breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΆποψηΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

”Η δικαιοσύνη δεν θα προέλθει από το «νομικό» μας σύστημα. Θα προέλθει από την “συλλογική μάζα”.

 

Από τον John O’Looney

Μετάφραση blümlifee

Δεν έχει νόημα να περιμένουμε το σύστημα να τιμωρήσει το σύστημα – μπορώ ήδη από τώρα να σας πω ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Οι άνθρωποι δεν αναλύουν αυτό το σενάριο μέχρι το φυσικό του τέλος, θεωρώ ότι θα τελειώσει και μπορεί να καταλήξει μόνο σε «δικαιοσύνη του δρόμου» καθώς τα πράγματα οδηγούνται προς το χάος.

Επειδή δεν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις με μανιακούς γενοκτόνους, δεν υπάρχει «νομικό σύστημα» που θα λειτουργήσει, αυτοί διοικούν το νομικό σύστημα και ήδη αδιαφορούν για αυτό παντελώς – για αυτούς δεν ισχύει.

Πόσες φορές χρειάζεται να παρουσιάσετε αδιαμφισβήτητα στοιχεία για να σας αγνοήσουν τελείως για να το αντιληφθείτε;

Ο χρόνος που αφιερώνεται στη νομική διαδικασία είναι για μένα χαμένος χρόνος.

Αν προχωρήσουμε 6 μήνες ή 12 μήνες μπροστά (και αυτό δόθηκε στον Sir Graham Brady τον περασμένο Σεπτέμβριο), θα αρχίσουν να συμβαίνουν τα εξής.

Μπορώ να σας πω, έχοντας κοιτάξει στα μάτια του Sir Graham Brady, είναι ένας άντρας που κάθεται και περιμένει να δει σε ποια πλευρά θα επιτεθεί ανάλογα με τις ενέργειες των μαζών.

Όταν οι μάζες συνειδητοποιήσουν σιγά σιγά τι έχει γίνει (όπως κάνουν αυτή τη στιγμή), θα υπάρξει τελικά μια δολοφονική αντίδραση και πιθανώς εμφύλιος πόλεμος που θα μαίνεται σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική – αυτό είναι το σχέδιο και έγινε σαφές ότι κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο.

Θα ξεκινήσει με ένα μεμονωμένο περιστατικό εδώ κι εκεί και θα πάρει διαστάσεις….

Όταν αρχίσει αυτό, οι άνθρωποι των οποίων στειρώθηκαν τα παιδιά τους, οι άνθρωποι των οποίων μέλη της οικογένειάς τους δολοφονήθηκαν και ακρωτηριάστηκαν από αυτές τις ενέσεις που έκαναν αυτοί οι επαγγελματίες γιατροί θα συνεχίσουν να ξεσπούν και θα στοχοποιήσουν αυτούς που πιστεύουν ότι είναι ένοχοι, αυτούς που νοιώθουν ότι τους το έκαναν (όπως θα περίμενατε).

Δεν θα είναι όλοι, αλλά σίγουρα ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων με βεβαιότητα θα το κάνει και θα θέλει εκδίκηση και θα βγει για να την πάρει.

Θα στοχοποιήσουν εκείνους που αισθάνονται ότι υπήρξαν «συνένοχοι», εκείνους που έβαλαν τις βελόνες στα χέρια τους, εκείνους που δεν είπαν την αλήθεια για το ποιοί ήταν αυτοί που βρίσκονταν στους θαλάμους των νοσοκομείων (κυρίως m-volιασμένοι) και αποσιώπησαν την αλήθεια και πάνω από όλα θα στοχεύουν αυτούς που μπορούν να τους φτάσουν.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ – ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Αυτός δεν θα είναι ο Μπόρις Τζόνσον , δεν θα καρφωθεί ο Ritchie Sunak ή άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που ελέγχονται από το WEF, αυτοί έχουν ασφάλεια, έχουν καταφύγια, πιθανότατα στο εξωτερικό και θα κρυφτούν σε αυτά – αυτοί θα είναι απρόσιτοι.

Αυτοί οι μαινόμενοι άνθρωποι που έχουν χάσει αυτούς που αγαπούν περισσότερο και δεν τους έμεινε τίποτα άλλο πια για να αξίζει να ζήσουν θα ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – τους «ΕΥΚΟΛΟΥΣ» ΣΤΟΧΟΥΣ – θα είναι οι ίδιοι άνθρωποι αυτοί οι μανιακοί γενοκτόνοι που μας έβαζαν να τους χειροκροτούμε στα κατώφλια των σπιτιών μας λίγο πριν.

Ένας τεράστιος αριθμός ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ τους ανθρώπους ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, σε πολλές περιπτώσεις γνωρίζουν από τότε που εγώ/εμείς γνώριζα/γνωρίζαμε – στην πραγματικότητα 130.000 από τους εργαζόμενους του NHS επέλεξαν να χάσουν την καριέρα τους αντί να λάβουν την «προστασία», αποκαλύπτοντας την μπλόφα της κυβέρνησης και εμμένοντας σε αυτό – έτσι σαφώς 130,000 από αυτούς γνωρίζουν, και γνώριζαν και όμως οι περισσότεροι δεν είπαν τίποτα, στην πραγματικότητα συνέχισαν να παίρνουν τα χρήματα και να εκτελούν τα πρωτόκολλα, πρωτόκολλα που όλοι γνωρίζουμε ότι σκοτώνουν αθώους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί ζητώντας βοήθεια.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Ή ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Αυτός, νομίζω, είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ του NHS, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΜΙΛΩ ΜΕ έναν ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, μια συγκεκριμένα που ονομάζεται Michelle, μια νοσοκόμα 30 ετών, είχε ιδιαίτερη απήχηση σε εμένα επειδή μου το είπε αυτό περίπου στα 8 μήνες πριν – και παραθέτω τα λόγια της λέξη προς λέξη ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ » , και φυσικά είχε απόλυτο δίκιο.

