breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Θέλει να μας ξεφορτωθεί ο Χαράρι, γιατί δεν έχουν πολύ χρόνο!!! ΒΙΝΤΕΟ

Αμέτρητες οι παρεμβάσεις του συμβούλου του Κλάους Σβαμπ, Νώα Χαράρι.

Σε ακόμα ένα βίντεο φαίνεται πως έχει ασχοληθεί και με τις λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας, όπως ονομάζεται ενίοτε η αλήθεια!

 «Τι συμβαίνει μ’ εκείνα τα άτομα που σκέφτονται αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας;», τον ρωτάνε και απαντάει:

«Εν μέρει, πιστεύω πως κατά κάποιον περίεργο τρόπο είναι ένα ευχάριστο αφήγημα για δύο λόγους. Πρώτα απ’ όλα, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τον κόσμο. Ένα απ’ τα δυσκολότερα πράγματα όσον αφορά το να είσαι ένα ανθρώπινο ον είναι ότι δεν κατανοούμε τον κόσμο.

Ο συνηθέστερος τύπος θεωριών συνωμοσίας είναι κατά κάποιο τρόπο οι μονοδιάστατες.

Υπάρχει μια συνωμοσία στον πλανήτη κι αυτή εξηγεί τα πάντα. Η Μεγάλη Επανεκκίνηση. Ναι, όποια κι αν είναι (σ.σ. Μεγάλη Επανεκκίνηση, η οποία έχει ανακοινωθεί επισήμως από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως θεωρία συνωμοσίας, προκειμένου να μην πάρει έκταση ο κίνδυνος που απορρέει από αυτήν).

Η πηγή του προβλήματος είναι μονάχα μια μικρή ομάδα ατόμων, και πάλι υπάρχει κάτι πολύ παρήγορο σ’ αυτό επειδή αυτό σημαίνει πως το πρόβλημα δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο περίπλοκο. Πρέπει απλώς να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους…. αν μπορούσαμε να τους ξεφορτωθούμε…».

Τι ακριβώς θα κάνουν;;;

Δείτε τον Χαράρι να ομολογεί ότι ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙ:

 

Το κέντρο των λεγομένων του, είναι το ότι δεν υπάρχουν διάσπαρτα μυστήρια και συνωμοσίες με πολλά αίτια και πολλές επεξηγήσεις. Το σύνολο των μυστηρίων και των συνωμοσιών έχει μία πηγή και μία αιτία και αυτή αναλύεται στη σειρά ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Μία συνωμοσία υπάρχει ανέκαθεν και αυτή τη συνωμοσία υπηρετούν όσοι είναι στο Νταβός.

Ευτυχώς για τους συνωμότες, λέει ο Χαράρι, μόνο μια μικρή ομάδα συνωμοσιολόγων πιστεύει σε αυτή την ύπαρξη αυτής της μίας ενιαίας συνωμοσίας, (αφού οι πιο πολλοί ακούνε τι λένε κάποιοι δήθεν ερευνητές της πλάκας και του διαδικτύου) και αυτούς τους λίγους αρκεί να τους ξεφορτωθούν.

Λοιπόν λαμόγια σας θυμίζω τι είπε ο Γκουρού σας για τον Αλέξανδρο: He keeps coming back.

Όλο δηλαδή ξανάρχεται και δεν μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε. Σωστά το λέει, γιατί είστε κλεισμένοι μέσα στον κόσμο αυτό μαζί τους και δεν μπορείτε να τους ξεφορτωθείτε.

.el.gr

Back to top button