Διεθνή

Εξέγερση στο Κοτέτσι… ‘Οι Κότες το ‘Σκασαν’… ως και οι κότες θέλουν την ελευθερία τους το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι ”κότες”.

 Εξέγερση στο Κοτέτσι… ‘Οι Κότες το ‘Σκασαν’… ως και οι κότες θέλουν την ελευθερία τους το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι ”κότες”. Μια ακόμη ”Φάρμα των Ζώων” ήταν μια ταινία με κινούμενα σχέδια του 2000 όπου η Τζίντζερ μια κότα με ανησυχίες θέλει να αποδράσει από τη φάρμα της κυρίας Τουίντι, για να γνωρίσει ελεύθερη τον κόσμο και να γλιτώσει από μαχαίρι του χασάπη αφού τ΄αφεντικό αποφάσισε ν΄αλλάξει την παραγωγή από αβγά σε κοτόπιτες. Όλες, όμως, οι απόπειρές της στέφονται από αποτυχία. Ως τη μέρα που γνωρίζει τον Ρόκι, ένα φαντασμένο ιδεαλιστή κόκορα, που ισχυρίζεται ότι μπορεί να μάθει στις κότες να πετούν!

Όσο τα πουλερικά στη φάρμα της κακιάς κας Τουίντι ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή, με την κότα με το όνομα Τζίντζερ να πρωτοστατεί και να καταστρώνει τα σχέδιά της για να περάσει στην απέναντι πλευρά του συρματοπλέγματος. Το ένα και μόνο πρόβλημα είναι πως οι κότες δεν μπορούν να πετάξουν… ή μήπως μπορούν; Κάθε προσπάθεια απόδρασης αποτυγχάνει, ώσπου ο Ρόκι, ένας γλυκομίλητος κόκορας προσγειώνεται ανώμαλα στο κοτέτσι. Στην αρχή τα πράγματα είναι ζόρικα, καθώς ο Ρόκι διδάσκει στην Τζίντζερ και τις φτερωτές φίλες της πώς να πετάνε… μα με λίγη ομαδικότητα, αποφασιστικότητα και μια δόση τύχης, το ατρόμητο σμήνος εξαπολύει μια τελευταία παράτολμη απόπειρα απόδρασης προς την ελευθερία!

Εξέγερση στο Κοτέτσι… ‘Οι Κότες το ‘Σκασαν’… ως και οι κότες θέλουν την ελευθερία τους το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι ”κότες” ή μήπως δεν είναι;

dimpenews.com

Back to top button