Ελλάδα

Ετοιμαζονται χιλιαδες τουριστες απο την Τουρκια να ελθουν στην Ελλαδα ! ! ! Λεφτα δεν θα αφησουν, αλλα επιvτoμα θα παρουν….

Συναγερμό σε Ελλάδα και άλλες χώρες έδωσε ο απερχόμενος πλέον ΥΠΑΜ της Βουλγαρίας Κράσιμιρ Καρακατσάνωφ, με την επισήμανση πιθανής εισβολής μεταναστών από τα τουρκικά σύνορα, στοχεύοντας ευθέως την Τουρκία του Ερντογάν που θέλει να μετατρέψει σε “κόλαση” το καλοκαίρι που μας έρχεται….



Το πιο αποκαλυπτικό που δηλώνει ο ίδιος όμως είναι σχέδιο της ΕΕ, που μιλά για ποσοστώσεις εισροής μεταναστών για κάθε χώρα.    

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η “πίεση” αυτή δεν αφορά μόνο την άνοδο του θερμότερου και της ζεστής περιόδου.

“Η πίεση στα βουλγαρικά σύνορα εκ μέρους των μεταναστών από την Τουρκία είναι ζήτημα πολιτικής λήψης αποφάσεων στην Τουρκία. Η Άγκυρα χρησιμοποιεί πάντα τους μετανάστες για να πιέσει την Ευρώπη.

Το ερώτημα είναι εάν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε κάποιες αφελείς και ανόητες ευρωπαϊκές προτάσεις ή θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, δηλαδή, την πρόληψη της εισόδου παράνομων μεταναστών στο έδαφος της Βουλγαρίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Βουλγαρία δεν πρέπει να συμμετάσχει σε καμία διαπραγμάτευση και δεν πρέπει να δώσει συγκατάθεση σε οποιεσδήποτε ποσοστώσεις που οι Βρυξέλλες θα πιέσουν να γίνουν αποδεκτές σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εξάλλου, δεν καλέσαμε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν στην Ευρώπη”, είπε ο ίδιος. 

Ο Καρακατσάνωφ τόνισε ότι τα βουλγαρικά στρατεύματα αποσύρονται από το Αφγανιστάν, και υπογράμμισε την παραμονή μόνο των Τούρκων.

“Η παρουσία μας στο Αφγανιστάν είναι απολύτως άνευ σημασίας, ειδικά μετά την απόφαση του νέου προέδρου των ΗΠΑ να αποσύρει το αμερικανικό σώμα”, δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός άμυνας της Βουλγαρίας  Κρασίμιρ Καρακατσάνοφ.

“Άλλες χώρες του ΝΑΤΟ απομακρύνονται επίσης από το Αφγανιστάν. Προς το παρόν, η μόνη χώρα που έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει είναι η Τουρκία”, πρόσθεσε ο Καρακατσάνοφ, τονίζοντας ότι “ οι  αποστολές μας στη Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο παραμένουν σε ισχύ”. 

Όπως όλα δείχνουν το τουρκικό καθεστώς Ερντογάν μας ετοιμάζει ένα “καυτό” καλοκαίρι σε Έβρο και Αιγαίο, ενώ η ΕΕ, με προτροπή του Βερολίνου έφερε πρόταση για “ποσοστώσεις” αποδοχής μεταναστών, οι οποίοι συνεχίζουν να έρχονται σε μικρές ομάδες στην χώρα μας.

Οι ροές αυξάνονται τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Βουλγαρία με γεωμετρική πρόοδο αφού το παλάτι του Σουλτάνου βιάζεται να υλοποιήσει τα δικά του ύποπτα σχέδια στην περιοχή, παρόλα τα χρήματα που έχει λάβει η Τουρκία από την ΕΕ.

Το σκηνικό σύμφωνα με πολλούς μπορεί να γίνει χειρότερο φέτος το καλοκαίρι από ότι πέρυσι, αφού η Άγκυρα διάγει μαι τρομερή δύσκολη περίοδο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 

πηγη 

Back to top button