Διεθνή

Έπεσε σε κώμα.. «The Daily Beast»: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Καντίροφ/Kadyrov!

Έπεσε σε κώμα.. «The Daily Beast»: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Καντίροφ, σύμμαχος του Πούτιν.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του ουκρανικού στρατιωτικού κλάδου πληροφοριών, Αντρέι Γιουσόφ, στην ιστοσελίδα Obozrevatel, οι πηγές του ανέφεραν ότι ο Καντίροφ είναι σε σοβαρή κατάσταση και ότι οι ασθένειες από τις οποίες πάσχει. επιδεινώθηκαν και προκάλεσαν αυτή την επικίνδυνη κατάσταση.

Ο Γιούσεφ πρόσθεσε, σύμφωνα με όσα ανέφερε η αμερικανική ιστοσελίδα The Daily Beast, ότι η κακή του υγεία δεν οφείλεται σε τραυματισμό. Είπε: «Η ασθένειά του δεν σχετίζεται με τραυματισμούς. Άλλες λεπτομέρειες απαιτούν πρόσθετες διευκρινίσεις. «Είναι άρρωστος εδώ και πολύ καιρό και μιλάμε για γενικά προβλήματα υγείας και ήταν σε σοβαρή κατάσταση τις τελευταίες ημέρες».

Ο ιστότοπος Obozrevatel ανέφερε ότι η υγεία του Καντίροφ είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς έπεσε σε κώμα, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για θεραπεία και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τσετσενία. Aνέπτυξε δυνάμεις στην Ουκρανία για να βοηθήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στον πόλεμο του.

Οι φήμες για την υγεία του Καντίροφ κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τσετσενίας, Αχμέντ Ζακάγιεφ, δήλωσε πέρυσι στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι ο Καντίροφ είχε σοβαρή νεφρική νόσο.

Ο Καντίροφ προσπάθησε να καταπνίξει τις φήμες για την επιδείνωση της υγείας του. Τον περασμένο Μάρτιο είπε στους φίλους του ότι δεν ήταν άρρωστος, αλλά ότι έπασχε από ασυνήθιστο φούσκωμα. Είπε: “Οι άνθρωποι μου αποδίδουν διαφορετικές ασθένειες. Μερικές φορές υποφέρω από προβλήματα με τα νεφρά και άλλες με το συκώτι.” Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ηγέτης της Τσετσενίας Καντίροφ κατηγορούσε πάντα τα εξωτερικά κόμματα ότι προσπαθούσαν να στοχοποιήσουν αυτόν και τους ηγέτες του. και πρόσφατα είπε ότι ένας Ρώσος στρατηγός δηλητηριάστηκε από επιστολή που περιείχε άγνωστη τοξική ουσία σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα American Business Insider.

Ο Καντίροφ, ένας από τους στενούς συμμάχους του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, εξήγησε ότι ο ανώτερος στρατηγός του στην Ουκρανία δηλητηριάστηκε αφού έλαβε μια επιστολή που του εστάλη στις 8 Φεβρουαρίου. πήρε το γράμμα, το οποίο ήταν «γεμάτο με τοξική ουσία».

Ο Τσετσένος ηγέτης συνέχισε, λέγοντας ότι ο στρατηγός «το ένιωσε αυτό από τη δική του οξεία μυρωδιά και ανέλαβε δράση την κατάλληλη στιγμή: περιποιήθηκε τα χέρια του και έπλυνε τη ρινική του κοιλότητα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει περιστατικό που σχετίζεται με τοξικά υλικά από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου πέρυσι.

Ο Ραμζάν έχει προβλήματα στα νεφρά, κινδυνεύει από δηλητηρίαση, αναμένοντας περαιτέρω πληροφορίες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με φήμες, ο Καντίροφ έπεσε σε κώμα λόγω δηλητηρίασης.

Λένε ότι πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι είχε δηλητηριαστεί συστηματικά από τον προσωπικό του γιατρό και πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της Τσετσενίας, Elkhan Suleymanov.

Πάει και ο Καντίροφ/ Kadyrov; Αναφορές ότι είναι σε κώμα και ότι τον δηλητηρίασαν!

dimpenews.com

Back to top button