breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Γερμανοί επιστήμονες προειδοποιούν: «Τα εμβόλια mRNA προκαλούν καρδιακές και εγκεφαλικές βλάβες – Πρέπει να σταματήσουν επειγόντως»

 

Γερμανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο εμβολιασμός με σκευάσματα τεχνολογίας mRNA, και όχι η ίδια η μόλυνση από τον Covid, προκάλεσε εγκεφαλικές και καρδιακές βλάβες σε έναν ηλικιωμένο με υποκείμενα νοσήματα.

Αυτή η μελέτη δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2022 στο περιοδικό Vaccines: A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination κατά του Covid.

Οι επιστήμονες εξέτασαν την κατάσταση ενός 76χρονου Γερμανού με νόσο του Πάρκινσον.

Ο ασθενής πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τη λήψη της τρίτης ενισχυτικής δόσης. Το πρώτο εμβόλιο που έλαβε τον Μάιο του 2021 ήταν AstraZeneca.

Ακολούθησαν άλλα δύο τον Ιούλιο και μετά τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Τα δύο επόμενα εμβόλια που έλαβε, ήταν Pfizer.

Αλλαγές στη συμπεριφορά

Μετά το δεύτερο εμβόλιο, η οικογένεια του ασθενούς παρατήρησε σημαντικές αλλαγές στη συμπεριφορά του. Άρχισε να είναι περισσότερο αγχώδης, πιο οκνός και απέφευγε τις κοινωνικές επαφές. Απομονώθηκε και από τον στενό κύκλο της οικογένειάς του ενώ τα συμπτώματα της προϋπάρχουσας νόσου Πάρκινσον επιδεινώθηκαν σημαντικά.

Δεδομένων των διφορούμενων κλινικών συμπτωμάτων πριν από τον θάνατό του, η οικογένειά του ζήτησε νεκροψία. Τα ασυνήθιστα αποτελέσματα της αυτοψίας οδήγησαν σε μια δημοσιευμένη αναφορά περιστατικού σχετικά με αυτό που τώρα υποστηρίζεται ως θάνατος που προκλήθηκε από το εμβόλιο.

Δεν είχε Covid

Αυτός ο ασθενής δεν είχε ιστορικό λοίμωξης από Covid. Αυτό το κλινικό ιστορικό επιβεβαιώθηκε μέσω εξετάσεων. «Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτή η ζημιά προκλήθηκε από το εμβόλιο», επέμεινε o ειδικός John Campbell, Ph.D.

Τα εμβόλια mRNA προκαλούν εγκεφαλικές βλάβες

Οι παθολόγοι διαπίστωσαν ότι ο ασθενής είχε πολλά σημεία στον εγκέφαλό του όπου υπήρχε βλάβη, καθώς και γενικευμένο οίδημα στην καρδιά του. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον και ότι είχε κάποια μακροχρόνια σκλήρυνση στις αρτηρίες του. Τέλος, βρήκαν στοιχεία πνευμονίας, η οποία μπορεί να προκλήθηκε από την αναρρόφηση του σιέλου του ή άλλων σωματικών υγρών.

«Φαίνεται ότι αυτό που συνέβη εδώ είναι ότι τα εμβόλια προκάλεσαν την εγκεφαλική βλάβη», λέει ο Campbell. Η εγκεφαλική βλάβη που προκλήθηκε από το εμβόλιο έφερε στον ασθενή επιληπτικές κρίσεις.

Στη συνέχεια, οι επιληπτικές κρίσεις τον έκαναν να χάσει τις αισθήσεις του και ενώ ήταν αναίσθητος, εισέπνευσε λίγο από τον εμετό ή το σάλιο του, κάτι που συνέβαλε στον θάνατό του.

«Το εμβόλιο έρχεται σε επαφή με τα αιμοφόρα αγγεία. Έτσι τα λιπο-νανοσωματίδια που περιέχουν το mRNA θα πάνε στα αιμοφόρα αγγεία. Και είναι τα ίδια τα κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων που θα μεταφέρουν την πρωτεΐνη ακίδα», εξήγησε ο Campbell.

Όταν η πρωτεΐνη ακίδα μεταφέρεται στον εγκέφαλο και την καρδιά, προκαλεί μια φλεγμονώδη απόκριση και οδηγεί στο θάνατο διαφορετικών τμημάτων του εγκεφάλου.

Γιατί δεν γίνονται περισσότερες νεκροψίες;

Ο Dr. Robert Lowry, ένας νευρολόγος με έδρα το Τέξας, ο οποίος ειδικεύεται στην αθλητική ιατρική, πιστεύει ότι η μη διενέργεια αυτοψιών είναι σοβαρό λάθος.

Ο Lowry, ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του γιατρού για περισσότερα από 30 χρόνια, επέμεινε τον Ιούλιο του 2022 ότι θα πρέπει να γίνονται νεκροψίες σε κάθε νέο που πεθαίνει ξαφνικά και απροσδόκητα.

Επιπλέον, με βάση την έρευνά του και τα όσα έχει δει στην κλινική του πρακτική, ο Lowry δεν διστάζει να πει ότι πρέπει να σταματήσουμε τα εμβόλια mRNA.

«Πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα εμβόλια γιατί δεν λειτουργούν», είπε ο Lowry στους The Epoch Times. «Δεν προλαμβάνουν τις ασθένειες και ο άμεσος και μακροπρόθεσμος κίνδυνος σοβαρού προβλήματος από αυτά είναι μεγαλύτερος από αυτόν της πραγματικής ασθένειας. Η φυσική ανοσία στους ιούς του κορωνοϊού είναι πολύ καλύτερη και μεγαλύτερης διάρκειας από οτιδήποτε παρέχουν αυτά τα εμβόλια», είπε.

primenews

Back to top button