
O Dmitri Medvedev δήλωσε για την απόπειρα δολοφονίας κατά Πούτιν στο Κρεμλίνο με drones: « μετά την τρομοκρατική επίθεση σήμερα, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές παρά η φυσική εξόντωση του Ζελένσκι και της κλίκας του».
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκαν οδηγίες προς τις ρώσικες αεροπορικές βάσεις στο Ένγκελς (Σαράτοφ) και Σαϊκόβκα (Κίροφ) για προετοιμασία των στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95MS και Tu-22M3 για χτυπήματα εναντίον συγκεκριμένων στόχων, συμπεριλαμβανομένων διοικητικών κτιρίων στο Κίεβο από αυτή τη νύχτα.
O Zelensky για ευνόητους λόγους ααρνείται κάθε εμπλοκή της χώρας του στην επίθεση κατά Πούτιν. Τα μαζεύει τώρα τα κουκουλώνει .. ο μπαλωματής κλόουν της Δύσης…Ο Ζελένσκι στη Φινλανδία αρνήθηκε ότι η Ουκρανία είχε επιτεθεί στο Κρεμλίνο: «Δεν επιτιθέμεθα στον Πούτιν ή στη Μόσχα. Πολεμούμε στο δικό μας έδαφος… Δεν έχουμε αρκετά, ξέρετε, όπλα για αυτό»…..
Ο Πούτιν είχε πει δεν θα υπάρξει κόσμος χωρίς τη Ρωσία από σήμερα καλείται ν΄απαντήσει αν θα υπάρχει Ρωσία με τη σημερινή της μορφή χωρίς τον Πούτιν και μάλιστα αν αυτό συμβεί με τέτοιο τρόπο όπως αποπειράθηκαν οι Ουκρανοί κατά του Κρεμλίνου.
Για το δε Ζελένσκι επέλεξε να παίξει ένα θανατηφόρο παιχνίδι που λέγεται ρώσικη ρουλέτα, ο θάνατος σου η ζωή μου, που ως ρώσικο οι Ρώσοι το γνωρίζουν πολύ καλύτερα.
dimpenews.com