breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μετεμβολιακά έπεσε θανατικό στα σχολεία του Βελγίου…!!! ( Βέλγικη εφημερίδα kairos)

Θάνατοι μέσα στα σχολεία”-”Morts dans les écoles…” τιτλοφορείται το σοκαριστικό άρθρο της βέλγικης εφημερίδας kairos που αναφέρεται στο θανατικό που έπεσε μετεμβολιακά στα σχολεία του Βελγίου. Το δημοσιεύει στις 3/2/23 το ιστολόγιο της εφημερίδας kairospresse:

Λάβαμε αυτή τη μαρτυρία από μια νεαρή Βελγίδα καθηγήτρια για όσα βιώνει και βλέπει στο σχολείο της. Συγκλονιστικό. Εξοργιστικό! Τι απομένει όταν οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης συμμετείχαν στη δολοφονία των πολιτών τους και τα αποτελέσματα είναι μη αναστρέψιμα; Μαρτυρήστε. Μιλήστε, μιλήστε, μιλήστε.

«Είμαι εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε ένα σχολείο και σε ένα μέρος που δεν θα αναφέρω το όνομά του. Είμαι Βελγίδα. Το σχολείο μας έχει περίπου 1.000 μαθητές και περίπου εκατό εκπαιδευτικούς.
Καταθέτω σήμερα όντως απολύτως τεκμηριωμένος γιατί είναι επείγον να σπάσουμε τη σιωπή για τα ακόλουθα.

Κατά την περίοδο του Covid «χωρίς εμβολιασμό», (άρα μέχρι τον Ιούνιο του 2021), το σχολείο μας δεν θρήνησε για κανέναν θάνατο ή νοσηλεία στο εσωτερικό του. Έχουμε έναν πίνακα ανακοινώσεων για να μας ενημερώνει όταν ένας μαθητής βιώνει ένα δραματικό γεγονός στην οικογένειά του. Εκεί, μάλιστα, έχουμε δει μια μικρή αύξηση των θανάτων στους παππούδες των μαθητών και κυρίως στους προπαππούδες

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η ομάδα διαχείρισης μας ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι σχεδόν το 98% των εκπαιδευτικών και του σχολικού πληθυσμού ήταν εμβολιασμένοι.

Ήμασταν ακριβώς 3 εκπαιδευτικοί που δεν είμαστε. Ίσως περισσότεροι, γιατί στο Βέλγιο, θα μπορούσαμε να αρνηθούμε να αποκαλύψουμε το ιστορικό εμβολιασμού μας. Αυτό που έκανα γιατί η πίεση ήταν τότε στα ύψη, βαριά και προπάντων υπερενοχική, τόσο από την πλευρά των μαθητών όσο και από την πλευρά των καθηγητών.

Μετά τον Σεπτέμβριο του 2021 άρχισε το χάος. (Δίνω μόνο τα δεδομένα που μπόρεσα να παρατηρήσω)
Μεταξύ Σεπτεμβρίου 2021 και σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2023:

Μεταξύ των εκπαιδευτικών:

Ο καθηγητής μαθηματικών — μέσης ηλικίας — καρδιακή προσβολή. Ο θάνατος επήλθε την ημέρα της 3ης δόσης.
Ο εκπαιδευτής ( θεσμός που δεν υπάρχει στο ελληνικό σχολείο όπου παράλληλα με καθηγητές υπάρχει και βοηθητικό εκπαιδευτικό προσωπικό), 24 ετών – κορυφαίος ποδηλάτης -, μυοκαρδίτιδα κατά την προπόνηση – τέλος της καριέρας του.
Ο διευθυντής 50αρης μυοκαρδίτιδα -.
2 εγκεφαλικά με ύφεση — 2 γυναίκες πάνω κάτω 45 ετών — και οι 2 τέλος καριέρας.
1 ρήξη ανευρύσματος – θάνατος – 50 χρονών.
1 καρκίνος σε καλπάζουσα μορφή – 37 χρονών– θάνατος.
Ένας καρκίνος του μαστού που βρισκόταν σε ύφεση, δεν είναι πλέον σε ήπια φάση, 50 ετών — χημειοθεραπεία σε εξέλιξη.
Ο καθηγητής ιστορίας έχει γίνει “καρδιακός”.
«Καλπάζων» καρκίνος εγκεφάλου – θάνατος σε 7 ημέρες πατέρας 3 παιδιών – 39 ετών.
2 άτομα νοσηλεύτηκαν για Covid αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους.
Πολλές εκπαιδευτικοί με εμμηνόρροια παίρνουν άδεια περιόδου.
Μέχρι σήμερα, το ποσοστό μακροχρόνιας απουσίας για καθηγητές δεν ήταν ποτέ υψηλότερο.

