Διεθνή

Λαφαζάνης: εκλογές ένα παιχνίδι εξουσίας, καρεκλοθηρίας χωρίς ιερό και όσιο. Μιλιά για τα μεγάλα θέματα όπως για πόλεμο Ουκρανίας που συγκλονίζει τον κόσμο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λαφαζάνης στο VerginaTV αυτές οι εκλογές είναι ένα παιχνίδι εξουσίας, καρεκλοθηρίας χωρίς ιερό και όσιο. Μιλιά για τα μεγάλα θέματα όπως για πόλεμο Ουκρανίας που συγκλονίζει τον κόσμο!

Αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι καθαρά εξουσίας καρέκλας και των λαφύρων της καρέκλας που δεν έχει ούτε κανόνες ούτε ιερό ούτε όσιο είναι ένα παρακμιακό παιχνίδι μιας παρακμιακής πολιτικής η οποία πνέει τα λοίσθια. Ένα παρακμιακό σκηνικό που δεν έχει να πει κάτι στον πολίτη δεν μπορεί να τον συγκινήσει δεν μπορεί να τον ευαισθητοποιήσει δεν μιλάει για τα μεγάλα θέματα και τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τη χώρα δεν μπορεί να τα πιάσει ούτε καν τα συλλαμβάνει έχετε δει προεκλογική εκστρατεία και να μην έχει πει ένας μια κουβέντα για τον πόλεμο στην Ουκρανία μια κουβέντα λες και δεν υπάρχει εδώ αναστατώνεται όλη η Ευρώπη η περιοχή μας όλος ο κόσμος είναι στην κόψη του ξυραφιού και δεν λέγεται τίποτα. Λοιπόν έδω κάνουμε μια πολιτική εσωτερικής κατανάλωσης και καρεκλοθηρίας του χειρότερου δυνατού είδους που δεν πάει μπροστά τη χώρα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μια πολιτική που δεν θίγει τα μεγάλα θεσμικά προβλήματα. είναι εκλογές εκτός τόπου και χρόνου που εγώ τις αποκαλώ εκλογές αερολογίας..

dimpenews.com

Back to top button