breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

«Προοδευτικός» καθηγητής θρησκευτικών που είχε πει ότι «τα μικρά παιδιά είναι σεξουαλικά ενεργά», συνελήφθη επειδή προσπάθησε να βιάσει 7χρονη!

 

Ένας καθηγητής στην Καλιφόρνια που επέμενε ότι «τα μικρά παιδιά είναι σεξουαλικά ενεργά» συνελήφθη αφού προσπάθησε να συναντήσει ένα 7χρονο κορίτσι για σεξουαλικούς σκοπούς.

Κατά τη διάρκεια συνομιλιών με έναν μυστικό πράκτορα του FBI, ο Rodger “Rod’ Githens, αναπληρωτής καθηγητής θρησκευτικών στο Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού, πρότεινε να δελεάσουν το κορίτσι με μια κούκλα και μια σοκολάτα, είπαν οι εισαγγελείς.

Ο Githens συνελήφθη στις 21 Απριλίου με κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης της λήψης και της διανομής εικόνων ανηλίκου που εμπλέκεται σε σεξουαλική συμπεριφορά, επιβεβαιώνει η Ανατολική Περιφέρεια της Καλιφόρνια .

Η καταγγελία περιλαμβάνει εκτενείς λεπτομέρειες από τις διαδικτυακές συνομιλίες του Githens με έναν μυστικό πράκτορα του FBI που υποδύεται έναν 30χρονο άνδρα «φιλικό προς τις απόψεις του» που ισχυρίστηκε ότι ήταν σεξουαλικά ενεργός με την 7χρονη ανιψιά του.

Αναφορά NYPost : Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής που ξεκίνησε στο Grindr στις 25 Μαρτίου, ο Githens είπε ότι είχε «εμπειρία» με την κακοποίηση παιδιών και εξέφρασε ενδιαφέρον να γνωρίσει τον άνδρα και την ανιψιά του.

«[Θα ήθελα] πολύ να με καλέσει ένας μπαμπάς ή ένας θείος», φέρεται να έγραψε αφού το ζευγάρι μετέφερε τη συνομιλία τους στην κρυπτογραφημένη υπηρεσία μηνυμάτων Telegram.

Όταν συζητούσε τα σχέδια να συναντηθούν, ο Γκίθενς είπε ότι θα έφερνε στο κορίτσι «την αγαπημένη της σοκολάτα…και μια κούκλα Άριελ». Ο 44χρονος Githens είπε επίσης στον μυστικό πράκτορα ότι ήταν παντρεμένος με έναν 35χρονο άνδρα από το Μεξικό και ότι κάποτε κακοποίησε τον 11χρονο ανιψιό του συζύγου του ενώ έβλεπε τηλεόραση…

«Τα μικρά παιδιά είναι σεξουαλικά ενεργά», επέμεινε.

Ο Githens έστειλε επίσης στον πράκτορα selfies, τις οποίες οι αρχές ταίριαξαν με την επίσημη φωτογραφία του διπλώματος οδήγησης και το βιογραφικό του καθηγητή στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου του Ειρηνικού.

Το ένταλμα έρευνας για το πρόσωπο, το σπίτι και τις ηλεκτρονικές συσκευές του Githens εκτελέστηκε στις 19 Απριλίου. Οι πράκτορες που εξέτασαν το τηλέφωνο και τον υπολογιστή του διαπίστωσαν ότι είχε ανταλλάξει βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών με άλλους χρήστες του Telegram.

Ο σύζυγος του Githens είπε στις αρχές ότι δεν γνώριζε τις δραστηριότητες του συζύγου του, ανέφερε η καταγγελία. Ο Githens έχει πτυχίο στις θρησκευτικές σπουδές από το Lincoln Christian College, ανέφερε η Daily Beast .

Εκτός από το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Σικάγο. Την εποχή της σύλληψής του, ο Githens ήταν η πιο προικισμένη έδρα στο Alexandra Greene Ottesen για την Ηγεσία και την Οργανωτική Ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού. Διατηρούσε επίσης συμβουλευτικό ιατρείο.

Δείτε περισσότερους καθηγητές που υποστηρίζουν πως τα παιδιά είναι σεξουαλικά ενεργά… Μήπως θα έπρεπε να γίνει σε όλους ένας προληπτικός έλεγχος;

Prime News.

Back to top button