breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στέλιος Ρόκκος: Δήλωνε δημόσια ότι έχει κάνει το “τσίμπημα” και προέτρεπε όλο τον κόσμο να πάει να σηκώσει το μανίκι – Εσπευσμένα μεταφέρθηκε από την Λήμνο στην Αθήνα με έμφραγμα χωρίς να έχει ιστορικό ασθένειας

Πρόβλημα υγείας φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, καθώς πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και χρειάστηκε η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο Στέλιος Ρόκκος υπέστη έμφραγμα καιhttps://i0.wp.com/karditsastakra.com/wp-content/uploads/2023/01/1baa01cf2e402f706300f6a91f5ed6bc_XL.jpg?w=1200&ssl=1 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται. Η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία για αυτό και οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέλιος Ρόκκος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βράδυ τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!».

Σύμφωνα με το limnos100fm.gr, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου σήμερα Σάββατο περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, ανέβασε μια ανακοίνωση στο Facebook, όπου ενημερώνει για το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου , η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Back to top button