Διεθνή

Ο τενίστας του Θεού ο απίστευτος Τζόκοβιτς νίκησε τον Μπουρλά, ταπείνωσε την Pfizer!! Aυτή είναι ρεβάνς! Ο Νόλε είναι ο νέος Τζέσε Όουενς που συνέτριψε την θεωρία περί ανωτερότητας υγιών-εμβολιασμένων στο Δ΄Ράιχ του Covid19 !!!

Ο τενίστας του Θεού ο απίστευτος Τζόκοβιτς νίκησε τον Μπουρλά, ταπείνωσε την Pfizer!! Aυτή είναι ρεβάνς! Για 10η φορά θριάμβευσε στο τουρνουά Australia Open από εκεί που αποκλείστηκε πέρυσι γιατί ήταν ανεμβολίαστος με το υποχρεωτικό πειραματικό σκεύασμα των Μπουρλάδων και των υγειονομικών Μουλάδων!!!

O εμβολιασμένος Τσιτσιπάς πήρε μάθημα ότι στις αρχές μας μένουμε ανυποχώρητοι ..ως τη Νίκη! Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του..

Ο θρυλικός Νόλε ο Novak Djokovic θα μείνει στην ιστορία του αθλητισμού όχι μόνο για τα σερί των τίτλων του για τα ρεκόρ του αλλά γιατί ως άλλος Τζέσε Όουενς κατέρριψε το μύθο της ανωτερότητας του ”λευκού” υγιή εμβολιασμένου αθλητή στο Δ΄Ράιχ του Covid19 !.

Ο Αφροαμερικανός αθλητής του στίβου, κέρδισε 4 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου και ανέτρεψε στην πράξη τις θεωρίες του Αδόλφου Χίτλερ περί άρειας φυλής..

Το πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή κι ο Νόλε 15 χρόνια μετά τον πρώτο τίτλο επέστρεψε στην Αυστραλία για ν΄αποκομίσει τον 10ο.

dimpenews.com

Back to top button