breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Νόσος Χ»: Νέος ιός εν όψει, λένε πιο φονικός από τον COVID

 

Μοιάζει βέβαιο!!! Προετοιμάζουν τον κόσμο για μία νέα πανδημία, ώστε, όπως έχουν ισχυριστεί αντισυστημικοί πολιτικοί και επιστήμονες, να εφαρμόσουν το σχέδιο «Μία Υγεία – One Health» με δυνατότητα παρέμβασης αν όχι κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας στα κράτη!

Προειδοποίηση για την εμφάνιση νέας θανατηφόρας πανδημίας εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), που σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη αναμένεται να ενημερώσει σχετικά τις χώρες ώστε αυτές, ώστε να πάρουν άμεσα μέτρα και να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας τους.

Και επίπεδή πανδημία χωρίς τηλέ-ειδικούς δεν υπάρχει, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε ξανά επί του θέματος σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ πρόκειται για έναν ιό ο οποίος θα είναι κατά 70% θανατηφόρος.

«Συγκριτικά, ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος», είπε χαρακτηριστικά η κα Παγώνη, η οποία μαζί με τους κρατικούς συναδέλφους της αποκαλούσε τον COVID ως «κίνδυνο θάνατο», κάτι που στην πράξη αποδείχθηκε λάθος.

Ειδικός για ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ: Αυτό ετοιμάζει ο ΠΟΥ εναντίον των ανθρώπων

Ο Francis Boyle, JD, Ph.D., ειδικός στα βιοόπλα και καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, επανέλαβε ότι οι τελευταίες κινήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) παραβιάζουν το ίδιο διεθνές δίκαιο και καταλύουν την εθνική κυριαρχία, την ώρα που ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για την ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για πανδημίες.

Ο Δρ. Μπόιλ, ο συγγραφέας του Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα της Αμερικής, εξήγησε πώς προετοιμάζεται μια συνθήκη του ΠΟΥ που ισχύει για τις πανδημίες πριν από την «επόμενη πανδημία» που θα κυκλοφορήσει, όπως ισχυρίζεται, σκόπιμα στο πλαίσιο της υπογραφής της συνθήκης:

 «Ξέρουν ότι θα υπάρξει άλλη μια πανδημία γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι προέρχεται από τα δικά τους εργαστήρια πολέμου βιοασφάλειας όπως ο Covid-19 από το εργαστήριο BSL-3 του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και το κινεζικό Wuhan BSL-4!

 Ο ΠΟΥ είναι χορηγός του BSL-4.

Υπάρχουν έγγραφα (σ.σ. που δείχνουν χούντα)! Πρώτον είναι οι προτεινόμενοι κανονισμοί “Συνέλευσης της Παγκόσμιας Υγείας” και μετά, το δεύτερο είναι μια συνθήκη, κατά την οποία η “Συνθήκη Παγκόσμιου  Οργανισμού Υγείας”, να εφαρμόζεται για  πανδημίες.

Βασικά, αυτό που θέλουν εδώ με εμάς είναι να δώσουν ένα “γρήγορο τρύπημα”. Προσπαθούν να πάρουν είτε το ένα, είτε και τα δύο που θα δημιουργήσουν βασικά έναν κόσμο, ένα αστυνομικό κράτος “ιατρικής φύσεως” υπό τον έλεγχο του WHO-ΠΟΥ με τον Τέντρος Γενικό Διευθυντή, (ο οποίος) θα έχει το δικαίωμα να ανακηρύξει μια “Πανδημία Υγείας” διεθνούς ενδιαφέροντος».

TI EINAI TO ONE HEALTH

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ορίζει το One Health ως «μια ολοκληρωμένη, ενοποιητική προσέγγιση που στοχεύει στην βιώσιμη εξισορρόπηση και βελτιστοποίηση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων», καθώς είναι «στενά συνδεδεμένα και αλληλεξαρτώμενα».

