breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Διευθυντής της Pfiz#r συμμερίζεται την ανησυχία για την επίδραση του εμVολίου στην αναπαραγωγική υγεία των γυναικών

 

Jordon Trishton Walker, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Pfiz#r, Στρατηγικές Επιχειρήσεις – Επιστημονικός Σχεδιαστής mRNA: «Υπάρχει κάτι ακανόνιστο στους εμμηνορροϊκούς κύκλους. Έτσι, οι άνθρωποι θα πρέπει να το διερευνήσουν στη συνέχεια».

Το Project Veritas κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο βίντεο με τον διευθυντή της Pfizer, Jordon Trishton Walker, όπου μοιράζεται την ανησυχία του για το εμβόλιο για τον COVID και τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις του στην αναπαραγωγική υγεία των γυναικών.

Σε μια συνομιλία με έναν μυστικό δημοσιογράφο, ο Walker παραδέχεται ότι κάτι δεν πάει καλά, αναλύντας τον αντίκτυπο του εμβολίου για τον COVID.

«Υπάρχει κάτι ακανόνιστο στους έμμηνους κύκλους. Έτσι, οι άνθρωποι θα πρέπει να το διερευνήσουν αυτό το πρόβλημα στη συνέχεια», είπε ο Walker.

«Το εμβόλιο [COVID] δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε αυτόν [τους έμμηνους κύκλους]. Άρα, δεν ξέρουμε πραγματικά τι συμβαίνει», είπε.

Ο διευθυντής της Pfizer φαίνεται να ανησυχεί ότι με την πάροδο του χρόνου, ενδέχεται να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου για τον COVID.

«Ελπίζω να μην ανακαλύψουμε ότι με κάποιο τρόπο αυτό το mRNA παραμένει στο σώμα — επειδή πρέπει να επηρεάζει κάτι ορμονικό για να επηρεάσει τους εμμηνορροϊκούς κύκλους», είπε.

«Ελπίζω να μην ανακαλύψουμε κάτι πολύ κακό στη συνέχεια… Αν συμβαίνει όντως κάτι και μετατραπεί σε κάτι πολύ κακό; Η κλίμακα αυτού του σκανδάλου θα ήταν τεράστια», τονίζει.

Πέρα όμως από αυτά, ο ίδιος θεωρεί πως η Pfizer δεν θα καταστεί ποτέ υπόλογη σε περίπτωση που κατηγορηθεί για οτιδήποτε στο μέλλον και ότι όλη την ευθύνη θα την πάρει ο FDA που επέτρεψε την κυκλοφορία των σκευασμάτων.

Παράλληλα αποκαλύπτει πως την εταιρεία δεν την απασχολεί πλέον ο κορωνοϊός και ότι ήδη τρέχει νέα προγράμματα mRNA για διάφορες άλλες νόσους και αρρώστιες.

Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό βίντεο: (Χωρίς ελληνικούς υπότιτλους)

Ένα προηγούμενο βίντεο που κυκλοφόρησε από το Project Veritas έδειξε τον Walker να ισχυρίζεται ότι η εταιρεία του διερευνά έναν τρόπο «μετάλλαξης» του COVID-19 μέσω του «Directed Evolution».

Ο λόγος που θέλεις να μεταλλάξεις τον ιό, είπε ο Walker, είναι για να μπορέσει η εταιρεία να παραμείνει μπροστά από το παιχνίδι και να συνεχίσει να επωφελείται από τα εμβόλια.

 

primenews.

Back to top button