breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εiπε ψέματα ο Φαoυτσι, oδήγnσε στον τάφo εκατoμμύρια κόσμo και…τωρα ζnτάει “παvδnμική ασυλiα” ! ! !

Ήξερε ότι τα εμβόλια δεν θα μας οδηγούσαν ποτέ σε ανοσία της αγέλης και ως αποτέλεσμα, έχουμε μια θύελλα υπερβάλλουσας θνησιμότητας, που δεν εξηγείται καν από τους επίσημους αριθμούς…

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο σε αυτή τη μελέτη είναι η υποτιμητική γλώσσα των Fauci et al. κατά των εμβολίων της γρίπης και της Covid.

«Μέχρι την εμφάνιση της COVID-19, η γρίπη ήταν για πολλές δεκαετίες η πιο θανατηφόρα ιογενής αναπνευστική νόσος που μπορούσε να προληφθεί με εμβόλια, για την οποία διατίθενται μόνο λιγότερο από υποβέλτιστα εμβόλια».«Λιγότερα από υποβέλτιστα εμβόλια είναι ένας όρος που αφήνει λίγα στη φαντασία. Υποβέλτιστο σημαίνει “δεν είναι καλό». Λιγότερο από υποβέλτιστο σημαίνει “άχρηστο στην καλύτερη περίπτωση”.

Το άρθρο συζητά “εμβόλια επόμενης γενιάς”. Ωστόσο, η συζήτηση της επόμενης γενιάς είναι κενή και εικαστική, χωρίς συγκεκριμένες αναφορές για κάποια νέα τεχνολογία που ο Δρ. Fauci και οι συνεργάτες του μπορούν να προτείνουν. Η ουσία του άρθρου του Cell εξηγεί μόνο γιατί τα τρέχοντα εμβόλια κατά της γρίπης δεν μπορούν να αποτρέψουν τη γρίπη και γιατί τα εμβόλια Covid δεν μπορούν να αποτρέψουν την Covid.

«Παρόλο που τα τρέχοντα εμβόλια κατά της γρίπης μειώνουν τον κίνδυνο σοβαρής νόσου, νοσηλείας και θανάτου σε κάποιο βαθμό, η αποτελεσματικότητά τους κατά της κλινικά εμφανούς λοίμωξης είναι σαφώς υποβέλτιστη, κυμαινόμενη από 14% έως 60% τις τελευταίες 15 εποχές γρίπης. Επιπλέον, η διάρκεια του εμβολίου – η προκληθείσα ανοσία – μετράται μόνο σε μήνες. 

Τα τρέχοντα εμβόλια απαιτούν ετήσιο επαναληπτικό εμβολιασμό με ενημερωμένα σκευάσματα που συχνά δεν ταιριάζουν με ακρίβεια με τα στελέχη του ιού που κυκλοφορούν. Αν και ο ετήσιος εμβολιασμός συστήνεται ισχυρά για τους περισσότερους στο κοινό και ειδικά για άτομα σε ομάδες κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, αυτούς με χρόνιες παθήσεις και τις έγκυες γυναίκες, η αποδοχή του εμβολίου από το ευρύ κοινό δεν είναι ιδανική.

Εν έτει 2022, μετά από περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας με τα εμβόλια κατά της γρίπης, έχει σημειωθεί πολύ μικΜετά τη συνταξιοδότηση, ο Fauci δεν μασάει τα λόγια του ούτε για τα εμβόλια Covid:

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, η ταχεία παρασκευή και ανάπτυξη των εμβολίων για τον SARS-CoV-2 έχει σώσει αμέτρητες ζωές και βοήθησε στον έγκαιρο μερικό έλεγχο της πανδημίας.

Ωστόσο, καθώς έχουν προκύψει διάφορα στελέχη του SARS-CoV-2, έχουν γίνει εμφανείς ελλείψεις σε αυτά τα εμβόλια που θυμίζουν τα εμβόλια της γρίπης. Τα εμβόλια για αυτούς τους δύο πολύ διαφορετικούς ιούς έχουν κοινά χαρακτηριστικά: προκαλούν ελλιπή και βραχύβια προστασία έναντι των εξελισσόμενων παραλλαγών του ιού που διαφεύγουν της ανοσίας του πληθυσμού».

Ο Fauci και οι συνεργάτες του εξηγούν γιατί το εμβόλιο Covid δεν είχε καμία πιθανότητα να λειτουργήσει. Πρώτον, θέτει μια ερώτηση που πολλοί σκεπτικιστές για τα εμβόλια ανέφεραν πολλές φορές στο παρελθόν:

«Αυτή η παρατήρηση εγείρει ένα ερώτημα θεμελιώδους σημασίας: εάν οι λοιμώξεις από φυσικούς αναπνευστικούς ιούς του βλεννογόνου δεν προκαλούν πλήρη και μακροπρόθεσμη προστατευτική ανοσία έναντι της επαναμόλυνσης, πώς μπορούμε να περιμένουμε τα εμβόλια, ειδικά τα συστημικά, μη αντιγραφόμενα εμβόλια, να το κάνουν»;

Στη συνέχεια, ο Tony συνεχίζει να εξηγεί γιατί η αναπνευστική φύση του Sars-Cov-2 δεν οδηγεί καν σε πιθανότητα να αντιμετωπίσουμε μια αιματογενή ανοσολογική απόκριση.

«Σε πλήρη αντίθεση, οι μη συστημικοί ιοί του αναπνευστικού, όπως οι ιοί της γρίπης, ο SARS-CoV-2 και ο RSV, τείνουν να έχουν σημαντικά μικρότερες περιόδους επώασης (Πίνακας 1) και γρήγορες διαδρομές ιικής αναπαραγωγής. Αναπαράγονται κυρίως στον τοπικό βλεννογόνο ιστό, χωρίς να προκαλούν ιαιμία και δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά το συστημικό ανοσοποιητικό σύστημα ή την πλήρη δύναμη των προσαρμοστικών ανοσολογικών αποκρίσεων, οι οποίες χρειάζονται τουλάχιστον 5-7 ημέρες για να ωριμάσουν, συνήθως πολύ μετά την κορύφωση της ιικής αντιγραφής και μετάδοση σε άλλους. 

Η “RNAemia” του SARS-CoV-2 (κυκλοφορία ιικού RNA στο αίμα, όπως φαίνεται στις περισσότερες λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού του βλεννογόνου, σε αντίθεση με τη ιαιμία, στην οποία μπορούν να καλλιεργηθούν λοιμώδεις ιοί από το αίμα) και τα επίπεδα RT-PCR του ιικού RNA έχουν συνδεθεί με σοβαρή νόσο, παρόμοια με μελέτες για τη RNAαιμία της γρίπης. 

Ως αποτέλεσμα, οι μη συστημικά αναδιπλασιαζόμενοι ιοί του αναπνευστικού, συμπεριλαμβανομένου προφανώς του SARS-CoV-2, τείνουν να μολύνουν ξανά ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, χωρίς ποτέ να προκαλούν πλήρη και ανθεκτική προστασία».

 

πηγη

Back to top button