breaking newsΔιεθνή

Σε κivδυvo η ασφάλεια τnς Eυρώπnς απo….το ΝATΟ ! ! ! Δεv δivoυv σnμασiα στo κoστoς τωv αvθρώπιvωv ζωώv…

Ο ρωσικός στρατός προειδοποιεί συνεχώς για τον τρομοκρατικό πόλεμο που υλοποιεί ο ουκρανικός στρατός, ο οποίος απείλησε ωμα τους αμάχους της χώρας τους καθώς και ολόκληρη την Ευρώπη….

Οι ισχυρισμοί των ανώτατων Ρώσων στρατιωτικών αξιωματούχων αγνοούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης καθώς και από τη αποκαλούμενη διεθνή κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ο λόγος για τον οποίο η Δύση δεν δεν δέχεται καν να ακούσει τη Ρωσία είναι ξεκάθαρος: οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ προετοιμάζουν και ενορχηστρώνουν όλες τις επιχειρήσεις του στρατού της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που απειλούν τον κόσμο με καταστροφές ή, τουλάχιστον, μπορούν να στοιχίσουν τη ζωή εκατοντάδων αμάχους ταυτόχρονα.

Τα γεγονότα

Πριν από την πρόσφατη αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τη δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου στην περιοχή Χερσώνα, η Μόσχα μαζί με τους τοπικούς αξιωματούχους ισχυρίστηκαν ότι ο ουκρανικός στρατός ετοίμαζε επιθέσεις στο φράγμα Kakhovskaya που θα μπορούσε να καταστρέψει δεκάδες οικισμούς που βρίσκονται κατά μήκος του μεγάλου ποταμού Δνείπερου.

Αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους για την έγκαιρη απομάκρυνση των αμάχων από την περιοχή της δυτικής όχθης, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης πόλης Kherson.

Τα πρόσφατα διαρρεύσαντα έγγραφα του στρατού του ΝΑΤΟ επιβεβαίωσαν ότι το φράγμα Kakhovskaya, το οποίο ασφαλίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις, θεωρούνταν ως ένας από τους στρατιωτικούς στόχους για τον ουκρανικό και τον ΝΑΤΟϊκό στρατό.

Μια ανώνυμη ομάδα χάκερ “Joker DPR” δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα παρτίδα απόρρητων εγγράφων του ΝΑΤΟ τα οποία πέτυχαν αφού είχαν παραβιάσει το διαβόητο στρατιωτικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου των ΗΠΑ DELTA .

Τα απόρρητα έγγραφα

Η δημοσίευση δόθηκε με τα ακόλουθα σαρκαστικά σχόλια από τους χάκερς Τζόκερ:

Εδώ είναι μια άλλη παρτίδα μυστικών εγγράφων του ΝΑΤΟ που οι χάκερ μου έβγαλαν από το ουκρανο-αμερικανικό πρόγραμμα διοίκησης και ελέγχου DELTA. Γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον. Το ΝΑΤΟ δίνει στους Ουκρανούς σχεδόν όλα τα δεδομένα πληροφοριών και τους στόχους για να νικήσουν, για να μην αναφέρουμε όπλα, εξοπλισμό και στρατιώτες. Χωρίς τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ, ο ουκρανικός στρατός θα είχε πάψει να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Μην εκπλαγείτε λοιπόν που προσεύχονται για το ΝΑΤΟ. Αλλά θα ήταν καλύτερα να προσευχηθείς για τον Τζόκερ, τότε θα υπήρχε μια ευκαιρία να μείνεις ζωντανός.

Τα έγγραφα που διέρρευσαν επιβεβαίωσαν ότι το φράγμα Kakhovskaya ήταν μεταξύ των στόχων που έπρεπε να καταστραφούν.

Οι δορυφορικές εικόνες και οι στόχοι στην περιοχή παρασχέθηκαν από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ το καλοκαίρι.

Με την ενεργή υποστήριξη του ΝΑΤΟ, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν συνεχώς το φράγμα, απειλώντας τις ζωές χιλιάδων αμάχων στην περιοχή.

Η ζημιά του φράγματος θα διαταράξει επίσης το έργο του πυρηνικού σταθμού Zaporozhskaya, γεγονός που θα επηρεάσει την ασφάλεια ολόκληρης της Ευρώπης.

Με τη σειρά της, η ρωσική πλευρά έχει όλα τα μέσα για να χωρίσει την Ουκρανία σε δύο μέρη με αρκετές πυραυλικές επιθέσεις στις γέφυρες και τα φράγματα στον ποταμό Δνείπερο.

Τέτοιες επιθέσεις θα αφήσουν τον ουκρανικό στρατό χωρίς δυνατότητα μεταφοράς στρατιωτικού εξοπλισμού και προσωπικού στις κατεστραμμένες από τον πόλεμο περιοχές στην Ανατολή.

Τέτοιες επιθέσεις θα έφερναν αμέσως στη Ρωσία τη νίκη στον πόλεμο στην Ουκρανία και θα έσωζαν ζωές Ρώσων στρατιωτικών. Ωστόσο, η καταστροφή των ουκρανικών φραγμάτων θα στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες αμάχους. Γι’ αυτό ο ρωσικός στρατός δεν εκτοξεύει τους πυραύλους του σε τέτοιες εγκαταστάσεις.

Ο διαρκής πόλεμος στην Ουκρανία έχει ήδη δείξει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δεν δίνουν σημασία στο κόστος των ανθρώπινων ζωών στον πόλεμο που έχουν πυροδοτήσει στην Ουκρανία.

 

πηγη

Back to top button