breaking newsΕλλάδα

Εivαι δυvατov; Τo 70% τωv Ελληvων εivαι nλiθιoι;

– Τα είδες τα αποτελέσματα των εκλογών;

– Δεν με ενδιαφέρουν πια.

– Γιατί;

 

Επειδή, έτσι εκτελείται η δημοκρατία, εις στο πρόσχημα της εκάστοτε δικαιολογίας της ιδεολογίας προς στην διέξοδο του μόνιμου αδιεξόδου της εξουσίας των εναλλασσόμενων Βλακών και Ηλιθίων υπό την πρόφαση του «πολιτικού» μανδύα ως μόνιμου επαγγέλματος, αντί δικής σου αποζημίωσης, αφού σε κατέστρεψαν ανεπανόρθωτα. Σου δίνουν και τα αποτελέσματα με την δήθεν δημοσκόπηση, και, εσύ, από τον φόβο σου, μη χάσεις το ξεροκόμματο, καλείσαι να παραδώσεις την ψήφο σου, για να τα νομιμοποιήσεις με τις δήθεν εκλογές την επ’ αορίστου αιχμαλωσία σου.

– Κι αντί να πάρει η πλειοψηφία του λαού τα ποσοστά της, λόγω αποχής ή σιχαμάρας από το σικέ αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης κακοπαιγμένης παράστασης του παρατεταμένου θεάτρου σκιών της φάρσας του ΠΩΛΕΙΤΑΙχνείου του ερημοσπίτη, συντηρείς τους 300 μικρούς βασιλιάδες παράνομα με την «νομιμότητα» των παράνομων νόμων, που ψηφίζουν εις βάρος σου βάσει ενός ανύπαρκτου Συντάγματος, αφού το έχουν ακυρώσει με τις «ερμηνείες» των ειδικών στην παρανομία α-συνταγματολόγων.

– Και ο κόσμος κοιμάται με το παραμύθι της Δημοκρατίας, που κατέληξε πλέον στην πράξη σε Δημιοκρατία, αντί να επαναστατήσει και να τους διαολοστείλει όλους.

– Γιατί να επαναστατήσει; Δημοκρατία δεν έχουμε;

– Τί σημαίνει για εσένα δημοκρατία;

– Να είσαι ελεύθερος, να κυκλοφορείς ελεύθερος, να κάνεις ότι θέλεις!

– Εδώ, παίρνεις μηδέν, διότι είσαι ανήξερος.

– Αυτοί που κατέστρεψαν την ζωή σου, είναι ελεύθεροι να σε κλέβουν, κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, αντί να βρίσκονται στην φυλακή, και σε κάνουν κιόλας ότι θέλουν, αφού σύντομα θα κυκλοφορείς με άδεια εξόδου, όπως ο στρατιώτης, για να κάνεις τις αγγαρείες τους τσάμπα.

– Δεν λέω αδιάβαστος, επειδή έπαψες να διαβάζεις και κουνάς τα δάκτυλά σου, δίχως να γράφεις, αφού συνήθισες στην μαλακία εξ αποστάσεως, αντί να (τους) γαμήσεις. Αυτό αμέσως παραπέμπει ότι είσαι τοποθετημένος σε έναν εξομοιωτή. Μία μηχανή και ένα ανταλλακτικό δίχως αξία και σκέψη, αφού σε έχουν αντικαταστήσει. Όταν ξυπνήσεις από το αφήγημα που επιδόματος, ίσως να το καταλάβεις, αν και θα είναι πολύ αργά.

– Και οι βολεμένοι οι οποίοι είναι πάρα πολλοί, τρώνε από τα έτοιμα δικά σου, συν τα επιδόματα αυτών, με τους οποίους σε αντικαθιστούν παντοιοτρόπως.

– Τί να περισσέψει για σένα, που αντί να σου δώσουν αυτό που σου υποσχέθηκαν, σου δίνουν το μισό. Ξέρεις πόσες θέσεις κλειδιά, υποτροφίες, μίζες, πάνω ή κάτω από το τραπέζι βολέματα συμβαίνουν καθημερινά σ’ αυτήν την στάνη για τα μαύρα αμπόλιαστα πρόβατα της στάνης του ιδεολογικο-θρησκευτικο-κομματικού απατεων-ισμού;

– Για να μην βλέπεις χαΐρι και προκοπή, εσύ, ο ακομμάτιστος πατριώτης Έλληνας, παρά μονάχα το παιδί σου αληθινό μετανάστη στο εξωτερικό. Και τον εαυτό σου, που μετατράπηκε στο άσπρο πρόβατο της Ελλαδιστάνης για σφαγή των ξένων επενδύσεων στο Πάσχα των Εβραίων και θυσία του επεκτατισμού των αλλοφύλων βαρβάρων στο Ραμαζάν ή Ραμαντάν των Μουσουλμάνων.

Νίκος Πρασσάς

Back to top button