Ελλάδα

Δεiτε τi εγpαψε ο κρατικoδiαιτoς xαφιες…

Με ένα μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημόσιος υπάλληλος, μετακλητός σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου, Γρηγόρης Ψαριανός, προκαλεί το πανελλήνιο. 

Ο Ψαριανός, πληρώνεται από τον ελληνικό λαό παριστάνοντας τον σύμβουλο του Παναγιώτη Πικραμμένου, χωρίς ουδείς να γνωρίζει τι ακριβώς προσφέρει. Ούτε ο Ψαριανός, ούτε ο Πικραμμένος. Ή μάλλον, ο Πικραμμένος προσφέρει στο πανελλήνιο τον Ψαριανό.

Ο Ψαριανός λοιπόν σήκωσε υβριστικό μήνυμα για αυτούς που διαμαρτύρονται στο κέντρο της Αθήνας για το έγκλημα των Τεμπών με τους δεκάδες νεκρούς.

Το αηδιαστικό μήνυμα του ΨαριανούΈγραψε συγκεκριμένα: «Τα ζώα, οι κρατικοδίαιτοι χαφιέδες, αντί να φωνάζουνε στον ΟΣΕ και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάνουν πορεία στην Hellenic Train.

Σαν τα Πουτινόσκυλα που πάνε στη Αμερικανική Πρεσβεία…

Σιχαμένοι».

Τι να σχολιάσεις; Το ότι αποκαλεί διαμαρτυρόμενους για να έγκλημα, «ζώα»; Το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ο κρατικοδίαιτος;

Το γεγονός ότι ένας τύπος που πληρώνεται για να κάνει τον σύμβουλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης εντός του Μεγάρου Μαξίμου, δεν γνωρίζει ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετονομάστηκε σε Hellenic Train;

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ένα τέτοιο υποκείμενο θα αποτελούσε ντροπή για όποιον τον πρότεινε ακόμα και για θέση κλητήρα. Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη όμως, ο Ψαριανός βρίσκεται στα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας. Ενώ μάλιστα έχει περάσει αρκετή ώρα από την ανάρτηση του, ο Μητσοτάκης τον διατηρεί στην θέση του. Φυσικά και δεν πρόκειται να τον διώξει. Διότι ο Ψαριανός είναι το πραγματικό, αηδιαστικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


πηγη

Back to top button