breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Great Reset: Η επόμενη καταστροφική πανδημία έχει ήδη αποφασιστεί για το 2024

 

Στις 18 Οκτωβρίου 2019 είχε πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη η λεγόμενη εκδήλωση 201, που διοργανώθηκε από το Johns Hopkins Center for Health Security, σε συνεργασία με το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ήταν επίσης παρών, όπως και όλοι οι παίκτες της Παγκοσμιοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και – του ΟΗΕ και πολλών υποοργανισμών του, γράφει ο Peter Koenig, γνωστός γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην στέλεχος στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν μια «επιτραπέζια» προσομοίωση, όπως την αποκαλούν – μιας πανδημίας κορωνοϊού που μπορεί να χτυπήσει ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό «μια από αυτές τις μέρες»… Συνέβη σε λιγότερο από τρεις μήνες αργότερα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Η επόμενη πανδημία

Τώρα, οι ίδιοι ύποπτοι, αντικαθιστώντας επίσημα το WEF από τον ΠΟΥ ως βασικός χορηγός, χρησιμοποίησαν το Event of the Grand Challenges Annual Meeting στις Βρυξέλλες, στις 23 Οκτωβρίου 2022 για μια παρόμοια άσκηση «επιτραπέζιου», αυτή τη φορά που ονομάζεται «Catastrophic Contagion» (καταστροφική μόλυνση).
Είναι τυχαίο ότι ο τόπος διεξαγωγής αυτής της εκδήλωσης είναι οι Βρυξέλλες, τα κεντρικά γραφεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ;

Περίεργο που αυτό εμφανίστηκε μόλις τώρα. Στην πραγματικότητα, χωρίς το WEF τίποτα τέτοιο δεν θα συνέβαινε. Επειδή το WEF είναι ο Εκτελεστικός κλάδος του Big Finance – το εταιρικό χρηματοοικονομικό-ψηφιακό-στρατιωτικό σύμπλεγμα, που κατευθύνει τον κόσμο από τις σκιές της Ουάσιγκτον. Είναι περίεργο ότι σχεδόν τίποτα δεν εμφανίστηκε από αυτό το γεγονός για σχεδόν δύο μήνες.

Γιατί κρατήθηκε μυστικό μέχρι τώρα;

Τα ελεγχόμενα από την Ουάσιγκτον χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ – προσκάλεσαν μια εξαιρετική ομάδα συμμετεχόντων, αποτελούμενη από 10 νυν και πρώην υπουργούς Υγείας και ανώτερους αξιωματούχους δημόσιας υγείας από τη Σενεγάλη της Ρουάντα , ΝιγηρίαΑγκόλαΛιβερίαΣιγκαπούρηΙνδία και τη Γερμανία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αφρικανικές χώρες.

Η Συνέλευση των Υπουργών Υγείας του ΠΟΥ κεκλεισμένων των θυρών από όλο τον κόσμο συζητούν την περιβόητη Συνθήκη για την Πανδημία, όπως γράφονται αυτές οι γραμμές. Σύντομα θα ψηφίσουν αυτήν την «Συνθήκη».

Η Συνθήκη για την Πανδημία, όπως γνωρίζουμε, εάν υπερψηφιστεί με πλειοψηφία δύο τρίτων θα υπερισχύσει όλων των εθνικών αρχών σε θέματα υγείας. και από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα έχει δικαιοδοσία πάνω από τα κυρίαρχα εθνικά κράτη των 194 χωρών μελών του ΠΟΥ. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαμε μια παγκόσμια υγειονομική τυραννία, σημειώνει ο Koenig στον ιστότοπο South Front.

Οι Αφρικανοί

Γιατί οι αφρικανικές χώρες προσκλήθηκαν σε αυτήν την προσομοίωση αυτής της πολύ τρομακτικής και τρομακτικής καταστροφικής μετάδοσης; Ένα μπλοκ χωρών στην Αφρική είναι το ισχυρό ανάχωμα – απέρριψαν άλλωστε μέχρι στιγμής τη Συνθήκη για την Πανδημία.

Οι Αφρικανοί ξέρουν τι σημαίνει όλο αυτό. Και ξέρουν ακόμα καλύτερα τι σημαίνει αφού βίωσαν την φάρσα του Covid, ότι για ορισμένους από τους Προέδρους τους κατέληξε μοιραία. Επειδή αυτοί –μερικοί Αφρικανοί και ένας Πρόεδρος της Καραϊβικής– αντιτάχθηκαν στην ατζέντα των εμβολίων κατέληξαν να πεθάνουν κάτω από περίεργες συνθήκες.

Γιατί η παρουσία της Γερμανίας;

Η Γερμανία έχει αυτή τη στιγμή την πιο καταπιεστική κυβέρνηση στην Ευρώπη. Η Γερμανία, μια οικονομική και πνευματική υπερδύναμη της ΕΕ, έχει επίσης τα ισχυρότερα κινήματα αντίστασης της Ευρώπης – αντίσταση ενάντια στον Covid και την αφήγηση της Πράσινης (ψεύτικης) Ατζέντας για το Κλίμα.

Ο σκληρός πυρήνας

Ο Dr Karl Lauterbach ορκίστηκε ως ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας, περίπου πριν από ένα χρόνο, στις 8 Δεκεμβρίου 2021. Προσπαθεί να πείσει τους Αφρικανούς, τους Ινδούς και άλλους για την υιοθέτηση της Πανδημικής Συνθήκης. Πιθανώς να υπάρξουν κάποια ειδικά κίνητρα όσον αφορά τα «χρήματα για την ανάπτυξη» που θα περιμένουν αυτές τις αφρικανικές χώρες εάν αλλάξουν γνώμη.

