breaking newsΔιεθνή

Ο Υπ. Υγείας Τσεχίας Αδάμ Vojtech 1 βδομάδα πριν εγκαταλείψει το πόστο του επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 και σε αστυνομία, πυροσβέστες!

Μάχη στην Τσεχία, ο επερχόμενος Υπουργός λέει πως θ’ ανατρέψει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 και θα μείνουμε στα πανηγύρια που υπήρξε 2η χώρα στον κόσμο που ακολούθησε το π.χ μας! Η μητερούλα Γερμανία πέρασε υποχρεωτικό εμβολιασμό για υγειονομικούς!

Συγχαρητήρια κ. Αδάμ! Ο Υπ. Υγείας Τσεχίας Αδάμ Vojtech 1 βδομάδα πριν εγκαταλείψει το πόστο του επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 και σε αστυνομία, πυροσβέστες! Μάχη στην Τσεχία, ο επερχόμενος Υπουργός λέει πως θ’ ανατρέψει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 και θα μείνουμε στα πανηγύρια που υπήρξε 2η χώρα στον κόσμο που ακολούθησε το π.χ μας!!!!Η μητερούλα Γερμανία πέρασε υποχρεωτικό εμβολιασμό για υγειονομικούς!

Συγχαρητήρια κ. Αδάμ! Ο Υπ. Υγείας Τσεχίας Αδάμ Vojtech 1 βδομάδα πριν εγκαταλείψει το πόστο του επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 και σε αστυνομία, πυροσβέστες! O Tσέχος Υπουργός Υγείας Adam ο κ. Αδάμ Vojtech μια βδομάδα μόλις πριν εγκαταλείψει το πόστο του αφού αναλαμβάνει νέα κυβέρνηση κατάφερε ύπουλο και θρασύδειλο χτύπημα στο λαό. ,ανακοίνωσε ότι οι άνω των 60 θα υποβληθούν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό από την 1η Μάρτη. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφορά επίσης υγειονομικούς, αστυνομικούς πυροσβέστες. Ζηλεύει η Ελλάδα που εν έχει καταφέρει ακόμη να βάλει αυτούς τους τελευταίους στο χέρι. Οι νέοι κανονισμοί εγκρίθηκαν μόλις μια εβδομάδα πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας τσεχικής κυβέρνησης. Ο διάδοχος του κ. Αδάμ Adam Vojtech ως υπουργός Υγείας, Vlastimil Valek, έχει ήδη δηλώσει ότι είναι αντίθετος με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τους ηλικιωμένους και ότι θέλει να αλλάξει τη νομοθεσία. Ενδέχεται ο νέος Υπουργός να μας τα χαλάσει και να μας εκθέσει και να μας αφήσει την μόνη χώρα στο κόσμο που προχώρησε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό με ηλικιακά κριτήρια…

΄Ετσι το άλλο γερμανικό προτεκτοράτο η Τσεχία έγινε η δεύτερη χώρα στον κόσμο που συστήνει ”μπλόκα” υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού με ηλικιακά κριτήρια.

Η μεγάλη μητερούλα η Γερμανία ενέκρινε από το Κοινοβούλιο της υποχρεωτικό εμβολιασμό για υγειονομικούς.

Με 571 ψήφους υπέρ και 80 κατά, οι Γερμανοί βουλευτές ενέκριναν την υποχρέωση εμβολιασμού για το ιατρικό προσωπικό. Στο νομοσχέδιο διευκρινίζεται συγκεκριμένα ότι τα επαγγέλματα υγείας έχουν «ειδική ευθύνη» αναφέρει το RT.

Οι Γερμανοί βουλευτές υιοθέτησαν νόμο στις 10 Δεκεμβρίου που υποχρεώνει το ιατρικό προσωπικό να εμβολιαστεί κατά του Covid-19, το πρώτο βήμα πριν ο ναζιστικός πειραματικός υποχρεωτικός εμβολιασμός να επεκταθεί σε ολόκληρο τον πληθυσμό όπως αναμένεται στις αρχές του 2022 κι αφού ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο τέλη Δεκέμβρη.

dimpenews.com

Back to top button