breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Καθnγnτnς Bαθιωτnς μιλαει και….αvαβει φωτιες !

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη. Από τα εμβόλια και την πανδημία, μέχρι την κλιματική αλλαγή και την παγκόσμια διακυβέρνηση, ο κ. Βαθιώτης προχώρησε σε αποκαλύψεις….

Ο καθηγητής ξεκίνησε με μια «βόμβα», αναφερόμενος στο βιβλίο “Η επιδημία του αυτισμού: Το βρώμικο μικρό μυστικό του Μετανθρωπισμού”, μέσα στο οποίο «συνδέονται μεταξύ τους ο εμβολιασμός, ο αυτισμός, ο αεροψεκασμός και ο μετα-ανθρωπισμός.

Πώς συνδέονται όλα αυτά; Συνδέονται μέσω του αλουμινίου» και πρόσθεσε: «Το αλουμίνιο περιέχεται στα εμβόλια, όχι μόνο σ’ αυτά κατά του κορονοϊού, αλλά και στα παλιότερα εμβόλια. Το αλουμίνιο περιέχεται στους αεροψεκασμούς και με αυτό τον τρόπο, μέσω του αλουμινίου, προκαλείται αυτισμός στους ανθρώπους. Βεβαίως, οι νεοταξίτες θα βγουν και θα πουν ότι όλα αυτά είναι συνωμοσιολογίες».

Στη συνέχεια, ο προσκεκλημένος προχώρησε σε συσχέτιση μεταξύ αυτισμού και μετανθρωπισμού: « Σκοπός τους είναι να συνδέσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο με την τεχνητή νοημοσύνη. Και αυτό θα επιτευχθεί χάρη στη δημιουργία αυτισμού. Κι δεν είναι τυχαίο ότι, και σε συμπεριφορικό επίπεδο προσπαθούν να μας καταστήσουν αυτιστικούς, μπροστά από μια οθόνη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εάν αληθεύουν όσα λέει μέσα (σ.σ. το βιβλίο), είμαστε σε πάρα πολύ άσχημο δρόμο».

«Ο κόσμος δυστυχώς ροχαλίζει κάτω από το πάπλωμά τους (σ.σ των νεοταξίτων). Κάνει κάθε μέρα το προγραμματάκι. Εάν δε ξυπνήσουμε, θα βρεθούμε μέσα σε λίγα χρόνια “αιχμάλωτοι “ σε ένα πλανήτη με αόρατα δεσμά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Βαθιώτης δε παρέλειψε να μιλήσει και για τα εμβόλια και την παρότρυνση μερίδας επιστημόνων, όπως ο κ. Εξαδάκτυλος για εκ νέου εμβολιασμό του κοινού: «Άκουσα τον κ. Εξαδάκτυλο να λέει ότι η νέα παραλλαγή BA45 καλύπτεται μόνο από τα εμβόλια που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο. Και μας κάλεσε, ακόμα και για την Κράκεν να έχουμε πρόσφατη εμβολιαστική δόση. Μιλάμε για τρομερά πράγματα!».

«Όλα αυτά είναι η μέθοδος της σύχγυσης. Έχουμε τώρα χωρίσει τους δημοσιογράφους σε καλούς και κακούς “μπάτσους”. Και οι μεν μιλάνε λίγο τη γλώσσα τη δικιά μας και οι δε συνεχίζουν το τροπάριο το παλιό. Αυτό δημιουργεί σύγχυση στον κόσμο. Και καταλήγει ο κόσμος αφού ακούει τον κ. Εξαδάκτυλο και τους χ,ψ,ζ δημοσιογράφους να είναι υπέρ του εμβολιασμού με τις επικαιροποιημένες δόσεις, να πηγαίνει να εμβολιαστεί», συμπλήρωσε.

«Γίνονται απίστευτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κυρίως κατά των Ελλήνων! Γιατί στο εξωτερικό λίγο μιλάνε. Εδώ μιλάμε για ένα “γρανιτένιο” μέτωπο, το οποίο βρίσκεται εναντίον μας».

Δε θα μπορούσε να λείψει από τη συζήτηση και η αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψαν στα νοσοκομεία. Ο κ. Βαθιώτης επ’ αυτού τόνισε: « Μπορεί να επέστρεψαν, αλλά εν μέρει μπορεί να θεωρηθεί δώο άδωρον.Υπάρχουν άνθρωποι που “λυγίζουν” καθημερινά, κλαίνε από την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχονται από τους υποτίθεται προφυλαγμένους εμβολιασμένους, οι οποίοι υποτίθεται ότι κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους».

Σχετικά με το τελευταίο ζήτημα, ο κ. Βαθιώτης κάνει μια αναφορά σε ένα βιβλίο με τίτλο “Η Βιομηχανία της Τρέλας”, καλώντας τους ακροατές και ειδικότερα τους ανεμβολίαστους να το διαβάσουν, αφού το χρησιμοποιεί (σ.σ. το βιβλίο) ως μέσο για να κάνει ένα παραλληλισμό μεταξύ των μαγισσών και των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που «σήμερα διαδραματίζουν το ρόλο των μαγισσών και κυνηγούνται».

«Τον 21ο αιώνα απειλή είναι οι ανεμβολίαστοι και προστάτες είναι οι υγειονομικοί δικτάτορες. Η ποινή των ανεμβολίαστων, γιαί αυτοί είναι οι… μάγισσες του 21ου αιώνα είναι ο αποκλεισμός τους και τώρα το bullying μέσα στη δουλειά τους. 18 μήνες έμειναν εκτός και τώρα που γύρισαν, που βρίσκονται εντός, υφίστανται βασανιστήρια».

Τέλος, ο κ. Βαθιώτης καλεί τους πολίτες να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση: « Ο κόσμος θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Αν προτιμάει να λέει ότι “εγώ θέλω να κάνω τη ζωούλα μου, να περνάω καλά και δε μπορώ άλλο να χύνω δηλητήριο μέσα στην ψυχή μου και κάθε μέρα να ξυπνάω και να κοιμάμαι με τον τρόμο της κλιματικής αλλαγής, με τον τρόμο της επόμενης υποπαραλλαγής”, αυτό δεν είναι ζωή. Αυτός, λοιπόν, που προτιμάει να ζήσει τη ζωούλα του, ε δε θα τη ζήσει τελικά».

«Εάν δε σημάνει καθολικός πλανητικός συναγερμός από τους λαούς, τότε η παγκόσμια κυβέρνηση, που ενδεχομένως είναι ήδη εδώ , θα τη δούμε να κάνει σημεία και τέρατα. Έχουμε μια παγκόσμια δικτατορία, όχι υγειονομική, πολυμορφική, που κάθε φορά φοράει άλλη “μάσκα” ».

πηγη

Back to top button