breaking newsΆποψηΕλλάδα

Εκεi πoυ εφτυvε γλεiφει ! ! ! Στo ψnφoδέλτιο Επικρατειας τnς Ν.Δ, ο Kαρατζαφυρερ…

Με τον Καρατζαφέρη στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, πλέον όλη η πρώην ηγεσία του ΛΑ.ΟΣ. βρίσκεται εντός της παράταξης του Μητσοτάκη….

Όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εγκαταλείψει πλήρως το πολιτικό άνοιγμα στο κέντρο. Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Kontra», αποκαλύπτει ότι ο Γ. Καρατζαφέρης αναμένεται να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.

Μάλιστα, ο πάλαι ποτέ πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. φαίνεται έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα τις περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα εκπροσωπώντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα αναλάβει να αντιμετωπίσει την εκλογική επιρροή του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε, είναι πολλοί οι αναλυτές που επισημαίνουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος τα πάει περίφημα στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδος, αποτελώντας έτσι μια ξεκάθαρη και ορατή απειλή για τον Πρωθυπουργό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας Kontra, πλέον όλη η πρώην ηγεσία του ΛΑ.ΟΣ. θα βρίσκεται εντός της Νέας Δημοκρατίας, κατέχοντας μάλιστα, καίριες θέσεις.

 

πηγη

Back to top button