Διεθνή

ΘΥΜΑΤΑ ΠΙΕΣΕΩΝ της υγειονομικής διαχείρισης: Αυτοκτονία επιφανή ερευνητή γιατρού Πνευμονολόγου στην Ιταλία επινοητή θεραπείας για covid19.. Nέοι ψάχνουν να κολλήσουν Covid19 για να γλιτώσουν από το πειραματικό εμβόλιο στη Γαλλία!!

ΘΥΜΑΤΑ ΠΙΕΣΕΩΝ της υγειονομικής διαχείρισης.. Oι τεράστιες πιέσεις που ασκήθηκαν από τα κοβιντοκαθεστώτα ειδικά πάνω στους υγειονομικούς που ποικιλοτρόπως στοχοποίησαν αποφέρουν δραματικούς καρπούς….παραίτηση κι αυτοκτονία ενός πρωτοποριακού επιφανούς γιατρού Πνευμονολόγου γιατρού Giuseppe De Donno στην Ιταλία… Eπίσης η στοχοποίηση κι η αφόρητη άσκηση πίεσης και η απαράδεκτη ενοχοποίηση τμήματος της κοινωνίας φέρνει σ΄αδιέξοδο νέους ανθρώπους που σύμφωνα με την figaro αναζητούν διακαώς να βρουν τρόπους να κολήσουν covid19 για να γλιτώσουν από τα εμβολιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης που εξασφαλίζουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού pass sanitaire και σ΄εντάσουν στην κατηγορία των προνομιούχων! ”Oι ηλικίας κάτω των 30 ετών κρίνουν ότι ο κίνδυνος ν΄αναπτύξουν μια μορφή σοβαρή Covid19 είναι αδύναμη και δεν βλέπουν συμφέρον στον εμβολιασμό. Το να έχουν Covid θα τους επέτρεπε να εξασφαλίσουν να έχουν πιστοποιητικό πρόσβασης….Πολλοί νέοι ηλικίας κάτω των 30 ετών λένε τις τελευταίες ημέρες ότι είναι καλύτερο να κολήσουν το Covid από το να εμβολιαστούν, επειδή το Covid τους επιτρέπει να λάβουν τουλάχιστον 11 ημέρες μετά τη μόλυνση το πιστοποιητικό ανάρρωσης, που ισχύει για έξι μήνες και ενεργεί ως passe sanitaire. ”figaro 28/7/21

Η παραίτηση, η θεραπεία με πλάσμα, η σιωπή: τι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του
Οι καραμπινιέροι της Μάντοβα εργάζονται για να ρίξουν άπλετο φως στην αυτοκτονία του Giuseppe De Donno ο οποίος δεν άφησε αποχαιρετιστήριο σημείωμα που να παραπέμπει στους λόγους του απονενοημένου διαβήματος..
Ο Giuseppe De Donno βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Curtatone, κοντά στη Μάντοβα, το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουλίου από κάποιους συγγενείς. Ο πρώην επικεφαλής Πνευμονολογίας στο νοσοκομείο Carlo Poma στη Μάντοβα αυτοκτόνησε σε ηλικία 54 ετών, αλλά οι λόγοι δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Στο σπίτι, οι carabinieri που συντονίζουν τις έρευνες δεν βρήκαν αποχαιρετιστήριο γράμμα, ούτε σημείωμα που να εξηγεί τι κρύβεται πίσω από την ακραία χειρονομία του γιατρού που αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε από την κοινότητά του. Το όνομα του De Donno έφτασε στα πρωτοσέλιδα κατά τους πρώτους μήνες της επιδημίας το 2020, όταν πρότεινε υπερανοσολογική θεραπεία με πλάσμα για ασθενείς με σοβαρές μορφές Covid.

Στο Curtatone και σ’ ολόκληρη τη Μάντοβα είναι όλοι σοκαρισμένοι από την είδηση, όπως και οι συνάδελφοί του. Κανείς δεν περίμενε την αυτοκτονία του Giuseppe De Donno, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τη θέση του, παραιτούμενος από επικεφαλής του τμήματος πνευμονολογίας του Carlo Poma για να γίνει γενικός ιατρός στο Πόρτο Μαντοβάνο μετά από μια ζωή που πέρασε στο θάλαμο. Είχε ξοδέψει πολύ ενέργεια από τον Φεβρουάριο και μετά για να βρει μια θεραπεία για τον Covid, όταν η Μάντοβα ήταν μία από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από την επιδημία μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2020.