Έχω ήδη δει βίντεο με γιατρούς που δέχονται επίθεση από εξοργισμένα θύματα των m-volίων, από άτομα που έχουν χάσει παιδιά και μέλη της οικογένειάς τους – θα κλιμακωθεί σταδιακά περισσότερο, καθώς η κατάσταση κλιμακώνεται και ο αριθμός των θανάτων ανάμεσα στους λήπτες των m-volίων αυξάνεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν με αυτό που έχει συμβεί.

Όλοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ M-VOLΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, εγώ ο ίδιος έχω μιλήσει σε πολλούς από αυτούς.

Πώς, άραγε, δεν βλέπουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον; Πώς δεν το βλέπουν;

Σκέφτομαι επίσης πώς θα αισθανόμουν εγώ προσωπικά αν μου έλεγαν ότι ο αδερφός και η μητέρα μου πέθαναν ως αποτέλεσμα αυτών των m-volίων – ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ; ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΧΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ M-VOLΙΟΥ.

Νομίζω ότι έχει στηθεί τέλεια να είναι αυτοί που θα βιώσουν την πτώση από τις μάζες, καθώς η κοινωνία σιγά-σιγά καταρρέει κάτω από την πίεση του εξαιρετικά αυξημένου ποσοστού θνησιμότητας σε όλο και νεότερους ανθρώπους και μιας εσκεμμένης οικονομικής καταστροφής.

Πραγματικά θα παροτρύνω κάθε επαγγελματία υγειονομικό να μιλήσει όλο και πιο δυνατά τώρα και να αποχωρήσει συλλογικά τώρα από το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας) – θα πρέπει να το εγκαταλείψουν εντελώς, γιατί αν το κάνουν αυτό, το παιχνίδι θα αλλάξει πραγματικά.

Γιατί ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να υποκρίνονται και να μην λένε τίποτα και να ακολουθούν τυφλά τα κυβερνητικά πρωτόκολλα, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ – ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

Εάν έχετε κριτικό πνεύμα και αναλογιστείτε, καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται και η οικονομία καταστρέφεται σκόπιμα, όπως όλοι ξέρουμε ότι θα καταστραφεί, μόνο έτσι μπορεί να τελειώσει – είναι φυσικό συμπέρασμα.

Ή μήπως βλέπουμε τον στρατό να φρουρεί τα νοσοκομεία σε εθνικό επίπεδο από επιθέσεις αντιποίνων αφότου συμβούν μερικές; Δεν θα μπορούν να τα παρακολουθούν όλο το 24ωρο.

Ειλικρινά, για πόσο καιρό ακόμη πιστεύετε ότι ο κόσμος θα καταπίνει αμάσητες τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης σε ιστορίες ότι κάποιος πέθανε επειδή «τίναξε πολύ δυνατά το πάπλωμα», ή λόγω του «ζεστού καιρού», ή «σκάβοντας τον κήπο» και για «σφυρίγματα διαιτητών σε αγώνες ποδοσφαίρου» και για κάτι που ονομάζεται «s.a.d.s.» (Sudden arrhythmic death syndrome: σύνδρομο αιφνίδιου αρρυθμικού θανάτου, επί το λαϊκότερον “οξεία ξαφνικίτιδα”), προτού ξεσπάσουν σε βιαιοπραγίες ;

Πραγματικά εκπλήσσομαι που ο κάθε γιατρός απλά δεν σηκώθηκε να φύγει όταν είδε τι συμβαίνει μπροστά του στα ιατρεία και τους θαλάμους των νοσοκομείων – αρχικά για τη δική του ασφάλεια και για να το αποτρέψει και να προσπαθήσει να το σταματήσει. Τους προτρέπω να το κάνουν και γρήγορα.

Το πιο λυπηρό είναι ότι θα υπάρξουν πολλοί εντελώς αθώοι γιατροί και νοσοκόμες που θα υποστούν αυτήν την δολοφονική μανία των θυμάτων αυτού του δηλητηρίου – όμως ειλικρινά τώρα, θα εκπλαγεί κανείς όταν αρχίσουν να συμβαίνουν αυτά; Πραγματικά δεν θα εκπλαγώ και αυτό δεν σημαίνει ότι τους συγχωρώ.

Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και τρομακτική στιγμή να βρίσκεσαι εδώ, δε νομίζετε;

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να παροτρύνουμε αυτούς τους ανθρώπους να κατεβάσουν τα εργαλεία και να φύγουν, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, τόσο για να εξιλεωθούν όσο και να σωθούν, ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Έτσι πιστεύω ότι θα εξελιχθεί όσο περνάει ο καιρός, οι αριθμοί του ONS (Office for National Statistics: Γραφείο Εθνικής Στατιστικής) λένε τώρα την ιστορία.

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

attikanea

Back to top button