Δυστοπία – Μόνιμη υγειονομική φυλακή

Στον κόσμο μας, τον κόσμο του Orwell, το δυστοπικό έχει γίνει από καιρό το νέο φυσιολογικό.
Ένα είναι σίγουρο, αν εγκριθεί η Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ, ο κόσμος θα βρεθεί μπροστά σε τεράστια προβλήματα.

Η Γη μπορεί να μετατραπεί σε υγειονομική φυλακή. Αυτό σε συνδυασμό με τα ψηφιακά νομίσματα των κεντριών τραπεζών– θα είναι το τέλος αυτού που κάποτε ονομάζαμε «ελευθερία» και υπό το μάτι του αετού και τη σιδερογροθιά της Πράσινης Ατζέντας, μπορεί να σημαίνει μόνιμο lockdown, καταλήγει ο Koenig.

Το Metaverse, το μέλλον των οικονομιών και η δυστοπία της παγκόσμιας διακυβέρνησης

Η επερχόμενη σύνοδος κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Davos αναμένεται να δώσει μία περαιτέρω ώθηση στη Μεγάλη Επανεκκίνηση ή αλλιώς Great Reset βασική πτυχή του οποίου είναι το λεγόμενο Metaverse (Μετασύμπαν).

Το WEF έχει εργαστεί εδώ και καιρό για να τοποθετηθεί σχετικά με το πώς θα αναπτυχθεί το δυστοπικό Metaverse, δηλαδή ένας νέος κόσμος που αποτελεί ένα μείγμα Virtual Reality (Εικονική Πραγματικότητα), Augmented Reality (Επαυξημένη Πραγματικότητα) και της… πραγματικότητας και για το οποίο όλοι διερωτώνται πώς θα επηρεάσει τη ζωή και το μέλλον μας.

Αυτό εκφράζεται μέσω της πρωτοβουλίας, τα άρθρα της οποίας θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου στο Davos με τίτλο «Πώς να οικοδομήσουμε ένα Metaverse για όλους».

Ανακοινώνοντας τις λεπτομέρειες, το WEF ισχυρίζεται ότι τα έγγραφα σχετικά με τη διαλειτουργικότητα στο Metaverse από την άποψη της διακυβέρνησης και ένα άλλο που αφορά τη δημιουργία αξίας, που ονομάζεται «Απομυθοποίηση του Καταναλωτή Metaverse», αντιπροσωπεύουν τις «κυριότερες δημοσιεύσεις» σε αυτόν τον τομέα.

Το μέλλον των οικονομιών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το WEF διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα και κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 120 εταίρους από διαφορετικούς κλάδους ως «ενδιαφερόμενους» της πρωτοβουλίας.
Μεταξύ αυτών είναι η Meta (Facebook), η Microsoft, η Walmart, η Sony, η Mastercard, η Deutsche Bank, η J.P. Morgan, η Lloyds, το αντιτρομοκρατικό γραφείο του ΟΗΕ, το Εθνικό Ινστιτούτο Ερευνών για το Ανθρώπινο Γονιδίωμα του NIH των ΗΠΑ και υπουργεία πληροφοριών και επικοινωνίας πολλών άλλων χωρών.

Το WEF πιστεύει ότι με το Metaverse διακυβεύονται «800 δισεκατομμύρια δολάρια» μαζί με «το μέλλον διαφορετικών οικονομιών» σε όλο τον κόσμο, και έχοντας αυτό κατά νου, δηλώνει ότι η νέα πραγματικότητα «πρέπει» να έχει πολλά κύρια χαρακτηριστικά.

Δυστοπικές ατζέντες

Το ένα αφορά τον τρόπο με τον οποίο τυποποιείται και αναπτύσσεται το μετασύμπαν και εδώ το WEF λέει ότι πρέπει «να δώσει προτεραιότητα στην προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη (…) προκειμένου να διασφαλίσει την αντιπροσώπευση».

Εάν και όταν αναπτυχθεί το metaverse, το ζήτημα του απορρήτου των δεδομένων, ήδη ένα βαθιά ανησυχητικό πρόβλημα με το σημερινό Διαδίκτυο, θα είναι σημαντικά πιο έντονο. Εδώ, το WEF λέει ότι θέλει να δει τα δεδομένα να προστατεύονται – αλλά αυτό θα πρέπει να είναι «ισορροπημένο» με την ασφάλεια.

Η ομάδα, η οποία συχνά επικρίνεται ως μια συγκέντρωση κυβερνητικών ελίτ που πιέζει για αμφιλεγόμενες, και μερικές φορές δυστοπικές ατζέντες, αναμένει επίσης να αναπτύξει νέα επιχειρηματικά μοντέλα προκειμένου να «θέσει τους ανθρώπους στο επίκεντρο της διαδικασίας σχεδιασμού».

Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο του WEF, ο κόσμος μπορεί να περιμένει «απεριόριστες ευκαιρίες» από το μετασύμπαν που υποτίθεται ότι θα βελτιώσει σχεδόν κάθε πτυχή της κοινωνίας και της οικονομίας: καινοτομία, εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος το Metaverse να είναι «απρόσιτο και μη ασφαλές», προειδοποιεί η ανακοίνωση της συνέντευξης Τύπου.

primenews.

Back to top button