Διεθνή

Σουδάν. Οι στασιαστές είναι υποκινούμενοι από Δύση κατά καθεστώτος που θα κάνει ρώσικη βάση στο Port Soudan! 2 μέρες πριν την κλιμάκωση ο επικεφαλής των  RSF είχε συναντήσεις με ειδικούς απεσταλμένους ΗΠΑ, Μ Βρετανίας, Νορβηγίας. ΒΙΝΤΕΟ

Οι στασιαστές είναι υποκινούμενοι από Δύση… Στις 13 Απριλίου 2 μέρες πριν την κλιμάκωση και την απόπειρα πραξικοπήματος ο επικεφαλής των RSF ο Hamedti είχε συναντήσεις με ειδικούς απεσταλμένους ΗΠΑ, Μ Βρετανίας, Νορβηγίας. ΗΠΑ ΕΕ επιχειρούν να σταματήσουν επέκταση ρώσικης σφαίρας επιροής. Ο στρατός του Σουδάν διασφαλίζει το Port Soudan, όπου στο εγγύς μέλλον πρόκειται να γίνει μια ρώσικη ναυτική βάση. Μαχητικά Mig με συνεχείς επιδρομές καθάρισαν το έδαφος στο Port Soudan. Πήρε φωτιά η αφρικανική Ταρτούς. Να ένας καλός λόγος για να θέσουν οι δυτικοί μέσω στασιαστών υποκινούμενων τροχοπέδη στα σχέδια Μόσχας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω κι ας είναι και ο Νείλος. Το καθεστώς που βάλλεται από στασιαστές είναι Αιγυπτιακών συμφερόντων και οι δυτικοί είχαν κάθε λόγο να το πλήξουν τώρα που αποκαλύφθηκε από διαρροή εγγράφων Πενταγώνου ότι to Κάιρο θα έστελνε μυστικά στη Ρωσία 40.000 πυραύλους.

Πραξικόπημα στο Σουδάν εναντίον καθεστώτος συμφερόντων Αιγύπτου, Σ Αραβίας τώρα που οι 2 χώρες-κλειδί απομακρύνονται από δυτικό μπλοκ. Η Αίγυπτος θα έστελνε 40.000 πυραύλους στη Ρωσία σύμφωνα με διαρροή Πενταγώνου, ο αραβικός κόσμος ενώνεται και Ιράν-Σ Αραβία τα βρήκαν!

Εκατοντάδες νεκροί στασιαστές και χιλιάδες στις ουρές των αιχμαλώτων. Ο στρατός προτρέπει τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του.

O πληθυσμός της χώρας είναι 48 εκατομμύρια κάτοικοι και υπάρχει η πιθανότητα για σημαντική μεταναστευτική κρίση προς Ευρώπη αν η κατάσταση μετατραπεί σε εμφύλιο

dimpenews.com

Back to top button