Ελλάδα

Bαλτε στnv φυλακn τov δoλoφovo….TΩPAΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Όλη η Ελλάδα ζητάει να συλληφθεί ο δολοφόνος….

Ράγισαν και οι πέτρες σε Τύρναβο και Γιαννιτσά….

Γονείς έβαλαν μέσα στο χώμα τα παιδιά τους για τις “αρπαχτές” του καταραμένου….

Ανείπωτη θλίψη έχει σκεπάσει τον Τύρναβο από τον θάνατο της 42χρονης Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα που ήταν στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Σήμερα το πρωί είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 42χρονη που εργαζόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Λάρισας, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο συγγενείς και φίλοι της.

Πίσω από το ταξίδι της Βάγιας για την Θεσαλονίκη κρύβει μια μεγάλη τραγωδία. Η 42χρονη βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι του τρένου και ήτανε στις πρώτες 36 σορούς που αναγνωρίστηκαν και μεταφέρθηκε αρχικά στο Πανεπιστημιακό και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο. Η νοσηλεύτρια Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, μητέρα δυο παιδιών, μιας 19χρονης κόρης κι ενός 15χρονου γιού, είχε κλείσει εισιτήριο για το μοιραίο τρένο ώστε να πάρει από την Θεσσαλονίκη αεροπλάνο για τις ΗΠΑ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα περνούσε τρεις βδομάδες με τον σύζυγο της, στρατιωτικό της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρισκόταν εκεί μόνιμα το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο συνεργασίας των δυο χωρών. Οι γονείς της 42χρονης έμειναν με τα παιδιά και ήταν οι πρώτοι που πληροφορηθήκαν το τραγικό συμβάν. Αβάσταχτος ο πόνος για εκείνους και τον άδερφό της, τον σύζυγό της που ήρθε για την κηδεία της, όσο και τα δυο παιδιά της που έχασαν ανεπάντεχα την μητέρα τους

Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρέτησε» την Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

Τραγικές εικόνες διαδραματίστηκαν στα Γιαννιτσά στην κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, που βρήκε φρικτό θάνατο στην τραγωδία στα Τέμπη.

Η άτυχη νεαρή επέβαινε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας Intercity 62 και επέστρεφε από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με τον σύντροφό της από την Αθήνα.


πηγη

Back to top button