Διεθνή

Όταν το σύστημα επιλέγει τον αντίπαλό του…..

Μια άλλη επικίνδυνη τακτική για τα δημόσια πράματα και την πολυφωνία είναι ότι το σύστημα έχει τη δυνατότητα να επιλέγει τον αντίπαλο.. που αυτός ως συνήθως είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων κι αποτυγχάνει έτσι εδραιώνεται το καθεστώς. Επίσης όταν θέλουν να κάψουν ένα θέμα ή μια δέσμη θεμάτων όπως συμβαίνει τώρα χρεώνουν την επίμαχη ατζέντα σε μια γραφική και αντιδραστική εκπροσώπηση που εκ προοιμίου είναι χαμένη από χέρι…

Το καθεστώς έχει μια εκκρεμότητα από την προηγούμενη περίοδο και όχι μόνο με κάποια θέματα ανοιχτά στην κοινωνία και με μια δυναμική από τάσεις και ρεύματα που διαμορφώνονται..Για να τ΄ακυρώσει στην πράξη ως και να διαπομπεύσει την άλλη άποψη την χρεώνει σε γνωστούς δικομανείς δικολάβους… χασοδίκες.

Είναι σαν το συνήγορο υπεράσπισης που ορίζει η έδρα .. που δεν σταυρώνεις υπόθεση

Το θέμα δεν είναι να νικήσει ένα κόμμα αλλά να νικήσουν οι θεματικές που διάλεξε να υπερασπιστεί… Αυτή η ατζέντα επειδή είναι καυτή κι αγγίζει την κοινωνία μπορεί να σου δώσει κάποιους πόντους από μόνη της αυτό δεν σημαίνει ότι υποστήριξες ως όφειλες και τις θέσεις αυτές..

Το σύστημα επιλέγει συνήθως εν αγνοία του έναν αδαή έναντι ειδημόνων .. τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση να περάσει ο επόμενος.. ”εσένα θέλουμε” του φωνάζει το σύστημα κι αυτός νομίζει ότι είναι ο λαός… Από παιδί κι από τρελό μπορεί να μαθαίνεις την αλήθεια αλλά αυτός που πραγματικά την καίει …… είναι ο γραφικός, o φανατικός, ο διαπλεκόμενος….

ΥΓ «Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική» σε εποχές απόλυτης λογοκρισίας κι εκφασισμού αυτή η λεζάντα είναι απαραίτητη ..γιατί υπάρχουν κυκλώματα και κυκλώματα,…… είμαστε περικυκλωμένοι από κυκλώματα…..

dimpenews.com

Back to top button