breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η επόμενη «Μεγα-Πανδημία» έχει ήδη προγραμματιστεί από τους παγκοσμιοποιητές

 

Οι γίγαντες παρασκευαστές εμβολίων GlaxoSmithKline (GSK), Moderna και CSL Seqirus δήλωσαν πρόσφατα στο Reuters ότι έχουν ήδη ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν να δοκιμάζουν τα νέα εμβόλια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν μια υποθετική «μεταλλαγμένη» έκδοση του H5N1 που μεταδίδεται στον άνθρωπο…

Πηγές: The Epoch Times – News Punch – Reuters

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

Η παγκοσμιοποιητική ελίτ, σε συνδυασμό με κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, σχεδιάζει τώρα την επόμενη πλανδημία, για την οποία πολλοί ειδικοί ισχυρίζονται ότι είναι ήδη πλήρως σχεδιασμένη και απλώς περιμένουν να εξαπολυθεί στην ανθρωπότητα.

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμβολίων ετοιμάζουν τα ολοκαίνουργια εμβόλια H5N1 για την ανθρώπινη γρίπη των πτηνών, προετοιμάζονται για αυτό που  λέει ο Δρ. Paul Cottrell ότι  θα είναι η απελευθέρωση κάποιου είδους «Χιμαιρικού» βιοόπλου που αποτελείται από SARS, HIV και γρίπη των πτηνών.

Παρακολουθήστε  τη παρακάτω συνέντευξη με τον Dr. Cottrell στο Health Ranger Report:

Οι γίγαντες εμβολίων GlaxoSmithKline (GSK), Moderna και CSL Seqirus δήλωσαν   πρόσφατα στο Reuters ότι έχουν ήδη ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν να δοκιμάζουν τα νέα εμβόλια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν μια υποθετική «μεταλλαγμένη» έκδοση του H5N1 που μεταδίδεται στον άνθρωπο .

Η Sanofi, ένας άλλος φαρμακευτικός ανταγωνιστής, λέει ότι έχει ήδη εισαγωγές εμβολίων κατά του H5N1 σε απόθεμα και «είναι έτοιμοι», να παράγουν ενημερωμένα εμβόλια με βάση τα υπάρχοντα αμέσως μόλις οι κυβερνήσεις είναι έτοιμες να ανακοινώσουν την επόμενη Πανδημία (Pandemic 2.0).

Συγκεκριμένα, η Moderna είπε ότι τα εμβόλιά της για τον H5N1 θα παρασκευαστούν χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλιά της για τον COVID-19. Η εταιρεία με έδρα τη Μασαχουσέτη σχεδιάζει να αρχίσει να δοκιμάζει τα εμβόλια της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους το πρώτο εξάμηνο του 2023 και θα μπορούσε «πολύ γρήγορα» σε ένα σενάριο επιδημίας, ανέφερε το Reuters, επικαλούμενο τον Raffael Nachbagauer, εκτελεστικό διευθυντή μολυσματικών ασθενειών της Moderna.

Ο ΠΟΥ δηλώνει ότι οι μολύνσεις από τη γρίπη των πτηνών στους ανθρώπους είναι σπάνιες, άρα πώς μπορεί να υπάρξει άλλη πανδημία;

Σύμφωνα με «επιστήμονες», η γρίπη των πτηνών εξαπλώνεται ήδη γρήγορα σε όλη την Ευρώπη και πιο πρόσφατα μεταπήδησε στη Βόρεια και Νότια Αμερική, σκοτώνοντας σχεδόν 200 εκατομμύρια πτηνά και άλλα ζώα στη διαδικασία. Το αρχικό ξέσπασμα φέρεται να σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2022 σε ένα αγρόκτημα βιζόν στη βορειοδυτική Ισπανία.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου 52 εκατομμύρια πτηνά σε 46 πολιτείες είτε πέθαναν είτε θανατώθηκαν μετά από έκθεση στον ιό. Δεν είναι σαφές εάν οι ίδιες δόλιες δοκιμές PCR που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Covid χρησιμοποιήθηκαν επίσης για τον έλεγχο της νόσου σε αυτά τα πτηνά.

Αυτή είναι η δικαιολογία που δίνουν τώρα για την έλλειψη αυγών, υποστηρίζοντας ότι δεκάδες εκατομμύρια κοτόπουλα χρειάστηκε να θανατωθούν λόγω του κινδύνου της γρίπης των πτηνών. Τώρα, τα αυγά κοστίζουν ένα χέρι και ένα πόδι και γίνονται όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν στο παντοπωλείο.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο κίνδυνος της γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος. Μόλις τέσσερα κρούσματα μόλυνσης ανθρώπων με γρίπη των πτηνών αναφέρθηκαν πέρυσι, δύο από αυτά στην Ισπανία, ένα στην Κίνα και ένα στις ΗΠΑ.

Τον Φεβρουάριο, οι υγειονομικές αρχές της Καμπότζης επιβεβαίωσαν ότι ένα 11χρονο κορίτσι προσβλήθηκε και πέθανε από την ασθένεια. Ωστόσο, αξιωματούχοι της Καμπότζης είπαν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο, σημειώνοντας περαιτέρω ότι το στέλεχος που προκάλεσε το θάνατο του κοριτσιού δεν είναι το ίδιο που σκοτώνει πουλιά μαζικά στην Ευρώπη και την Αμερική.

Τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν διαγνωστεί μόνο 868 άτομα με λοίμωξη H5N1, αν και 457 από αυτούς σκοτώθηκαν από τον ιό, που αντιπροσωπεύει ποσοστό θνησιμότητας 53%.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο η γρίπη των πτηνών θα γίνει πραγματικά απειλή για τους ανθρώπους είναι εάν παραποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που πιστεύεται ότι έχει υποστεί χειραγώγηση ο Covid σε εργαστήριο…

Σχόλιο: Ωστόσο αξίζει να παρατηρήσουμε ότι με αφορμή την έξαρση της γρίπης των πρηνών, παρατηρούμε μια παγκόσμια προσπάθεια περιορισμού στον αριθμό πουλερικών που μπορούν να κατέχουν οι κάτοικοι σε χώρες όπως στην Αγγλία, αλλά και στην Κρήτη μας…! Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα η ίδια αφορμή να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία μιας νέας πανδημίας, αλλά και για τη δημιουργία επισιτιστική κρίσης…

primenews

Back to top button