breaking newsΔιεθνή

Φλόριντα: 39χρονος πέταξε τον 9χρονο γιο της φίλης του στη φωτιά «γιατί τον είχε κυριεύσει δαίμονας»

 

Ένας καταδικασμένος εγκληματίας έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, μετά από επίθεση με ράβδο σε ένστολο από τη Φλόριντα, που τον κυνηγούσε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει τη σύλληψή του, αφού έριξε στη φωτιά τον 9χρονο γιο της κοπέλας του, επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένος».

Οι Αρχές έφτασαν στην πόλη Sebring κατόπιν αναφοράς για ύποπτη πυρκαγιά με συντρίμμια στο δρόμο γύρω στις 4 μ.μ. της περασμένης Τρίτης. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι που έμεναν ο Χαμ με τη σύντροφό του, τους βρήκαν να καίνε τα πράγματα του 9χρονου, καθώς ο άνδρας πίστευε ότι το παιδί «το είχε κυριεύσει δαίμονας». Μάρτυρες είπαν στους ανακριτές ότι ο Χαμ έσπρωξε το αγόρι στη φωτιά και το σκέπασε με μια φλεγόμενη κουβέρτα, αλλά το παιδί κατάφερε να διαφύγει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον Χαμ να παραδοθεί. Αυτός όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά εν συνεχεία τους επιτέθηκε με μια μεταλλική ράβδο. Αρχικά οι αστυνομικοί του έριξαν με taser, όμως ο 39χρονος δεν πτοήθηκε και χτύπησε έναν εκ των αστυνομικών στο κεφάλι. Αμέσως μετά, συνάδελφός του άνοιξε πυρ και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο 9χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε να κάνει μπάνιο 10 ημέρες, ενώ δεν είχε φάει τίποτα τις τελευταίες 24 ώρες πριν το συμβάν. Όπως φέρεται να κατήγγειλε τόσο ο Χαμ όσο και η μητέρα του κάνουν συχνά χρήση ναρκωτικών.

Μάλιστα, ο 39χρονος είχε απειλήσει το παιδί με μαχαίρι, με το οποίο του είχε πει ότι είχε σκοτώσει κάποιον άνθρωπο, μεταδίδει η NewYorkPost.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε εγκληματικό παρελθόν καθώς, μεταξύ άλλων, είχε καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες και κατοχή ναρκωτικών σε Αρκάνσας, Νότια Καρολίνα και Τζόρτζια.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη Φίλιπς, η οποία είχε καταχωρηθεί μαζί με τον γιο της ως αγνοούμενοι έξω από τη Γουίτσιτα του Κάνσας, πριν από δύο εβδομάδες.

Είναι άγνωστο πώς ή γιατί οι δυο τους κατέληξαν σχεδόν 1.500 μίλια μακριά στο Sebring της Φλόριντα.

PrimeNews.

Back to top button