breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Απο μωρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια….Το 40% των νοσηλευομενων ειναι εμβολιασμενοι λεει η Παγωνα ! ! !

Κι αν αυτη μιλαει για 40% σκεφθειτε ποσο ειναι το αληθινο ποσοστο…

Ποτε μεχρι τωρα δεν ειπαν την αληεθια…

Οποτε…

Το 40%, πιθανον ειναι πολυ μεγαλυτερο…

Δηλώσεις σοκ που αποδεικνύουν πως οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να μεταδίδουν, να μολύνονται και να νοσούν από κορωνοϊό έκανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. 

Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη το «60% των νοσηλευόμενων είναι ανεμβολίαστοι», κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως το υπόλοιπο 40% είναι άτομα που είτε έχουν κάνει τη μία δόση του εμβολίου, είτε ακόμη και τις δύο. Δηλώσεις που έρχονται λίγα 24ωρα μετά τ’ όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, σύμφωνα με τον οποίο το 4% των νεκρών με Covid-19 είχε κάνει τη μία δόση του εμβολίου. 

Η κα Παγώνη γνωστοποίησε ότι «το 60% είναι ανεμβολίαστοι από αυτούς που έχουμε στα νοσοκομεία και νοσηλεύονται», ενώ ανησυχητικό είναι το γεγονός πως «οι εισαγωγές και οι διασωληνωμένοι με Covid είναι νέα άτομα, από 25 έως 55 με 60 ετών. Αυτό οι νέοι θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν τους, όπως και το ότι οι μεταλλάξεις είναι περισσότερο μεταδοτικές στις νέες ηλικίες».

Με αφορμή και το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμού των 30-39 ετών, τόνισε πως «πρέπει να γίνει συνείδηση πλέον ο εμβολιασμός». Για τους ηλικιωμένους που τους δόθηκε η προτεραιότητα και ένας στους τρεις φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, τούς συνέστησε να το πράξουν άμεσα.

Μιλώντας για το τραπέζι του Πάσχα είπε πως «καλό θα ήταν να γίνει με τα άτομα που διαβιούν στο ίδιο σπίτι. Δεν χρειάζεται να εξαντλήσουμε και το τελευταίο άτομο που δίνεται η δυνατότητα».

«Ο εγγονός που θα συναντήσει τη γιαγιά καλό θα είναι να τηρεί τις αποστάσεις» διευκρίνισε.

Παράλληλα, τόνισε πως όταν κάποιος είναι ασυμπτωματικός, μεταδίδει τον ιό, άρα «δεν χρειάζονται αγκαλιές και φιλιά» καθώς η ενδοοικογενειακή μετάδοση «τον τελευταίο καιρό είναι εμφανής».

Τέλος, συνέστησε εάν δύο οικογένειες θέλουν να κάνουν μαζί Πάσχα θα πρέπει να κάνουν αμφότερες self test προηγουμένως

 

 

 

πηγη 

Back to top button