breaking newsΕλλάδαθρησκεια

Ρωτανε τα παιδια τι γιορταζουμε τα Χριστουγεννα και…μηπως οι δασκαλοι πρεπει να πανε φυλακη;

Πρόκειται για, βασικές γενικές γνώσεις που αφορούν έθιμα και θρησκεια, ακόμα και άθεοι τα ξέρουν σε κάθε χώρα….

 

Τα παιδιά εδώ, έχουν και έλλειψη παιδείας και πληροφοριών και βρίσκονται σε σύγχυση αν κρίνουμε από το τι απαντούν. Είναι όμως άπταιστες οι γνώσεις τους σε ότι αφορά τον καταναλωτισμο και τις σχέσεις σήμερα…

Τα βίντεο μπαίνουν για τον σκοπό της ευαίσθητοποίησης του κοινού και προτροπής σε σκέψη, οπότε δεν μας ενδιαφέρει αν είναι “φτιαχτά” η αληθινά, μας ενδιαφέρει εδώ το μήνυμα που περνάνε σε όποιον τα βλέπει μαζί με το κείμενο
Αν κάποιο αφορά τις γυναίκες σήμερα, ένα άλλο θα αφορά τους άνδρες μην αρχίζετε “α δεν έβαλες για τις γυναίκες ή για τους άνδρες..”
Επίσης, ναι είμαι όντως ψυχολόγος και τα βάζω, αν δεν “συμφωνούμε στις απόψεις ή την φιλοσοφία” δε σημαίνει αυτό ότι δεν είμαι εγώ κλινική ψυχολόγος, σημαίνει απλά ότι δε συμφωνούμε. Μην προβάλετε, όχι δεν είναι ο σκοπός μου “οι πελάτες και τα λεφτά” κλπ και αλλά τέτοια κακόβουλα και κακοπροαίρετα σχόλια θα διαγράφονται, γιατί το παρακάνατε τελευταία.
Αν σας, αρέσουν ακολουθείτε αν όχι πάτε στις σελίδες ψυχολόγων της αρεσκείας σας για ενημέρωση. Τα βίντεο με ταλέντα και αθλητές μπαίνουν για παραδειγματισμό και αφύπνιση και όχι γιατί τους έχω μπατζανάκηδες η άλλα τέτοια ωραία. Επίσης τα σχόλια, είναι πάρα πολλά δεν τα, εμφανίζει καν όλα. Απαντώ όπου γίνεται μόνο ..
Καλή φώτιση
Back to top button