breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λας Βέγκας: Νέα κατάρρευση πιλότου λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου

 

Το Southwest Airlines 6013 LAS-CMH απογειώθηκε από το Λας Βέγκας με προορισμό το Κολόμπους του Οχάιο, αλλά τελικά επέστρεψε πίσω, καθώς ο πιλότος κατέρρευσε λίγο μετά την απογείωση το πρωί της 22ας Μαρτίου 2023.

Πρόκειται για την κατάρρευση του 5ου πιλότου τις τελευταίες 3 εβδομάδες! Ο συνάδελφός του πιλότος Josh Yoder αναφέρει:

«Με ειδοποιούν οι επιβάτες μιας πτήσης Southwest που αναχωρεί από το Las Vegas ότι ο πιλότος σωριάστηκε ξαφνικά λίγο μετά την απογείωση σήμερα το πρωί. Απομακρύνθηκε από το θάλαμο διακυβέρνησης και αντικαταστάθηκε από έναν πιλότο άλλης εταιρίας που έτυχε να βρίσκεται στη πτήση σαν επιβάτης. Αυτή είναι τώρα η πέμπτη κατάρρευση πιλότου που μαθαίνω ότι γίνεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Θα δημοσιεύσω περισσότερες λεπτομέρειες μόλις γίνουν διαθέσιμες».

Τα δεδομένα πτήσης δείχνουν ότι το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Λας Βέγκας γύρω στις 6:30 π.μ. τοπική ώρα πριν κάνει στροφή πάνω από τη Γιούτα και προσγειωθεί στο Λας Βέγκας γύρω στις 8 π.μ. Το αεροπλάνο τελικά απογειώθηκε ξανά τρεις ώρες αργότερα και έφτασε στο Κολόμπους του Οχάιο.

Πέντε απανωτά συμβάντα με πιλότους

13 Μαρτίου 2023 – Η πτήση EK205 MXP-JFK της Emirates εκτρέπεται λόγω ασθένειας του πιλότου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση

11 Μαρτίου 2023 – Η πτήση της United Airlines 2007 GUA-ORD εκτρέπεται λόγω «ανίκανου πιλότου» που είχε πόνους στο στήθος

Μάρτιος 2023 – Ο πιλότος της British Airways κατέρρευσε σε ξενοδοχείο στο Κάιρο και πέθανε, επρόκειτο να πετάξει με το Airbus A321 από το Κάιρο στο Λονδίνο

3 Μαρτίου 2023 – Η πτήση της Virgin Australia VA-717 Αδελαΐδα προς Perth αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση αφού ο πρώτος πιλότος υπέστη καρδιακή προσβολή 30 λεπτά μετά την αναχώρηση.

Εν τω μεταξύ, ο μεταξύ ο γερουσιαστής Rand Paul θα ρωτήσει στα πλαίσια της αρμόδιας επιτροπής τον CEO της Μοderna@εάν έχει βολιάσει τα παιδιά του. Απολαύστε στα αποκαλυπτικά video που ακολουθούν τις απαντήσεις του Stéphane Bancel καθώς η κατάθεσή του δόθηκε λίγες ώρες πριν και είναι γεμάτη ενοχοποιητικά ντοκουμέντα.

Η ίδια η ΜΚΟ EcoHealth Alliance τώρα, του αλλόκοτου εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak την οποία χρηματοδοτούσε μεταξύ άλλων και ο διαβόητος Fauci αναφέρει τα ακόλουθα στην έκθεση προόδου τους:

«Σε συνεργασία με τον Ralph Baric (UNC), χρησιμοποιήσαμε το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV για να δημιουργήσουμε έναν χιμαιρικό ιό με προσαρμοσμένο σε ποντίκι κορμό SARS-CoV που εκφράζει πρωτεΐνη SHC014 με 10% απόκλιση αλληλουχίας από SARS-CoV S. Αυτή η χίμαιρα αντιγράφεται στο πρωτεύον επιθήλιο του ανθρώπινου αεραγωγού, χρησιμοποιώντας τον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2 για να εισέλθει στα κύτταρα».

Δηλαδή οι άνθρωποι ομολογούν ότι είχαν ήδη κατασκευάσει έναν ιό με τα χαρακτηριστικά του C@VID…

primenews.

Back to top button