Διεθνή

Βαρύ το τίμημα της εισβολής στη Γάζα για στρατό Ισραήλ! Οι Ισραηλινοί υποχωρούν από κάποια μέτωπα. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βαρύ το τίμημα της εισβολής για στρατό Ισραήλ! Στη φωτογραφία Ισραηλινός στρατιώτης βαριά τραυματισμένος που χαροπαλεύει.. Στο αραβικό κανάλι Safa στρατιωτικός ειδήμονας , ο στρατηγός Fayez Al-Duwairi : οι μαχητές της Ταξιαρχίας Al-Qassam στη Γάζα αποδίδουν πολύ καλύτερα στη μάχη εδάφους από τους στρατιώτες που αποφοίτησαν από τα πιο διάσημα ινστιτούτα του κόσμου.

Μια σημαντική υποχώρηση του σιωνιστικού στρατού από τα περίχωρα του στρατοπέδου Al-Shati και της Tal Al-Hawa στη Λωρίδα Γάζας .. 97 τανκς και στρατιωτικά οχήματα του ισραηλινού στρατού κατοχής έχουν καταστραφεί ολικά ή εν μέρει από τις Ταξιαρχίες Al-Qassam από την έναρξη των χερσαίων συγκρούσεων στα μέτωπα της Γάζας.

Φαίνεται ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τους Ισραηλινούς και η κλιμάκωση έχει αρχίσει να σταματά σταδιακά, γιατί οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει να αισθάνονται τον κίνδυνο και οι Ισραηλινοί δεν θα βρουν λύση στο θέμα της Χαμάς ή στο θέμα των αιχμαλώτων. H Διεθνής πίεση έχει αρχίσει να αυξάνεται και το έργο του άξονα αντίστασης πρόκειται να κλιμακωθεί.

Ο Αμερικανός έχει ξεκινήσει το στάδιο της ρητορικής παρακμής , και η πολιτική κατάσταση του Ισραήλ έχει αρχίσει να κλονίζεται πέρα ​​από το επίπεδό της, και η φωνή της αντίθεσης αυξάνεται μέρα με τη μέρα στο Ισραήλ και οι στόχοι που έθεσαν οι Ισραηλινοί είναι πολύ μεγάλοι και πέρα ​​από τις δυνατότητές τους και δεν θα επιτευχθεί.

Είναι προς το συμφέρον του Νετανιάχου να παρατείνει τον πόλεμο γιατί το τέλος του σημαίνει δίκη και φυλάκισή του.

Όταν τα αμερικανικά ζητήματα σηματοδοτούν το αναπόφευκτο της επίτευξης λύσης, ο Ισραηλινός δεν έχει τίποτα άλλο από την υπακοή, και ειδικά η πίεση και ο κίνδυνος αρχίζουν να αυξάνονται στις στρατιωτικές βάσεις και τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή.

Από νότο και βορρά, και υπάρχουν πάνω από 250 χιλιάδες εποικιστές Εβραίοι που εγκατέλειψαν τα κατεχόμενα λόγω των συνεχιζόμενων γεγονότων και αυτή η δυσμενής μετανάστευση είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα για την οντότητα.
Όλα τα παραπάνω, εκτός από κάποια διεθνή και επιτόπια στρατιωτική πίεση που ασκείται από το νότιο, το βόρειο, το μέτωπο της Υεμένης και του Ιράκ, για να μην αναφέρουμε τη Δυτική Όχθη, και ας μην ξεχνάμε ότι οι Άραβες των 48 δεν έχουν κινηθεί ακόμα.
Αποτέλεσμα: Οι Αμερικανοί έχουν τα συμφέροντά τους στην περιοχή πάνω από όλα και θα επιβάλουν μια συμφωνία που θα είναι μια διέξοδος από την κρίση και θα σώσει το κύρος του Ισραήλ ως ένα βαθμό, ενώ ταυτόχρονα θα τερματίσει την υπάρχουσα σύγκρουση

dimpenews.com

Back to top button