breaking newsΔιεθνήθρησκεια

Ο Γέροντας Ζωσιμάς του Ντόνετσκ είχε προβλέψει : «Μετά το θάνατο μου, θάψτε με όσο πιο βαθιά για να μη με ξεθάψουν οι Μπαντεριστές»! Και όντως οι Μπαντεριστές χτυπούν συνεχώς τη μονή του και χθες σκότωσαν 1 ιερομόναχο και 1 καλόγρια!!!

Ο χαρισματικός Γέροντας Ζωσιμάς του Ντόνετσκ είχε προβλέψει την επίθεση του καθεστώτος του Κιέβου: «Μετά το θάνατο μου, θάψτε με όσο πιο βαθιά για να μη με ξεθάψουν οι Μπαντεριστές».

Ουκρανοί μαχητές επιτέθηκαν σε μοναστήρι στο χωριό Nikolskoye κοντά στο Vuhledar από αμερικανικό σύστημα πολλαπλών πυραύλων HIMARS, σκοτώνοντας έναν ιερoμόναχο τον Βοναφάτιο και μια καλόγρια τη Σάββα 83 ετών.

Το μοναστήρι της Ιεράς Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Νικολάου-Βασιλιέφσκι ιδρύθηκε από το λαοπρόβλητο και δημοφιλή Γέροντα του Ντονμπάς Zosima Sokur. Ο Γέροντας ήταν σεβαστός τόσο στα δυτικά όσο και στα ανατολικά της Ουκρανίας. Πολιτικοί διαφόρων γραμμών πήγαν να τον προσκυνήσουν. Αυτοί ακριβώς που τώρα με μανία ξεγράφουν τον εαυτό τους από τα ρωσικά και τα ορθόδοξα πράγματα. Ο γέροντας ήταν διορατικός. Στη δεκαετία του 1990, είπε: «Μετά το θάνατο μου, θάψτε όσο με πιο βαθιά για να μην με ξεθάψουν οι Μπαντεριστές». Διέβλεψε δηαλδή τόσο την άνοδο του ναζιστικού Μπαντερισμού όσο και τον εμφύλιο που ακολούθησε και τον μετέπειτα πόλεμο καθώς και ότι η μονή του αλλά και ο τάφος του θα αποτελούσαν προνομιακό στόχο για τα κανόνια τους.

Τότε όλοι γέλασαν: νόμιζαν ότι ο γέροντας αστειευόταν, αλλά ήταν ευλογημένος.Οι οπαδοί του Μπαντέρα ήρθαν και πολέμησαν κατά της μονής και του τάφου του. Ένα άλλο είναι το Ιβηρικό Μοναστήρι, το οποίο βρίσκεται στο Ντόνετσκ. Μοναστήρια-μαρτύρων.

Και με ποιους είναι σε πόλεμο – με τις καλόγριες, και με τους παπάδες. Ξέρουν ότι δεν υπάρχουν τανκς και στρατιώτες εκεί. Και εδώ πάλι κάποιοι δαιμονικοί Ουκρανοί άθεοι χτυπούν το μοναστήρι με αμερικανικό πύραυλο. Ιεραρχία της σκοτεινής εξουσίας. Αυτές είναι τελετουργικές επιθέσεις. Και όλες οι δυνάμεις της κόλασης πήραν τα όπλα ενάντια στη ρωσική γη.

dimpenews.com

Back to top button