breaking newsΔιεθνή

Ξεpετε, ΓΙΑΤl ΕΠlΚΗPΥΞΑΝ ΤΟN ΒΛΑΔlΜΗPΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥPΙΟ ΔOΛΑΡlΑ;

 

Στις 2 Μαρτίου του σωτήριου έτους 2022, η ΕΚΤ και η ΕΕ, ενημερώνονται αιφνιδιαστικά και γραπτώς από τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα και τη Ρωσική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, πως στις 4 Μαρτίου, η Ρωσία πρόκειται να προχωρήσει σε απο-φορολόγηση της αγοράς του χρυσού της (σε ποσοστό 20%) και θα συνδέσει την ισοτιμία του νομίσματός της, απευθείας με την αξία του χρυσού και όχι με κάποιο άλλο νόμισμα (πχ.δολάριο ή ευρώ)….

 

 

 

Αμέσως, στις Βρυξέλλες σημαίνει συναγερμός και στα χρηματιστήρια (αγορές), προκαλείται πανικός (κραχ).

Αυτό που για έναν αιώνα έτρεμε το παγκόσμιο τραπεζικό – αρπακτικό σύστημα, που είχαν στήσει οι Ρότσιλντ, έγινε πραγματικότητα.

Στην απέλπιδα προσπάθειά της να διασώσει το ευρωδολάριο, την ίδια κιόλας ημέρα η ΕΚΤ απαγορεύει στις ευρωπαϊκές συστημικές τράπεζες, την εισαγωγή και πώληση τραπεζογραμματίων (μετρητά σε ευρώ) από και προς τη Ρωσία, θέλοντας έτσι να διασφαλίσει, πως κανείς “εξυπνάκιας” Ευρωπαίος πολίτης, δε θα σκεφτεί να ανταλλάξει στο εξής, τα ευρώ του με..το χρυσό (που τόσο απλόχερα του προσέφερε ο Πούτιν)

Τι ακριβώς όμως έτρεμαν και γιατί επικήρυξαν τον Πούτιν με 1 εκατομμύριο δολάρια..?

Πάμε να συνδέσουμε τις τελίτσες:

΄Οταν ο συγχωρεμένος Μουαμάρ Καντάφι δήλωσε στη Δύση ότι σκέφτεται να φτιάξει ένα δικό του “χρυσό νόμισμα” για τις χώρες της Αφρικής, του μετέτρεψαν τη Λιβύη σε ένα απέραντο πάρκινγκ από τους βομβαρδισμούς.

΄Οταν ο έτερος συγχωρεμένος Σαντάμ Χουσεϊν, δήλωσε στη Δύση πως σκέφτεται την απεξάρτηση του Ιρακινού πετρελαίου από το δολάριο και τη σύνδεση αυτού με κάποιο άλλο νόμισμα, βρέθηκε σε 2 μήνες κρεμασμένος και η χώρα του λεηλατήθηκε.

Η διάσωση του δολαρίου και κατ’ επέκταση των τραπεζών που το στηρίζουν και το τυπώνουν…αυτή είναι διαχρονικά η πραγματική αιτία των πολέμων.

Φθάνουμε λοιπόν στις 4 Μαρτίου, όπου ο Πούτιν όντως ανεβαίνει στην Κρατική Δούμα και καταθέτει το εν λόγω νομοσχέδιο προς ψήφιση, το οποίο και γίνεται αμέσως αποδεκτό.

Τις επόμενες ώρες και ημέρες, συνέβη το εξής απίστευτο: το ρούβλι, συνδεδεμένο πια με το χρυσό, έτυχε της ευρείας αποδοχής από τις χρηματαγορές (FOREX) και έγινε το πιο σταθερό νόμισμα στον κόσμο (ενώ πριν ήταν το πιο ασταθές)

Αντίθετα, το “χρεωκοπημένο” δολάριο των Ρότσιλντ, δεν είχε πλέον κάποιο ουσιαστικό αντίκρυσμα, εφόσον ούτε συνδεδεμένο με χρυσό ήταν και πολύ περισσότερο, έσερνε μαζί του το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ ύψους 30τρις δολαρίων (μεγάλο μέρος από το χρέος του οποίου…έχει αγοράσει η Κίνα στη διακρατική αγορά των ομολόγων !!)

Πρακτικά λοιπόν, οι ΗΠΑ τυπώνουν πληθωριστικά χαρτάκια χωρίς κάποια σύνδεση με κάποιο commodity (όπως είναι ο χρυσός) και ο Πούτιν τους ξεβράκωσε.

