breaking newsκοινωνία

Εξώδικο της Γεροβασίλη στην “Καθημερινή” μετά τις αποκαλύψεις για το Μάτι

Εξώδικο στην εφημερίδα «Καθημερινή» απέστειλε η Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας για απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών για την πυρκαγιά στο Μάτι.

 

Η τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη και νυν γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζητά, μέσω εξωδίκου, να δημοσιεύσει η «Καθημερινή» επανόρθωση σε ό, τι αφορά το πρόσωπό της. Στο εξώδικο αναφέρεται ότι στο δημοσίευμα «εμπεριέχονταν συκοφαντικές, ψευδείς, δυσφημιστικές και σε κάθε περίπτωση παράνομες αναφορές στο πρόσωπό της».

Εντός της ημέρας η κ. Γεροβασίλη θα υποβάλει και μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Πριν από λίγο δικαστικός επιμελητής επέδωσε στην εφημερίδα Καθημερινή εξώδικο της Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το χθεσινό δημοσίευμα στο οποίο εμπεριέχονταν συκοφαντικές, ψευδείς, δυσφημιστικές και σε κάθε περίπτωση παράνομες αναφορές στο πρόσωπο της.

Αν δεν υπάρξει επανόρθωση και ανάκληση του δημοσιεύματος θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα όπως ο νόμος ορίζει. Επίσης σε λίγη ώρα θα κατατεθεί μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας καθώς και κατά παντός υπευθύνου», σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

 

crashonline
Back to top button