάλη έκπτωση φόρου».

Το απόσπασμα είναι 10λεπτο, αλλά μοιάζει πολύ πολύ μικρό σε διάρκεια σε σχέση με το ποιόν των πρωταγωνιστών του WEF και τα τελευταία κατορθώματά τους:

el.gr

(φωτο:intime)

Back to top button