Διεθνή

Σύγχρονος Γαλιλαίος. Παραπομπή σε Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρικού Συλλόγου του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne για τις θέσεις του για εμβόλια covid19! Άναψε η πυρά του Μεσαίωνα!!

Σύγχρονος Γαλιλαίος. Παραπομπή σε Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρικού Συλλόγου του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne για τις θέσεις του για εμβόλια covid19! Άναψε η πυρά του Μεσαίωνα!! Η Γαλλία διαγράφει και την αρχή του Βολταίρου…

Ο Γάλλος επιφανής καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne που ήταν μαζί με τον αλησμόνητο Νομπελίστα Ιολόγο Λικ Μοντανιέ από τους πρώτους που διαφοροποιήθηκαν στην εμβολιακή πολιτική υποχρεωτικού χαρακτήρα για covid19 και κατήγγειλε σε σστεντόριους τόνους ”Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..” κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον του Περιφερειακού Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου. Είχε πρωταρχικά απαλλαχθεί των καθηκόντων του λόγω των θέσεων του από επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches όπου ήταν από το 1994.
Εξακολουθεί να παρενοχλείται από την κυβέρνηση και τους υπηκόους της, ο καθηγητής Christian Perronne ανακοινώνει στη σελίδα του στο VK ότι κλήθηκε να παρουσιαστεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ενώπιον του Περιφερειακού Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου του Île-de-France, στη οδό 9, Rue Borromée, 75015 Παρίσι.

”Αυτό μου θυμίζει το Γαλιλαίο μπροστά στους δικαστές του!” γράφει ένας Γερουσιαστής. Εκτενής υποστήριξη διοργανώνεται για τον διαπρεπή καθηγητή. Πολιτικοί, γιατροί και διαδίκτυο συστρατεύονται με τον Κριστιάν Περρόν.

Στην πυρά…..ο Μεσαίωνας της καραντίνας, της υγειονομικής ζώνης παρθενίας προσώπου ανεβάζει στο ικρίωμα κάθε επιστήμονα που έχει μια άλλη τεκμηριωμένη άποψη για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του Covid19. Διώξεις…. Η μια αλήθεια ισοδυναμεί με το τέλος της επιστήμης.

Ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια ,αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας…

Ο καθηγητής Perronne είναι επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας στο νοσοκομείο Raymond Poincaré στο Garches, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Βερσαλλιών-St Quentin κοντά στο Παρίσι μετά την απόλυση από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Παρίσι όπου εργαζόταν επικεφαλής του τμήματος λόγω της στάσης του κατά των γενετικών τροποιητών όπως ονομάζει τα σκευάσματα που διοχετεύουν στον κόσμο…

Ήταν επικεφαλής του τμήματος μολυσματικών και τροπικών ασθενειών του πανεπιστημίου από το 1994, αλλά απολύθηκε από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες. Είναι μέλος του παγκοσμίου φήμης γαλλικού βιοϊατρικού ερευνητικού κέντρου, του Institut Pasteur, από το οποίο αποφοίτησε σε βακτηριολογία και ιολογία και όπου ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για τη Φυματίωση και τα Μυκοβακτήρια μέχρι το 1998.

Έχει προεδρεύσει σε πολλές υγειονομικές επιτροπές υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τις Μεταδοτικές Ασθένειες και του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας (HCSP), η οποία συμβουλεύει την κυβέρνηση για την πολιτική δημόσιας υγείας και την πολιτική εμβολιασμού.

Έχει γράψει επίσης την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά χρόνια, ενώ προεδρεύει της Εθνικής Ομάδας Διαβούλευσης για τα Εμβόλια, γνωστή και ως Τεχνική Επιτροπή Εμβολιασμών (CTV)..

Σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία, πρόεδρος του Κολλεγίου Λοιμωδών και Τροπικών Νοσημάτων (CMIT), της Ομοσπονδίας Λοιμωδών Νοσημάτων (FFI, που ίδρυσε), του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγιεινής (CSHP) και του Εθνικού Οργανισμού για Ασφάλεια φαρμάκων και προϊόντων υγείας (ANSM, πρώην AFSSAPS), η οποία αξιολογεί τους κινδύνους για την υγεία των φαρμάκων και είναι ο μόνος γαλλικός ρυθμιστής βιοϊατρικής έρευνας. Μέχρι το 2013, ήταν μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Γαλλικού Ινστιτούτου Έρευνας για τη Μικροβιολογία και τις Λοιμώδεις Παθήσεις (IMMI / INSERM).

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne *: Με κατηγόρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ..ενώ διεύθυνα για χρόνια την εμβολιακή πολιτική της Γαλλίας. Κατ αρχήν για ν αναπτύξεις ένα εμβόλιο χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια. Αφού περάσουν 10 χρόνια τότε εμπορευματοποιείται διακινείται στην αγορά. 

Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

Νέα συνέντευξη του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: δεν είναι εμβόλιο είναι μια θεραπευτική πειραματική ουσία που τροποποιεί τα κύτταρα! Mεγάλη απάτη ότι αποκλήθηκε εμβόλιο.Η επιδημία τελείωσε σε φτωχές χώρες που εμβολιάστηκαν λίγο. Συνεχίζει σ’αναπτυγμένες που εμβολιάζουν μαζικά! Υπάρχουν θάνατοι γιατί δεν δίνονται θεραπείες!

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne για εμβόλιο covid19: “είναι πειραματική ουσία. Απαγορεύεται εντελώς στις εθνικές και διεθνείς συνθήκες να γίνει υποχρεωτική μια πειραματική ουσία.Θυμίζει τη Νυρεμβέργη, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Τα δεδομένα που δώσαν οι εταιρείες ήταν πλαστά. ΟΗΕ: oι Big Pharma είναι η μεγαλύτερη αιτία διαφθοράς παγκοσμίως.” ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: σκοτώνουν με εμβόλια δεκάδες χιλιάδες σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας.Ψευδή,γελοία τ’επίσημα στατιστικά για παρενέργειες, θανάτους από εμβόλια. Μόνο το 10% αυτών καταγράφονται ως και μέσα σ’εμβολιακά κέντρα.Όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από ιεραρχία να μην καταγράφουν εγκεφαλικά,θρομβώσεις, εμφράγματα κλπ !ΒΙΝΤΕΟ

Καθ. Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: όλες οι χώρες όπου ξανάρχισε η επιδημία είναι χώρες που εμβολιάστηκαν μαζικά.Tα εμβόλια είναι πειραματικά δεν ξέρουμε τ΄αποτελέσματα τους, δεν προστατεύουν από σοβαρές μορφές της ασθένειας δεν εμποδίζουν την μετάδοση ιού!!!

Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne που δήλωσε για εμβόλιο mRNA:Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας…..
dimpenews.com

Back to top button