(H ορθή έκφραση είναι: τους γ@μησε πατόκορφα, τινάζοντας στον αέρα το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα..)

΄Ολο αυτό όμως, δεν έγινε σε μια μέρα:

Τα τελευταία 14 χρόνια, η Ρωσία επένδυσε στο χρυσό, μετατρέποντας το ρευστό της (μετρητά) σε χρυσό & αγοράζοντας πλάκες χρυσού στη διεθνή αγορά (σας θυμίζω πως τα ανταλλακτήρια χρυσού τύπου Ριχάρδος, που άνοιγαν σαν μανιτάρια σε ολόκληρη την Ελλάδα και έγιναν καπνός σε μια νύχτα…ανήκαν σε Ρώσους.)

Τα τελευταία 14 χρόνια επίσης, η Ελλάδα με εντολές Στουρνάρα, ξεπούλαγε τα αποθεματικά της σε χρυσό, για την αποπληρωμή των δανείων της και τη διάσωση των τραπεζών..

Ο ιδιος χρυσός εξάλλου, χρησιμοποιήθηκε και στη Ρωσική ΑεροΔιαστημική Βιομηχανία ως υπεραγώγιμο υλικό, για την κατασκευή των rocket motors, κάποιους από τους οποίους…αγόραζε η Αμερικανική ΝΑSA !!

Στις 5 Μαρτίου, μια μέρα μετά το μεγάλο κραχ, η ρητορική των ΗΠΑ αλλάζει και ενώ πριν ο Αμερικανός ΥΠΑΜ Lloyd Austin έσκιζε τα ιμάτιά του διατυμπανίζοντας στα ΜΜΕ, πως ΔΕΝ υπάρχει ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου…τώρα με τον Πούτιν να προελαύνει, ο ίδιος ΥΠΑΜ, ισχυρίζεται πως εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και ο πυρηνικός πόλεμος.

΄Ετσι φτάσαμε στο σήμερα και στην επικήρυξη του Πούτιν ως εγκληματία, από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Το τι θα συμβεί ειναι δεδομένο: θέλουν να τον σβήσουν απο το χάρτη, όπως έκαναν με τον Καντάφι και τον Σαντάμ.

Θα τον κατηγορήσουν για αγριότητες πολέμου, θα προπαγανδίσουν το θάνατο του, θα στήσουν προβοκάτσια, προκειμένου να κινητοποιήσουν ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, εναντίον του.

Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, θα πάνε σε πυρηνικό πόλεμο. Θα παίξουν σκληρό ποκερ μέχρι να τον “καθαρίσουν”.

Η Ρωσία, πρέπει να πεθάνει για να διασωθεί το δολάριο.

Ο Πούτιν όμως, είναι σκακιστής, έχει ήδη σκεφτεί τις εόμενες 10 κινήσεις της Δύσης.

΄Εχει ήδη ανεβάσει τις τιμές στην ενέργεια, στις πρώτες ύλες και η παγκόσμια εξάρτηση απο τα ρωσικά σιτηρά, είναι δεδομένη.

Επιπλέον, έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τον Κινέζο ομόλογό του, για συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα (plan B).

Καταλάβατε τώρα, γιατί τόση βιασύνη να μας πάνε στο άυλο χρήμα και στα ΑΤΜ με QR code..?

Γιατί ΔΕΝ υπάρχει δεκάρα τσακιστή παίδες…αέρα κοπανιστό σας πουλάνε οι τράπεζες και μάλιστα με τόκο.

Καταλάβατε τώρα, γιατί ο γερο Πάιατ είναι ακόμη στην Ελλάδα και συμβουλεύει τον δεσμοφύλακά σας Κούλη, πώς να κινηθεί..?

Η Ουκρανία θα διαμελιστεί, όταν οι Ρωσικές δυνάμεις του νότου, συναντηθούν με τις Ρωσικές δυνάμεις του βορρά και της Αζοφικής (ανατολή). Γι ‘ αυτό και δεν βιάζονται να την βάλουν στην ΕΕ.

΄Αλλωστε, ποια Ουκρανία να βάλουν στην ΕΕ..? Αυτή που υπήρχε, ή αυτή που θα περισσέψει..?

Τα φιλιά μου στην θεία Ούρσουλα, που θέλησε να σηκώσει ανάστημα στους Πούτιν και Σι.

Τα φιλιά μου επίσης, στους “έγκριτους” γεωπολιτικούς αναλυτές του καναπέως, που δεν έμαθαν να ξεχωρίζουν τους Ρως απο τους Βαραγγούς.

 

 

πηγη

Back to top button