breaking newsΔιεθνή

Αξιωματικός της CIA δείχνει ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Γερμανία που ίσως οδηγήσει σε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

 

Αφού ο ερευνητής δημοσιογράφος Seymour Hersh δημοσίευσε την ανάλυσή του στην αμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα Substack σε σχέση με την επιχείρηση σαμποτάζ κατά του αγωγού NORD STREAM που τροφοδοτεί την Ευρώπη με το ζωτικής σημασίας φυσικό αέριο της Ρωσίας, ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών της CIA Ray McGovern έριξε τεράστια «βόμβα»!!!

Στην εκπομπή του Press TV Spotlights στις 12 Φεβρουαρίου, ρώτησε τον εαυτό του και τους τηλεθεατές, εάν η Γερμανία συμμετείχε στην επίθεση στους αγωγούς Nord Stream. Αρχικά εξήγησε ότι γνώριζε ότι η συνεισφορά του Seymour Hersh ήταν διαθέσιμη σε γερμανική μετάφραση. Θα διαβάσουν όμως οι Γερμανοί το κείμενο;;;, ρώτησε ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, του οποίου η παρέμβαση μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο ΜακΓκόβερν αναρωτήθηκε επίσης αν οι Γερμανοί είχαν παρακολουθήσει το βίντεο κλιπ όπου ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς στεκόταν δίπλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Σε αυτό, ο Μπάιντεν είπε: «Θα τερματίσουμε το Nord Stream 2». Και ο Σολτς σήκωσε το βλέμμα όταν ο Μπάιντεν είπε: “Λοιπόν, όλα μαζί τα κάνουμε”).

Σύμφωνα με τον McGovern, το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι αν οι Γερμανοί θα ρωτούσαν τώρα τον Olaf Scholz και την αναπληρώτριά του, υπουργό Εξωτερικών, Analisa Baerbock: “Το κάνατε αυτό μαζί, Όλαφ;;;”

Ο πρώην αξιωματικός της CIA δεν μίλησε στην τύχη, καθώς η εμπειρία του δεν τον προδίδει σε τέτοιες καταστάσεις. Άφησε να εννοηθεί πως η γερμανική ηγεσία ΠΡΟΔΩΣΕ τον γερμανικό λαό, σαμποτάροντας το ίδιο το τεράστιο ΕΘΝΙΚΟ έργο που όχι απλά τροφοδοτούσε την χώρα με αέριο, αλλά καθιστούσε την Γερμανία πανίσχυρο κόμβο διακομιδής τού στην Ευρώπη!!!

Και τώρα η Ρωσία απαιτεί από το ΝΑΤΟ να διερευνήσει τις επιθέσεις στο Nord Stream 2 και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Δεν αποκλείεται λοιπόν οι «σύμμαχοι» Αμερικανοί να δώσουν τον γερμανικό λαό τροφή στην ρωσική οργή με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

el.gr

photo unsplash
Back to top button