Επιφανειακά, αυτή η προσέγγιση ακούγεται ευγενής και λογική. Ωστόσο, ορισμένοι επιστήμονες και ιατρικοί ειδικοί ανησυχούν για τους ασαφείς στόχους της ιδέας και τα κίνητρα όσων εμπλέκονται στην ανάπτυξη και την παγκόσμια διάδοση της ιδέας — συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ, των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και η Παγκόσμια Τράπεζα .

Σύμφωνα με την Dr Meryl Nass, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της υγείας των παιδιών, ενώ το One Health, ως έννοια, εισήχθη πριν από περίπου 20 χρόνια, αργότερα «κυκλοφόρησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ [WEF] στο Νταβός», με την υποστήριξη του CDC.

«Προφανώς, οι παγκοσμιοποιητές είχαν την ιδέα ότι θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς», είπε η Nass. «Έτσι, ξεκίνησε ως άνθρωποι και ζώα, μετά πήγε στα τρόφιμα, την γεωργία και τα φυτά, και στην συνέχεια πρόσφατα συμπεριλήφθηκαν τα οικοσυστήματα, όπερ σημαίνει πως θέλουν υπό έλεγχο ολόκληρο τον πλανήτη».

«Δουλεύουν για την διάδοση της αφήγησης… ότι οι άνθρωποι και η ανθρώπινη υποβάθμιση του περιβάλλοντος είναι αυτό που προκαλεί πανδημίες και ότι οι πανδημίες είναι όλες φυσικές και προέρχονται από αυτές τις ζωονοσογόνες εκθέσεις», υπογράμμισε.

Και έτσι, ενδεχομένως, υπό αυτή την δικαιολογία θα αρχίζουν τα νέα μαζικά Lockdown.

 

Σύμφωνα με την σχεδιαζόμενη συνθήκη για την πανδημία, για την οποία μόνο το ΕΛ έχει ενημερώσει εκτενώς, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να έχει ολοκληρωμένες εξουσίες ελέγχου και παρακολούθησης. Για να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού από τα ζώα στον άνθρωπο, ο ΠΟΥ πρέπει να ελέγχει όλη την παραγωγή τροφίμων και την γεωργία. 

Όπως αναφέρει το γερμανόφωνο Russia Today:

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημοσίευσε ένα προσχέδιο νέας συνθήκης για την πανδημία και νέους υγειονομικούς κανονισμούς. Αυτό θα έδινε στον ΠΟΥ όλο και περισσότερες εξουσίες – όπως μια παγκόσμια κυβέρνηση – σχολιάζει το tkp.at από την Αυστρία. Στο άρθρο, το διαδικτυακό περιοδικό ανέλυσε τα συγκεκριμένα σχέδια που θέλει να εφαρμόσει ο ΠΟΥ με την νέα συνθήκη για την πανδημία. Σύμφωνα με το περίγραμμα 32 σελίδων του προτεινόμενου σχεδίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα αναλάβει τον έλεγχο της γεωργίας και των προμηθειών τροφίμων σε όλο τον κόσμο.

Πρώτα απ ‘όλα, ο οργανισμός θέλει να αποκτήσει τον έλεγχο της βιομηχανίας πουλερικών, σύμφωνα με την έκθεση tkp . Τα πουλερικά στις συμβαλλόμενες χώρες του ΠΟΥ θα πρέπει να ελέγχονται, να παρακολουθούνται και να εμβολιάζονται με ομοιόμορφο τρόπο σε όλο τον κόσμο – για να αποτραπεί η υποτιθέμενη μετάδοση του ιού μεταξύ πουλερικών και ανθρώπων. Η νέα συνθήκη για την πανδημία θα ορίζει ότι οι περισσότερες μολυσματικές ασθένειες στον άνθρωπο θα προκαλούνται από τη μετάδοση του ιού από ζώα. Με την υπογραφή της συμφωνίας, μια χώρα αναγνωρίζει ότι «οι περισσότερες αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες προέρχονται από ζώα, συμπεριλαμβανομένων των άγριων και κατοικίδιων ζώων, και στη συνέχεια εξαπλώνονται στους ανθρώπους». Το περιοδικό ανέφερε το προσχέδιο της συνθήκης για την πανδημία του ΠΟΥ που έλεγε ότι τα συμβαλλόμενα μέρη πρέπει να δεσμευτούν πιστά σε μια «προσέγγιση για την υγεία», το πεδίο εφαρμογής της οποίας περιλαμβάνει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων.

