breaking newsκοινωνία

Πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του Καμμένου στη Μήλο

Γιαούρτια στο σκάφος του Πάνου Καμμένου πέταξαν χθες το βράδυ κάτοικοι της Μήλου όταν κατάλαβαν ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας βρισκόταν στο νησί.

Σύμφωνα με το Lykavitos.gr, όλα ξεκίνησαν όταν αργά χθες το βραδύ μια ομάδα ντόπιων που αντελήφθησαν την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο πολυτελές σκάφος του (Feretti 68 ποδιών) μαζεύτηκαν απ έξω και άρχισαν να φωνάζουν: “Προδότη μιζαδόρε, τα πούλησες όλα!”.

Γιαούρτια κατά του σκάφους του Π. Καμμένου στη Μήλο

O Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδάμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας και σύμφωνα με καταγγελίες δημιούργησε επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του “Lay back”.

Στη συνέχεια και αφού κάτοικοι του νησιού αντιλήφθηκαν την παρουσία του τέως υπουργού μαζεύτηκαν έξω από την πολυτελή θαλαμηγό αποδοκιμάζοντας τον Πανό Καμμένο

Αγανακτισμένοι οι Μηλιοί τον αποδοκίμαζαν αποκαλώντας τον “προδότη της Μακεδονιας” και ότι θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα τόσο πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει.

Ακούστηκαν χοντρές κουβέντες όπως “προδότη της Μακεδονίας”, “απατεώνα”, “παιδί της χλιδής”, “μιζαδόρε”, ενώ ορισμένοι από τους παραβρισκόμενους πέταξαν γιαούρτια κατά του σκάφους.

Back to top button