breaking newsΔιεθνή

«Αυτή η δυστοπία χρησιμεύει στην εγκαθίδρυση της δικτατορίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και στην πλήρη διαγραφή κάθε χριστιανικής παράδοσης». Μήνυμα προς τους Καναδούς φορτηγατζήδες από καθολικό αρχιεπίσκοπο


“Dear brothers and sisters, Canadian truck drivers…

 

Το παγκόσμιο πραξικόπημα που, σε αυτά τα δύο χρόνια ψυχοπανδημικής φάρσας, πραγματοποιήθηκε από την ελίτ των παγκοσμιοποιητών εμφανίζεται πιο ξεκάθαρα αν δεν περιοριστούμε στο να αναλογιστούμε τι συνέβη σε μεμονωμένα έθνη αλλά διευρύνουμε το βλέμμα μας σε αυτό που συνέβη παντού.

Η διαμαρτυρία σας, αγαπητοί φίλοι Καναδοί φορτηγατζήδες, εντάσσεται σε μια παγκόσμια χορωδία που θέλει να αντιταχθεί στην εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στα ερείπια των εθνών-κρατών μέσω του “Great Reset”, της Μεγάλης Επανεκκίνησης, που επιθυμεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη με το όνομα «Ατζέντα 2030».

Και γνωρίζουμε ότι πολλοί αρχηγοί κυβερνήσεων έχουν συμμετάσχει στη Σχολή Νέων Ηγετών του Klaus Schwab– οι λεγόμενοι Παγκόσμιοι Ηγέτες για το αύριο – ξεκινώντας από τους Justin Trudeau και Emmanuel Macron, Jacinta Ardern (Τζασίντα Άρντερν, πρωθυπουργός της Ν. Ζηλανδίας) και Boris Johnson και, πριν από αυτούς, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy και Τόνι Μπλερ.

Φαίνεται ότι ο Καναδάς είναι (μαζί με την Αυστραλία, την Ιταλία, την Αυστρία και τη Γαλλία) ένα από τα έθνη στα οποία έχουν διεισδύσει περισσότερο οι παγκοσμιοποιητές. Και, σε αυτό το κολασμένο εγχείρημα, δεν πρέπει να λάβουμε υπόψη μόνο την ψυχο-πανδημική φάρσα αλλά, επίσης, την επίθεση στις παραδόσεις και τη χριστιανική ταυτότητα — και πιο συγκεκριμένα, την καθολική ταυτότητα αυτών των χωρών.

Το καταλάβατε αυτό ενστικτωδώς και η λαχτάρα σας για ελευθερία φάνηκε σε όλη της τη συντονισμένη αρμονία προχωρώντας προς την πρωτεύουσα, την Οτάβα. Αγαπητοί φορτηγατζήδες, αντιμετωπίζετε μεγάλες δυσκολίες — όχι μόνο επειδή εγκαταλείπετε τη δουλειά σας για να διαμαρτυρηθείτε, αλλά επίσης, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, των μεγάλων νυχτών μέσα στο κρύο και των προσπαθειών απομάκρυνσης που αντιμετωπίζετε.

Όμως, μαζί με αυτές τις δυσκολίες, έχετε βιώσει και την αλληλεγγύη πολλών συμπολιτών σας που, όπως εσείς, έχουν κατανοήσει την διαφαινόμενη απειλή και θέλουν να σας στηρίξουν στη διαμαρτυρία ενάντια στο καθεστώς. Επιτρέψτε μου επίσης να σας εκφράσω την υποστήριξή μου και την πνευματική μου αλληλεγγύη, καθώς προσεύχομαι η δράση σας να στεφθεί με επιτυχία και να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Αυτές τις μέρες, βλέπουμε τις μάσκες τυράννων από όλο τον κόσμο να πέφτουν και, δυστυχώς, βλέπουμε επίσης τόσο κομφορμισμό, τόσο φόβο, τόση δειλία σε ανθρώπους που μέχρι χθες θεωρούσαμε φίλους, ακόμα και μεταξύ μελών της οικογένειάς μας.

Ωστόσο, ακριβώς λόγω αυτής της ακραίας κατάστασης, ανακαλύπτουμε με έκπληξη κινήσεις ανθρωπιάς που γίνονται από ξένους, σημάδια αλληλεγγύης και αδελφοσύνης από την πλευρά εκείνων που αισθάνονται κοντά μας στην κοινή μάχη. Ανακαλύπτουμε τόση γενναιοδωρία και τόση επιθυμία να ξυπνήσουμε από αυτόν τον λήθαργο. Ανακαλύπτουμε ότι δεν είμαστε πλέον διατεθειμένοι να υποστούμε παθητικά την καταστροφή του κόσμου μας — που επιβάλλεται από μια μαφία αδίστακτων εγκληματιών που διψούν για εξουσία και χρήμα.

