breaking newsΚύπρος

Θρήνος στην Κύπρο για τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου Χρήστου Παύλου

 

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση του χαροκαμένου πατέρα του 34χρονου Χρίστου Παύλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Λεμεσό την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023.

Ο πατέρας του 34χρονου περιγράφει τα τραγικά γεγονότα του παιδιού του, από την ώρα που επισκέφτηκε τον προσωπικό του γιατρό με πόνους στο στήθος και στην πλάτη, μέχρι τη στιγμή του θανάτου του…

Τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό του Χρίστου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους κατέδειξαν ότι ο θάνατος του προήλθε από ρήξη καρδίας. Η οικογένεια του εκλιπόντος έχει υποβάλει καταγγελία στο ΤΑΕ εναντίον του προσωπικού γιατρού του 34χρονου για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι η καταγγελία έχει υποβληθεί χθες στην ΑΔΕ Λεμεσού αναφορικά με τον θάνατο του 34χρονου που συνέβη στις 8 Μαρτίου 2023.

“Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι γονείς, ο άτυχος 34χρονος είχε επισκεφτεί την προηγούμενη τον προσωπικό του γιατρό, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του και την επομένη εντοπίστηκε νεκρός.”

Ο κύριος Κυριάκου είπε ότι οι Αρχές θα ζητήσουν από τον ΟΚΥπΥ τον διορισμό ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα, ο οποίος να συνδράμει στις έρευνες της Αστυνομία για την υπόθεση.

“Θα γίνουν εξετάσεις για την επίσκεψη του στον προσωπικό του γιατρό, θα παραλάβουμε τα έγγραφα και τις καταχωρήσεις στην μερίδα του στο ΓεΣΥ.

Η είδηση θανάτου του Χρίστου “σκόρπισε” θρήνο και βαρύ πένθος στη Λεμεσό, αφού ήταν γνωστός στην πόλη και επαρχία για την μεγάλη αγάπη που έτρεφε στο Ποδοσφαιρικό Σωματείο ΑΕΛ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους “του αδελφού μας Χρίστου Παύλου για τον πρόωρο και τόσο άδικο χαμό του.”

“Είμαστε όλοι βαθύτατα συγκλονισμένοι που ένας τόσο νέος άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια έφυγε τόσο ξαφνικά απ’ την ζωή. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

primenews

Back to top button