breaking newsΔιεθνή

Πoυλαvε παιδiα για σκλαβoυς….

Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη: Μεγαλώνουν παιδιά μεταξύ 2 – 7 ετών & πωλούνται ως σκλάβοι……..

Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη εντός της Ουκρανίας. Παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες “φάρμας εργοστασίων” πριν πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε παιδεραστές τις ελίτ και σε εμπόρους οργάνων, καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης…

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας Ρώσος αξιωματικός περιγράφει τα παιδιά που αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια» από τους Ουκρανούς στρατιώτες που τα απαγάγουν από την πόλη Izium, όπου ανακάλυψαν αυτό που αναφέρθηκε ως εργοστάσιο συγκομιδής παιδικών οργάνων.

Το αν είναι αλήθεια ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε… αλλα το βίντεο με την μαρτυρία υπάρχει και είμαστε υποχρεωμένοι να το μεταδώσουμε. Τα σχόλια περί Ρωσικής προπαγάνδας μόνο ως αστεία μπορείς να τα λάβεις απο την στιγμή που όλα τα κυρίαρχα μέσα έχουν πάρει το μέρος της μιας πλευράς και μόνο αντικειμενικά δεν είναι.

 

πηγη

Back to top button