Σύμφωνα με την δήλωση του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Ανάπτυξης, η «προσέγγιση One Health» «χρησιμεύει στην πρόληψη και προώθηση της διεπιστημονικής συνεργασίας, ιδίως μεταξύ της ιατρικής, της κτηνιατρικής και των περιβαλλοντικών επιστημών». Το One Health εστιάζει στις διεπαφές μεταξύ ανθρώπων, ζώων, κατοικίδιων ζώων, άγριων ζώων και των οικοσυστημάτων στα οποία ζουν. Για την πρόληψη μελλοντικών πανδημιών, το υπουργείο προωθεί την «Μία (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ) Προσέγγιση Υγείας», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του:

«Για να αποτραπεί ο μελλοντικός κίνδυνος κρίσεων υγείας όπως η τρέχουσα πανδημία – το γερμανικό υπουργείο Ανάπτυξης (BMZ) προωθεί την προσέγγιση One Health»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δικαιολόγησε την νέα Συμφωνία για πανδημίες, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί και να εξισορροπηθεί δήθεν η υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του οικοσυστήματος. Οι κίνδυνοι για την υγεία στην διεπαφή μεταξύ ζώων και ανθρώπων πρέπει να αναγνωρίζονται, λένε αυτοί, σε πρώιμο στάδιο και πρέπει να προλαμβάνονται οι «ζωονοσογόνες μεταδόσεις και μεταλλάξεις».

Ταυτόχρονα, τα συμβαλλόμενα μέρη θα πρέπει να αναγνωρίσουν «την σύσταση της ομάδας των τεσσάρων – ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ», προκειμένου «να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν καλύτερα όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το One Health», σύμφωνα με το tkp που παρουσιάζει το προσχέδιο .

 ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! Αυτοί θα έχουν την νέα εξουσία στα τρόφιμα και την γεωργία:  

Στο μέλλον, δεν θα είναι πλέον τα υπουργεία γεωργίας των πρώην ανεξάρτητων κρατών ή τα εκλεγμένα μέλη του κοινοβουλίου, τα εθνικά κοινοβούλια ή οι αγρότες που θα καθορίζουν την παραγωγή τροφίμων και τη γεωργία. Αντίθετα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα παρακολουθεί και θα ελέγχει όχι μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα και τη γεωργία. Από την άποψη αυτή, η προτεινόμενη συνθήκη για την πανδημία θα ορίζει συγκεκριμένα ότι η «τετραμερής» επιτροπή θα αποτελείται από τον ΠΟΥ, τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την Υγεία των Ζώων και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών. Οι τρεις κορυφαίοι χορηγοί ήταν οι ΗΠΑ, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και άλλοι ολιγάρχες των ΗΠΑ.

Αυτό το “One Health” και “One World Order” πρέπει να σταματήσουν πριν αυτή η νέα παγκόσμια κυριαρχία καταλήξει σε μια “ολική καταστροφή”, εκτιμά το tkp από την Αυστρία.

 

«Το One Health επιτρέπει στον WHO να προχωρήσει στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες την οικοδόμηση “Μιας Υγείας”, λέγοντας πως η Υγεία των ζώων και η Υγεία των οικοσυστημάτων, πρέπει να λαμβάνεται εξίσου υπόψη με την υγεία των ανθρώπων.

Ο ΠΟΥ πρόκειται να υποβιβάσει τους ανθρώπους στο επίπεδο κατάστασης των ζώων», ισχυρίζεται η Dr Nass.

 

el.gr

photo freepik
Back to top button