Σε αυτήν την ανελέητη επίθεση στον παραδοσιακό κόσμο, δεν επηρεάστηκε μόνο ο τρόπος ζωής και η ταυτότητά σας, αλλά και τα υπάρχοντά σας, οι δραστηριότητές σας και η εργασία σας. Αυτή είναι η Μεγάλη Επανεκκίνηση, αυτό είναι το μέλλον που υπόσχονται συνθήματα όπως “Build Back Better,” αυτό είναι το μέλλον δισεκατομμυρίων ανθρώπων που ελέγχονται σε κάθε τους κίνηση, σε όλες τις συναλλαγές τους, σε κάθε αγορά, κάθε γραφειοκρατική υποχρέωση, κάθε δραστηριότητα.

Μηχανικά χωρίς ψυχή ή θέληση, στερημένοι της ταυτότητάς τους, υποβαθμισμένοι στο να έχουν ένα καθολικό εισόδημα που θα τους επιτρέπει να επιβιώνουν, να αγοράζουν μόνο ό,τι άλλοι έχουν ήδη αποφασίσει να πουλήσουν, μεταμορφωμένοι από έναν γονιδιακό ορό σε άτομα που πάσχουν από χρόνια ασθένεια.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι πλέον δυνατό να επιτευχθεί τίποτα μένοντας σε στάση παθητική. Είναι απαραίτητο να πάρουμε θέση, να αγωνιστούμε για την ελευθερία, να απαιτήσουμε σεβασμό των φυσικών ελευθεριών. Αλλά, ακόμη περισσότερο, αγαπητοί Καναδοί αδερφοί, είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι αυτή η δυστοπία χρησιμεύει στην εγκαθίδρυση της δικτατορίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και στην πλήρη διαγραφή κάθε ίχνους του Κυρίου μας Ιησού Χριστού από την κοινωνία, από την ιστορία και από τις παραδόσεις των λαών.

 

Διαμαρτυρηθείτε για τα δικαιώματά σας, φίλοι Καναδοί, αλλά είθε αυτά τα δικαιώματα να μην περιορίζονται σε μια απλή αξίωση για την ελευθερία να εισέρχεστε σε σούπερ μάρκετ ή να μην εμβολιαστείτε. Ας είναι επίσης μια περήφανη και θαρραλέα αξίωση για το ιερό σας δικαίωμα να είστε ελεύθεροι άνθρωποι. Αλλά η διαμαρτυρία σας θα πρέπει να είναι μια αξίωση για αληθινή ελευθερία, με την υπενθύμιση ότι είναι η Αλήθεια – δηλαδή ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός – Αυτός που μόνο μπορεί να σας εγγυηθεί την ελευθερία. Η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει.

Ας προσευχηθούμε να επιστρέψει ο Χριστός για να βασιλέψει στην κοινωνία, στις καρδιές σας και στις οικογένειές σας. Και προσευχηθείτε στην Υπεραγία Θεοτόκο, την Αγία Άννα, τον Άγιο Γεώργιο και τους Αγίους Καναδούς Μάρτυρες να προστατέψουν την πατρίδα σας.

Θα ήθελα να ολοκληρώσω την έκκλησή μου ζητώντας σας να προσευχηθείτε μαζί μου με τα λόγια που μας δίδαξε ο Κύριός μας — είθε να είναι η σφραγίδα αυτής της αφύπνισης, αυτής της εθνικής απελευθέρωσης. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί, δυνατά, για να ανέβει η προσευχή μας στον Ουρανό, αλλά, επίσης, για να αντηχήσει δυνατά σε αυτές τις πλατείες, σε αυτούς τους δρόμους, μέχρι τα ανάκτορα των ισχυρών:

Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου, γεννηθήτω το θέλημά σου´ ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. Αμήν.
Και είθε οΘεός να σαςευλογεί όλους”.

 

 

ΚΟ: Ο Carlo Maria Viganò (γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου 1941 στο Βαρέζε της Ιταλίας) είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας που υπηρέτησε ως Αποστολικός Νούντσιος στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 19 Οκτωβρίου 2011 έως τις 12 Απριλίου 2016. Είναι περισσότερο γνωστός για τη δημοσιοποίηση δύο μεγάλων σκανδάλων του Βατικανού, όπου στο ένα αποκαλύφθηκε η οικονομική διαφθορά στο Βατικανό και στο άλλο όπου με μια επιστολή του κατηγόρησε τον πάπα Φραγκίσκο και άλλους εκκλησιαστικούς ηγέτες για συγκάλυψη καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση που αφορούσαν τον καρδινάλιο Theodore McCarrick. Τον Μάιο του 2020, κάποιοι Γερμανοί επίσκοποι κατηγόρησαν τον Viganò ότι διαδίδει «θεωρίες συνωμοσίας» για τον κόβιντ. Ο Viganò είχε κυκλοφορήσει μια έκκληση που έγραψε και δημοσίευσε στον ιστότοπο “Veritas Liberabit Vos” στην οποία επέκρινε τους “δυσανάλογους και αδικαιολόγητους περιορισμούς” σχετικά με την «άσκηση της ελευθερίας στην λατρεία, την έκφραση και την μετακίνηση», μιλώντας για ένα «ανησυχητικό προοίμιο για την υλοποίηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης πέρα ​​ από κάθε έλεγχο» και «της μόνιμης επιβολής απαράδεκτων μορφών περιορισμού των ελευθεριών».

 

ΚΟ / πηγή

Back to top button