Μεταξύ των μαθητών:

Η πιο βάναυση επιδημία είναι αυτή τoυ σχολικού εκφοβισμού. Στα 20 χρόνια καριέρας, γνώριζα μαθητές που νοσηλεύονται για σχολικό εκφοβισμό, αλλά ήταν σπάνιο.
Φέτος είναι 8 για να βρεθούν σε ειδικό νοσοκομείο και 4 περιμένουν για θέση ή φοιτούν κα΄οίκον για σχολικό εκφοβισμό.

Τα δεδομένα που έχω συλλέξει και στα οποία έχω πρόσβαση είναι αυτά των φοιτητών που παρακολουθούν το μάθημά μου (άρα περίπου 200 φοιτητές).

3 μαθητές έχουν πρόσφατα καρδιακά προβλήματα (που εμφανίζονται έτσι μετά το 2021), συμπεριλαμβανομένου 1 σοβαρού προβλήματος.

Ένας μαθητής σε ύφεση από τον καρκίνο είχε υποτροπή.

Τα κορίτσια με έμμηνο ρύση που έχουν προβλήματα με τον κύκλο τους και που λείπουν ιατρικά μία φορά το μήνα έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. Και δεν έχω το δικαίωμα να συζητήσω μαζί τους το πιθανό πρόβλημα του εμβολιασμού, ούτε να τους μιλήσω για το συλλογικό Πού είναι ο κύκλος μου που θα μπορούσε να τους ενημερώσει και να τους υποστηρίξει.

Τώρα ας μιλήσουμε για τον οικογενειακό χάρτη… και εκεί είναι που γίνονται τα χειρότερα. Δεν υπάρχει άλλος χώρος σε αυτόν τον πίνακα!:

Καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό, καρκίνος, ρήξη ανευρύσματος… σχεδόν μόνο βάναυσοι θάνατοι γονέων ή παππούδων (ιδιαίτερα ανδρών).
Φέτος, 3 από τους μαθητές μου έχασαν τον μπαμπά τους. 3 στα 200.

Δεν το είχα ζήσει ποτέ αυτό..

Αυτό είναι πραγματικό και δεν διακινδυνεύω να ερμηνεύσω αυτά τα στοιχεία. Μπορώ όμως να πω ότι με τρομάζει;

Η ομερτά για τα προβλήματα που οφείλονται στον εμβολιασμό είναι ακόμη πιο ισχυρή από αυτή για το καθεστώς εμβολιασμού μας.
Το να μην έχουμε το θάρρος να πούμε ότι έχουμε ξεγελαστεί από εργαστήρια και κυβερνήσεις είναι μη βοήθεια σε ανθρώπους που κινδυνεύουν, άρνηση φροντίδας και απώλεια της ανθρωπιάς μας. Βλέπουμε καθημερινά, αβοήθητους και φιμωμένους, τους μαθητές, τους συναδέλφους, που βυθίζονται στη μοναξιά και την αρρώστια.

Πρέπει να μιλήσουμε, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να καταθέσουμε».

Την ανάρτηση του άρθρου κάνει χειρούργος γιατρός σ΄αναστολή στη Γαλλία.

dimpenews.com

Back to top button