breaking newsΕλλάδα

Σiγoυρα καivε λαδια….Koυμoυτσάκoς: Παρακoλoυθoύσαv τov Α/ΓEEΘΑ Φλώρo για vα τov πρoστατεύσoυν ! ! !

Βγαινει το καθε σουργελο και λεει οτι παπαρια του κατεβει….

Διαβαστε….

Στην παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου αναφέρθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος, προβάλλοντας μετ’ επιτάσεως το επιχείρημα ότι έγινε για να τον προστατεύσουν.

«Την ξέρω την κριτική», είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, «ότι υπήρχαν ακροάσεις». «Είναι λίγο αυτό», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής στο Attica TV.

«Αν σας έλεγα δύο μήνες πριν ότι παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό του στρατού και τους αξιωματικούς των εξοπλισμών, θα μου λέγετε να μου βάλουν ένα σεντόνι και να με πάνε στο Δαφνί», σχολίασε ο Β. Σκουρής και ρώτησε:

«Μπορούμε να μάθουμε γιατί έγινε; Έχει κανένα θέμα ασφάλειας η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;». Ακολούθησε η επική απάντηση από τον κ. Κουμουτσάκο:

«Πρώτα από όλα μιλάμε για νόμιμες παρακολουθήσεις. Έχει ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία. Να σας πω κάτι: Υπάρχει δυνατότητα ή υπάρχει τέτοια λογική να υπάρχουν τέτοιες παρακολουθήσεις για την προστασία των παρακολουθούμενων; Ναι ή όχι; Μπορεί να γίνεται για προστασία;», αναρωτήθηκε έντονα και συνέχισε: «Ποιοι πλησιάζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και πώς και μέσω ποιου τρόπου, ουσιαστικά να είναι μια προσπάθεια προάσπισης αυτών των ανθρώπων λόγω της νευραλγικής θέσης που έχουν…».

«Λέτε ότι παρακολουθούσαν τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για να προστατευτεί;» ρωτήθηκε.

«Για να προστατευτεί. Το αποκλείουμε αυτό;», είπε και το συνέχισε: «Να σας πω από πού συνάγεται ότι αυτές οι παρακολουθήσεις μπορεί να γίνονταν για προστασία αυτών των προσώπων; Το γεγονός ότι έχει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης ο κ. Φλώρος και παρέτεινε τη θητεία του ως αρχηγού ΓΕΕΘΑ για ακόμα έναν χρόνο».

Κατά τον κ. Κουμουτσάκο «είναι άλλο η παρακολούθηση, αλλά να τον παίρνεις τον Φλώρο – τον κάθε Φλώρο – να τον κάνεις πρωτοσέλιδο και να τον ευτελίζεις…».

Τι άλλο θα ακούσουμε;

 

πηγη

Back to top button