Διεθνή

Μεντβέντεφ: ”Σκοτώστε το Ζελένσκι…”. Το ερώτημα πια δεν είναι ”αν θα υπάρξει κόσμος χωρίς τη Ρωσία”, αλλά αν θα υπάρξει Ρωσία χωρίς τον Πούτιν. Ο Ζελένσκι επέλεξε ”ο θάνατος σου η ζωή μου”, μόνο που αυτή είναι η ρώσικη ρουλέτα που οι Ρώσοι την ξέρουν καλύτερα!!

O Dmitri Medvedev δήλωσε για την απόπειρα δολοφονίας κατά Πούτιν στο Κρεμλίνο με drones: « μετά την τρομοκρατική επίθεση σήμερα, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές παρά η φυσική εξόντωση του Ζελένσκι και της κλίκας του».

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκαν οδηγίες προς τις ρώσικες αεροπορικές βάσεις στο Ένγκελς (Σαράτοφ) και Σαϊκόβκα (Κίροφ) για προετοιμασία των στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95MS και Tu-22M3 για χτυπήματα εναντίον συγκεκριμένων στόχων, συμπεριλαμβανομένων διοικητικών κτιρίων στο Κίεβο από αυτή τη νύχτα.

O Zelensky για ευνόητους λόγους ααρνείται κάθε εμπλοκή της χώρας του στην επίθεση κατά Πούτιν. Τα μαζεύει τώρα τα κουκουλώνει .. ο μπαλωματής κλόουν της Δύσης…Ο Ζελένσκι στη Φινλανδία αρνήθηκε ότι η Ουκρανία είχε επιτεθεί στο Κρεμλίνο: «Δεν επιτιθέμεθα στον Πούτιν ή στη Μόσχα. Πολεμούμε στο δικό μας έδαφος… Δεν έχουμε αρκετά, ξέρετε, όπλα για αυτό»…..

Ο Πούτιν είχε πει δεν θα υπάρξει κόσμος χωρίς τη Ρωσία από σήμερα καλείται ν΄απαντήσει αν θα υπάρχει Ρωσία με τη σημερινή της μορφή χωρίς τον Πούτιν και μάλιστα αν αυτό συμβεί με τέτοιο τρόπο όπως αποπειράθηκαν οι Ουκρανοί κατά του Κρεμλίνου.

Για το δε Ζελένσκι επέλεξε να παίξει ένα θανατηφόρο παιχνίδι που λέγεται ρώσικη ρουλέτα, ο θάνατος σου η ζωή μου, που ως ρώσικο οι Ρώσοι το γνωρίζουν πολύ καλύτερα.

dimpenews.com

Back to top button