Διεθνή

Αύριο στην Αθήνα ο Ζελένσκι; Γι αυτό εάλω ο Έβρος, καίγεται η Αλεξανδρούπολη; Κάτι ήξερε το dimpenews.com και είχε τίτλο στις 18/8/23 Zelensky persona non grata!

Αύριο στην Αθήνα ο Ζελένσκι; Γι αυτό εάλω ο Έβρος και καίγεται η Αλεξανδρούπολη; Η Αθήνα αύριο γίνεται η μεγαλύτερη αντιρωσική βάση Δύσης. Όλες οι κεφαλές του τέρατος οι επικεφαλείς ΕΕ ( Ούρσουλα και Σαρλ Μισέλ, οι ηγέτες Δυτικών Βαλκανίων + Βούτσιτς και το θηρίο ο Ζελένσκι. Θα υπάρξουν τραγικές εθνικές συνέπειες από αυτήν την πολιτική. Η Αθήνα γίνεται το αντιρωσικό ορμητήριο της Δύσης στην Ευρώπη. Αυτός ο ρόλος της πάει πολύς δεν θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος και οι συνέπειες θα είναι νέα εθνική τραγωδία. Από την Πύλα ως την Πυλαία του Έβρου το μήνυμα είναι σαφές…. Μην συνεχίζετε… Αλλά έχουν βγει να κάνουν μια δουλειά και θα την κάνουν…

Η Αλεξανδρούπολη που καίγεται παραμονές άφιξης Ζελένσκι είναι η μεγαλύτερη αμερικάνικη βάση στην Ελλάδα και ο πιο νευραλγικός διαμετακομιστικός κόμβος προς ουκρανικό μέτωπο .Τυχαίο απολύτως.

Δρομολογούνται εξελίξεις.. όλοι αυτοί έρχονται για έναν λόγο για να εκθέσουν τη χώρα…Ο αρχιναζιστής Ζελένσκι ζητά αναβάπτιση μέσω της Δημοκρατίας των Αθηνών.

Μυστική διπλωματία φέρνουν το Ζελένσκι νύχτα από την πίσω πόρτα πισώπλατα του ελληνικού λαού. Κάτι ήξερε το dimpenews.com και είχε τίτλο στις 16/8/23 Zelensky persona non grata! πριν υπάρξει διεθνώς η παραμικρή αναφορά για κάθοδο του Ζελένσκι σ΄Αθήνα. Είναι αυτός που τίμησε τους ναζήδες που πετσόκοψαν το ΚΟΜΜΈΝΟ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ..

Αύριο στην Αθήνα ο Ζελένσκι; Γι αυτό εάλω ο Έβρος; επειδή μπήκαμε στον πόλεμο; Η Αθήνα αύριο γίνεται η μεγαλύτερη αντιρωσική βάση της Δύσης. Θα υπάρξουν τραγικές εθνικές συνέπειες από αυτήν την πολιτική.

Στις 21 Αυγούστου, Δευτέρα στην Αθήνα (Ελλάδα), ο Πρόεδρος του Μαυροβουνίου Yakov Milatovich, μαζί με άλλους ηγέτες των χωρών της περιοχής των Βαλκανίων και εκπροσώπους της ΕΕ, θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky.” Kommersant

Ο επικεφαλής της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει εάν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα είναι παρών στην Αθήνα στις 21 Αυγούστου σε συνάντηση με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της περιοχής των Βαλκανίων. Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Tanyug.

Στην ενημέρωση, ο Βούτσιτς ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την άφιξη του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky στην Αθήνα για συνάντηση με εκπροσώπους της ΕΕ και της περιοχής των Βαλκανίων στις 21 Αυγούστου, όπου ο Σέρβος ηγέτης θα πετάξει από τη Βουδαπέστη.

Αύριο η Αθήνα γίνεται το κέντρο των υποταγμένων στον αμερικάνικο παράγοντα Δυτικών Βαλκανίω. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός υποδέχεται αύριο, Δευτέρα, στο Μέγαρο Μαξίμου τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων και κρατών-μελών της ΕΕ της περιοχής, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.Έρχονται οι

  • Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Borjana Krišto,
  • Πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Ion-Marcel Ciolacu,
  • Πρωθυπουργός της Κροατίας.
  •  Πρόεδρος της Μολδαβίας, Maia Sandu
  • Πρόεδρο του Μαυροβουνίου, Jakov Milatović
  • Πρωθυπουργός του ψευδοκράτους Κοσόβου, Albin Kurti.
    • συν τον Σέρβο πρόεδρο Βούτσιτς..ο οποίος είναι ουσιαστικά ο αγγελιαφόρος Μόσχας. Αφού συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία, ενώ την Κυριακή έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί και με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ..

Zelensky persona non grata!

dimpenews.com

Back to top button