Διεθνή

ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ..καθώς ”Αναταράξεις στο πυροσβεστικό Σώμα προκαλεί η διαταγή του Αρχηγείου για υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού της ΕΜΑΚ”!!!

Από το βράδυ της Τετάρτης καίει και μαίνεται μέχρι και τούτη την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του Σχίνου, στο Λουτράκι Κορινθίας και έχει ήδη κατακάψει πάνω από 20.000 στρέμματα δάσους.  Εκκένωση των οικισμών από το Δερβένι έως την Πευκενέα αλλά και στο Αλεποχώρι.Κάηκαν σπίτια κια περιουσίες στη Μαυρολίμνη…Η φωτιά έφτασε στη θάλασσα..Νέο Μάτι…ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ..καθώς σύμφωνα με ΕΘΝΟΣ ”Αναταράξεις στο πυροσβεστικό Σώμα προκαλεί η διαταγή του Αρχηγείου για υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού της ΕΜΑΚ”!!όταν προκαλείς ανασφάλεια, διχασμό, αναστάτωση πιέσεις-εκβίαση σε ευαίσθητες υπηρεσίες…όλα είναι πιθανά και καθώς είμαστε η απόλυτα σεισμογενής χώρα μακάρι να μην μας βρει κανένας μεγάλος σεισμός που όλο κι αναμένεται για να δούμε τότε την αποτελεσματικότητα της νέας σύνθεσης!!!!

Εικόνα

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο ”γραμμή «άμυνας» από πυροσβέστες μετά την διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος για υποχρεωτικό εμβολιασμό των 400 μελών στις 8 ΕΜΑΚ που διαθέτει η χώρα. Η διαταγή αυτή προκάλεσε ήδη την κινητοποίηση των πυροσβεστών, που είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγές εφόσον η διαταγή γενικευτεί με οδηγία για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ενδεικτικά, πυροσβέστες στο Βόρειο Αιγαίο, φέρονται προβληματισμένοι για τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr τουλάχιστον 20 πυροσβέστες από τους συνολικά 200 που διαθέτει το νησί της Λέσβου δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και θα έχουν συνάντηση την Πέμπτη 20 Μαΐου με δικηγόρο του νησιού προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους σε νομικό επίπεδο.” 

Τι θα πει ”επιθυμούν” από τα 5.000.000 που εμβολίασαν οι περισσότεροι πήγαν εκβιαστικά φοβούμενοι περισσότερο το εμβόλιο παρά τον ιό. Ζούμε την καθημερινή αγωνία τους είναι διάχυτη κι έκδηλη…Πήγαν για να διασφαλίσουν εργασιακά δικαιώματα και όχι την υγεία που θα ήταν το λογικό ως πρώτο μέλημα καθώς προβαίνουν σε ιατρική πράξη... Πειθαναγκαστικά υποχρεωτικά εκβιαστικά συντεταγμένα…Μπορεί τα τελευταία δάση μας να καίγονται αλλά είναι πολύ καλοί στις.. πανδημίες…εκεί ειδικεύονται τώρα

ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

dimpenews.com

Back to top button