Διεθνή

100 Γιατροί στο Ισραήλ: να μην εμβολιαστούν τα παιδιά! Να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους χωρίς εμβόλιο!!!Όχι στο διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων.

Ισραήλ: 100 γιατροί εκφράζουν την αντίθεση τους στον εμβολιασμό παιδιών κατά του Coronavirus αναφέρει η jpost.
Οι υπογράφοντες τόνισαν ότι τα παιδιά πρέπει να επιτρέπεται να επιστρέφουν στη ρουτίνα χωρίς να χρειάζονται το εμβόλιο.” Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας θα όφειλα να εξουσιοδοτηθούν να επιστρέψουν άμεσα στη ρουτίνα της ζωής τους χωρίς να εμβολιαστούν κατά του Covid19” αναφέρουν.

Περίπου 100 επαγγελματίες του ιατρικού τομέα εκφράζουν την αντίθεσή τους στον εμβολιασμό παιδιών με εμβόλιο κορωναϊού και στο διαχωρισμό μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων.
«Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει χώρος για εμβολιασμό παιδιών αυτή τη στιγμή [λόγω] προσοχής, μετριοπάθειας, και κατανόησης ότι« η βιασύνη/επίσπευση προέρχεται από τον διάβολο », (σσ. ενώ στην Ελλάδα υπήρξε το κάλεσμα σπεύσατε να εμβολιαστείτε) αναγνωρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνουμε( δεν ξέρουμε) τα πάντα για τον ιό και το εμβόλιο κατά του ιού · και με βάση την πρώτη εντολή της ιατρικής: «Πρώτα, μην βλάπτεις», »ανέφεραν σε επιστολή τους στο Υπουργείο Υγείας που απέστειλαν την Κυριακή.

Εικόνα

Αναγνώρισαν ότι το εμβόλιο Pfizer έχει αποτρέψει τη σοβαρή λοίμωξη και θνησιμότητα από κορωνοϊό στα παιδιά.(σσ. αντίθετη άποψη από ειδήμονα του γαλλικού Pasteur που θεωρεί ότι ο μαζικός εμβολιασμός ενηλίκων συμβάλει στην εκδήλωση σημαντικής επιδημίας στα παιδιά). Ωστόσο, είπαν ότι τα παιδιά συνήθως δεν εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα από τον κορωνοϊό και οι μακροπρόθεσμες πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, ακόμη και αν είναι σπάνιες, θα ήταν γνωστές μόνο μετά από μακροχρόνια μελέτη.
Δεν είναι επίσης σαφές πόσο διαρκεί η ανοσία από το εμβόλιο, ποιες παραλλαγές αντιμετωπίζει (σσ. κι αν, τι ν΄αντιμετωπίσει μόνο στη Βραζιλία κυκλοφορούν 92 μεταλλάξεις), πόσο συχνά θα χρειαστούν ενισχυτικές/νέες δόσεις και ποιες είναι οι εκτεταμένες επιπτώσεις της περιοδικής ανοσοποίησης στο ανοσοποιητικό σύστημα και την εξέλιξη του ιού, έγραψε.
Η επικρατούσα άποψη μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας είναι ότι το εμβόλιο δεν μπορεί να οδηγήσει σε ασυλία αγέλης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για τον εμβολιασμό παιδιών, πρόσθεσαν.

Εικόνα

Ορισμένοι Ισραηλινοί αξιωματούχοι υγείας δήλωσαν ότι η εκστρατεία εμβολιασμού παρέχει στο Ισραήλ ασυλία αγέλης τις τελευταίες εβδομάδες.
Οι συντάκτες της επιστολής δήλωσαν ότι ο εμβολιασμός παιδιών δεν είναι κατάλληλος αυτή τη στιγμή, διότι ακόμη και σε μερικά παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο άγνωστων παρενεργειών δεν παρέχει προστασία έναντι μιας ασθένειας που λένε ότι δεν είναι επικίνδυνη για τα παιδιά.
Οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και η επιστροφή στη ρουτίνα της ζωής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με σχεδόν πλήρη εμβολιασμό του πληθυσμού, έγραψαν οι υπογράφοντες. Ωστόσο, θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να επιστρέφουν στη ρουτίνα της ζωής στην καθημερινότητα τους χωρίς να χρειάζονται το εμβόλιο και πρέπει να απομακρυνθούν οι διαχωρισμοί μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων.
«Ο κίνδυνος του εμβολίου δεν είναι μηδενικός», δήλωσε ο καθηγητής Itamar Grotto, πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Υπουργείου Υγείας, στο Radio Radio τη Δευτέρα. «Πρέπει να πούμε στους γονείς ότι το εμβόλιο συνιστάται και είναι καλό, αλλά αφήνουμε επίσης περισσότερο χώρο για τις σκέψεις τους».

Εικόνα

«Σύμφωνα με την προσωπική μου γνώμη, η είσοδος των παιδιών σε διάφορες τοποθεσίες δεν πρέπει να εξαρτάται από την εμφάνιση πράσινου πιστοποιητικού», είπε.
Ο καθηγητής Shlomo Vinker, επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Leumit Health Care Services, δήλωσε ότι οι συντάκτες της επιστολής πρέπει να θυμούνται ότι τα ποσοστά μόλυνσης στο Ισραήλ μειώνονται μόνο λόγω της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού. Εννέα παιδιά είχαν πεθάνει από τον κορανοϊό και 120 παιδιά είχαν εισέλθει σε μονάδες εντατικής θεραπείας, εκ των οποίων 60 είχαν υποστεί καρδιακά σύνδρομα, δήλωσε στο Army Radio τη Δευτέρα.
«Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα γεγονότα», είπε.JPOST 12/4/21

Oι γιατροί τονίζουν στην επιστολή ”τους πρέπει να υπογραμμιστεί στο κοινό ότι ακόμη κι οι εμβολιασμένοι μπορούν να προσβληθούν από τον ιό και ότι οι ίδιοι κανόνες συμπεριφοράς εφαρμόζονται σε όλον τον κόσμο- ανθρώπους ανεξαρτήτως από το εμβολιακό τους status.Πρέπει να σταματήσετε να έχετε δακτυλοδεικτούμε τους μη εμβολιασμένους και να σταματήσει η καταποάτηση των δικαιωμάτων του ατόμου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Όλες οι μορφές αποκλεισμού και διαχωρισμού μεταξύ ατόμων οφείλουν να σταματήσουν άμεσα.΄΄

Εικόνα

dimpenews.com

Back to top button