breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ι.Λούλα: «Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά Covid-19 αλλιώς οι γονείς χάνουν το επίδομα»!

 

Ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο κατά της COVID-19 θα είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά εάν οι γονείς επιθυμούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν κρατική βοήθεια!

Ο Λούλα έκανε την δήλωση κατά τα εγκαίνια των οφθαλμολογικών και διαγνωστικών μονάδων του Κέντρου Υγείας Super Carioca στην Μπενφίκα του Ρίο ντε Τζανέιρο και μάλιστα έγινε θέμα και στο CNN Brasil.

«Η Bolsa Família επιστρέφει με κάτι σημαντικό: Όρους. Πρώτον, τα παιδιά έως 6 ετών θα λάβουν 150 R$ περισσότερο (βοήθημα). Δεύτερον, τα παιδιά πρέπει να είναι στο σχολείο, διαφορετικά η μητέρα χάνει την βοήθεια. Τρίτον, το παιδί πρέπει να εμβολιαστεί, εάν δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού, η μητέρα χάνει το επίδομα. Τέταρτον, εάν η μητέρα είναι έγκυος, πρέπει να κάνει όλες τις εξετάσεις που απαιτεί η ιατρική», είπε ο Λούλα, αναφερόμενος στο πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας που είχε ακυρωθεί υπό τον Ζαΐρ Μπολσονάρο.

«Τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σε αυτή την περίπτωση, η μητέρα θα χάσει το όφελος», υπογράμμισε!

Και όλα αυτά ενώ η εφημερίδα «New York Times» προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Κομισιόν για την απόκρυψη μηνυμάτων μεταξύ της προέδρου της, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά σχετικά με τις συμφωνίες της Επιτροπής για την αγορά εμβολίων COVID-19, αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ!

Η υπόθεση κατατέθηκε στις 25 Ιανουαρίου και δημοσιεύθηκε στο δημόσιο μητρώο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου τη Δευτέρα, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομερείς πληροφορίες. Δύο άτομα που γνωρίζουν το θέμα επιβεβαίωσαν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης στο POLITICO.

Η επίτροπος Αξιών και Διαφάνειας της ΕΕ, Věra Jourová, υποστήριξε ότι τα SMS ενδέχεται να έχουν διαγραφεί.

Τα πράγματα και τα ερωτήματα ίναι βέβαια πολύ πιο απλά: Πόσα πήρε η διεφθαρμένη γραφειοκρατία των Βρυξελλών για να κάνει αυτό που έκανε σε βάρος των Ευρωπαίων πολιτών με τα lockdown και τα αδοκίμαστα εμβόλια που έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες μέχρι σήμερα;

Τα ίδια αδοκίμαστα εμβόλια τα οποία τώρα ο Λούλα θέλει να καταστήσει υποχρεωτικά για τα παιδιά την Βραζιλία.

pronews

Back to top button