Ο De Donno , πατέρας της υπερανοσολογικής θεραπείας με πλάσμα κατά του Covid, αυτοκτόνησε (σσ ή τον αυτοκτόνησαν;;;; Πιέσεις πιέσεις απαξίωση ανταγωνισμός συμφερόντων θεραπείες κατά εμβολίων εξ αρχής της εμφάνισης Covid..Η διαμάχη στην ιατρική κοινότητα και η επικράτηση των εμβολιαστών επέφερε πειθαρχικά διώξεις εξοβελισμό παραιτήσεις απολύσεις κυρώσεις απαξίωση λογοκρισία άσκηση πιέσεων κατά των υπέρμαχων της ανάπτυξης θεραπειών ενδεικτική η περίπτωση καθηγητή Λοιμωξιολογίας Ντιντιέ Ραούλ και των συν αυτώ.)
Επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στην υπεράνοση θεραπεία πλάσματος, η οποία φαινόταν να είναι το σημείο καμπής για να ελαφρύνει τον κορεσμό στην εντατική και να θεραπεύσει ασθενείς με τις πιο σοβαρές μορφές Covid, αλλά αυτός ο δρόμος σταδιακά παραμερίζεται ακόμη και εν όψει διεθνών μελετών και ερευνών. “Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος του Covid είχε δώσει τον καλύτερο του εαυτό και εκτιμήθηκε πραγματικά τόσο από τους ιατρούς συναδέλφους του όσο και από τους εκατοντάδες ασθενείς που είχε κουράρει”, λέει σήμερα ο διευθυντής του Asst of Mantua αναφερόμενος στον De Donno .

Πιθανώς η έλλειψη ενδιαφέροντος για την υπεράνοση θεραπεία πλάσματος και η προοδευτική περιθωριοποίησή της άφησαν το στίγμα τους στον Giuseppe De Donno, όπως επιβεβαιώθηκε : «Είχε επενδύσει επίσης πολύ στην έρευνα για το πλάσμα, μια θεραπεία που τώρα έχει εγκαταλειφθεί αλλά όλα όσα είχε αποδώσει. Η εγκατάλειψη του πλάσματος για άλλες θεραπείες ήταν σίγουρα ένα πολύ δύσκολο πλήγμα για να το διαχειριστεί “.

Τώρα οι carabinieri θα ρίξουν φως στο τι συνέβη στον Δρ De Donno, για να διευκρινίσουν τη δυναμική που εξακολουθεί να είναι ασαφής. Εν τω μεταξύ, οι άνδρες του συνταγματάρχη Antonello Minutoli, επαρχιακού διοικητή των καραμπινιέρων Mantua, που συντονίζονται από την Εισαγγελία της Μάντοβας, ερευνούν για να αποκλείσουν οποιαδήποτε ευθύνη τρίτων.ilgiornale 28/7/21

Το τελευταίο μήνυμα του επιστήμονα δεν έδειχνε ότι θα προέβαινε στην αυτοχειρία στις 27 Ιουλίου. Toν έβγαλαν από τη μέση τα συμφέροντα των εταιριών το παρακράτος ενός σκληρού καθεστώτος που πρώτο άρχισε υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά υγειονομικών παγκοσμίως;; Toν εξώθησαν με πιέσεις και συστηματική απαξίωση με ψυχολογικό πόλεμο;;;

Εικόνα

Πως θ’ ανοίξετε τα σχολεία το Σεπτέμβρη όταν στοχοποιείτε παιδιά ανεμβολίαστα και εκπαιδευτικούς προωθείται ένας κοινωνικός αυτοματισμός παντού στα νοσοκομεία στην εκπαίδευση στους χώρους δουλειάς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στα στην κοινωνία..Εγκυμονούν αποσταθεροποίηση παντού ! Η Διατάραξη της κοινής ειρήνης στους χώρους δουλειάς η συστηματική υπονόμευση σε ευαίσθητους τομείς σε νοσοκομεία σχολεία είναι ανεπίτρεπτη κι αντιδεοντολογική και απαράδεκτη νομικά αφού υποθηκεύει την εύρυθμη λειτουργία!!!Συν τη ρατσιστική αντιμετώπιση που εξυφαίνεται ως εμπεδωμένη νοοτροπία με θύμα ως και μαθητές ……

dimpenews.com

Back to top button