breaking newsΕλλάδα

Αλλαζουν τον voμο και…η ποιvn σου εξαρταται, απο το ποιov εδειρες ! ! !

Η κυβέρνηση αλλάζει τον ποινικό κώδικα και χωρίζει τους Έλληνες σε πολίτες ανώτερης και κατώτερης βαθμίδας…

Η κυβέρνηση αλλάζει τον ποινικό κώδικα και χωρίζει τους Έλληνες σε πολίτες «ανώτερης και κατώτερης βαθμίδας»! Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα λιγότερο από αυτήν την κυβέρνηση… Όλο το ζητούμενο είναι να καλυφτεί το σύστημα νομικά και όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό…

Η κυβέρνηση αλλάζει τον ποινικό κώδικα

To anazitiseis.gr γράφει: Μετά το ακαταδίωκτο των τηλεγιατρών της κυβέρνησης, έρχεται ο νέος ποινικός κώδικας που θα ορίζει αυστηρότερες ποινές, στους προπηλακισμούς εις βάρος γιατρών, νοσηλευτών, δασκάλων και καθηγητών, κάτι που χωρίζει την ελληνική κοινωνία σε δύο τάξεις. Που σημαίνει, αν βρειτε κανέναν φουκαρά, φτωχό ή κανέναν παλαιοχριστιανό μπορείτε να τον τσακίσετε, το κράτος δεν είναι εκεί να τον προστατέψει απο τους αετονύχηδες του ίδιου του συστήματος που ψηφίζει αυτούς τους νόμους.

Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, περιλαμβάνεται άρθρο που ορίζει ότι «όποιος εισέρχεται σε δοµές παροχής υπηρεσιών υγείας, συµπεριλαµβανοµένων των κινητών µονάδων παροχής υπηρεσιών υγείας ή προσεγγίζει κινητές µονάδες παροχής υγειονοµικών υπηρεσιών άµεσης βοήθειας και µε οποιονδήποτε τρόπο, ιδίως µε φωνασκίες, θόρυβο, ύβρεις ή απειλές κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, εργαζοµένων, υπαλλήλων ή ασθενών διαταράσσει τη λειτουργία τους, τιµωρείται µε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους και χρηµατική ποινή.

Αν ωστόσο η πράξη συνδέεται και µε πρόκληση βιαιοπραγίας, η ποινή φυλάκισης ανεβαίνει τουλάχιστον στα δύο έτη, όπως και η χρηµατική ποινή.

Αντιμέτωποι με τις ίδιες ποινές θα είναι και όσοι εισέρχονται σε χώρο πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και µε οποιονδήποτε τρόπο, ιδίως µε φωνασκίες, θόρυβο, ύβρεις ή απειλές κατά του εκπαιδευτικού προσωπικού, εργαζοµένων, υπαλλήλων ή µαθητών διαταράσσουν τη λειτουργία του.

Ο κ. Φλωρίδης πρόσθεσε: «Ακούμε κριτική (σ.σ. από τα κόμματα της αντιπολίτευσης) ότι νομοθετούμε με βάση ένα λαϊκό αίσθημα. Όχι. Νομοθετούμε με βάση τις πραγματικές ανάγκες. Φαντάζομαι θα μας καλέσουν καθηγητές και δάσκαλοι. Γιατί για πρώτη φορά νομοθετούμε και δημιουργούμε ποινικά αδικήματα για όσους ασκούν πράξεις βίας εναντίον τους. Αυτό δεν είναι ποινικός λαϊκισμός. Είναι μια γνήσια απάντηση σε υπαρκτά προβλήματα του ελληνικού λαού και κοινωνικών ομάδων που δρουν για το καλό του κοινωνικού συνόλου».

Αυτός ο νόμος έρχεται παράλληλα με την πρωτοβουλία του Α. Γεωργιάδη που επι της ουσίας μετατρέπει την υγεία σε ιδιωτική βάζοντας παντού χρεώσεις. Ώστε αν εσύ αντιδράσεις επειδή σου ζητήσουν 2.000 ευρώ για να κάνεις εγχείρηση αλλά δεν έχεις επειδή είσαι Έλληνας “κατώτερης βαθμίδας”, τότε θα πας και φυλακή…

Η πρόταση του υπουργείου που προβλέπει χρέωση αφορούν:

1 ευρώ για κάθε παραπεμπτικό εργαστηριακών εξετάσεων και

3 ευρώ για κάθε παραπεμπτικό απεικονιστικών εξετάσεων.

Το σχέδιο προβλέπει πως τα ποσά αυτά θα εισπράττονται μέσω του παραπεμπτικού (με αιτιολογία υπέρ ΕΟΠΥΥ) αλλά δεν θα αποδίδονται στον Οργανισμό.

Κι αυτο είναι μόνο η αρχή…

Φυσικά τα εγκλήματα που παρουσιάζονται στο εξωτερικό από το ιατρικό κατεστημένο που εκεί τουλάχιστον συζητούνται στα ΜΜΕ, εδώ δεν πρόκειται να τα ακούσεις ποτέ!

πηγη

Back to top button